A facut prostii in tinerete, iar acum vrea sa le stearga din cazier! Mark Wahlberg se vrea curat! Actorul vrea sa i se stearga din cazier o condamnare din urma cu 27 de ani. La acea vreme, el a petrecut trei luni la inchsoare, pentru agresiune. Actorul vrea sa i se stearga din cazier o condamnare din urma cu 27 de ani. La acea vreme, el a petrecut trei luni la inchsoare, pentru agresiune. Mark Wahlberg, in varsta de 43 de ani, a avut mai multe probleme cu legea in tinerete, dar doreste ca un anumit eveniment sa fie sters din cazierul sau, potrivit Mediafax. In acest sens, a depus pe 28 noiembrie o cerere catre autoritatile judiciare americane pentru a obtine eliminarea din dosarul sau a unui incident din 1988. La varsta de 16 ani, el a fost arestat pentru agresarea unui barbat din Dorchester, Massachusetts, in timp ce incerca sa jefuiasca un magazin, noteaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Sotul Cristinei Rus, mai bogat cu 20 de milioane de euro! Pare sa fie printre putinele vedete care au tras "lozul castigator" in materie de casnicii cu miliardari. Daca alte cantarete si-au vazut sotii la puscarie, blondina Cristina Rus duce o viata de printesa. Recent, sotul ei, Dragos Balteanu, a incheiat o afacere care i-a umflat conturile cu 20 de milioane de euro. La 33 de ani, Cristina Rus ar putea spune ca le are pe toate. De patru ani, ea are o casnicie care-i merge struna, cu afaceristul Dragos Balteanu (36 ani), si doi copii, Dragos (5 ani) si Cristina Maria (9 luni). In urma cu trei zile, la Gala Elle Awards, cantareata a stralucit, mai fericita ca niciodata. Sa fie oare unul dintre motive si faptul ca la sfarsitul lunii noiembrie sotul ei a vandut, cu 20 milioane de euro, un teren de 12.000 mp, situat in zona Floreasca, informeaza Click.

Tatal lui Marius Niculae rupe tacerea in legatura cu divortul fiului lui. "Sa nu mai aud de ea. Capra raioasa tinea coada sus!". Constantin Niculae, tatal lui Marius, ofera declaratii socante despre divortul fiului sau. "Sensei" sustine ca acesta s-a intors in bratele Cristinei. Parintele lui "Sageata" recunoaste ca fosta nora l-a inselat pe fotbalist. Divortul dintre Marius Niculae si Cristina, dupa un mariaj de 14 ani, a luat prin surprindere foarte multa lume, mai ales ca la mijloc este vorba de un copil, o fetita de trei ani. De curand, instanta a hotarat ca parintii sa aiba custodie cumuna, iar lucrurile pareau ca se lamuresc. Nu este insa asa! Tatal fotbalistului ofera declaratii naucitoare si sustine ca, in acest moment, la mai bine de 24 de ore dupa pronuntarea divortului, fotbalistul s-a intors in bratele Cristinei! Constantin Niculae a decis sa rupa tacerea si a oferit un interviu in excluvitate pentru Cancan.ro.

Seful ENEL Romania nu a mai fost la serviciu in ultimele sase luni! A luat 100.000 de euro inainte de a muri. Cu doar cateva zile inainte de a muri zdrobit de caldaramul din fata sediului central al ENEL, directorul Matteo Cassani primise din partea sefilor companiei o recompensa de aproximativ 100.000 de euro. Moartea brutala a barbatului care a cazut de la fereastra biroului sau situat la etajul al doilea al sediului ENEL este, inca, o enigma atat pentru cei apropiati, cat si pentru anchetatorii care nu au ajuns la cauzele tragediei. Au fost voci care au vorbit de o sinucidere cauzata de presiuni ce ar fi putut veni din medii de afaceri ostile. Mafia italiana este implicata in afaceri necurate cu ENEL pe teritoriul Italiei. Nimic nu este insa probat pana in acest moment al cercetarilor, scrie Libertatea.

Elena Ceausescu isi filma fiul cand facea sex. Un inalt oficial a povestit totul. Dupa moartea sotilor Elena Ceausescu si Nicolae Ceausescu au iesit la iveala mai multe detalii nestiute de nimeni din interiorul familiei lor. Mai precis, s-a scris despre obsesiile sotiei dictatorului de a supraveghea dormitoarele demnitarilor romanesti. Dezvaluirea indecenta a fost facuta de ultimul ambasador al Americii in Romania comunista, Roger Kirk (84 de ani), in cartea "Romania versus Statele Unite: diplomatia absurdului, 1985 - 1989", relateaza realitatea.net. Conform cartii lui Kirk, Ceauseasca spiona si viata intima a baiatului cel mare. Curiozitatea acesteia depasea orice granita, ea chiar ordonand Securitatii sa plaseze camere ascunse si in apartamentul fiului sau cel mare, Valentin Ceausescu. El ar fi fost fotografiat in timp ce se afla in pat cu o iubita a sa. Ba chiar la un moment dat, Elena a fost acuzata ca a instalat camere de filmat si pentru inaltii oficiali romani, iar apoi viziona imaginile in care acestia faceau dragoste, mai scrie in volumul diplomatului, noteaza Click.