Macabru! Oana Zavoranu a pupat morti ca sa scape de blesteme. Oana Zavoranu face declaratii noi in dosarul "Vrajitoarelor". Oana Zavoranu a fost chinuita rau de vrajitoarele pe care le taraste acum prin tribunale. Bruneta a sustinut, in fata magistratilor care se ocupa de acest dosar stufos, ca a fost supusa la ritualuri care depasesc orice imaginatie. Iata cu ce vorbe i-a socat pe magistrati fosta sotie a lui Pepe: "Intr-o noapte, am fost dusa intr-un cavou foarte bine securizat, cu camere de supraveghere. In timpul ritualului, mi-au bagat, la interiorul hainelor, serpi si broaste. Imi spuneau ca erau doar o parte din "dracii" care ies din mine si ca, daca nu vin cu banii, o sa mai iasa! Tot in cadrul ritualului, am pupat mortii aflati in acel cavou!", scrieClick.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Gestul tulburator al lui Sisu! Cum a planuit in detaliu rapper-ul rapirea propriului copil chiar din bratele bunicii materne. In urma cu cateva luni Tudor Sisu i-a cerut fostei sotii, cu care este in scandal, sa il lase sa isi vada fiul. Catalina a refuzat cu vehementa, asa ca Tudor a trecut la masuri mai drastice. Astfel, el a incercat sa ii ia acesteia copilul cu forta. S-au cunoscut in 2009, iar in 2011 s-au casatorit in Penitenciarul Colibasi, acolo unde el a fost inchis pentru trafic de droguri. In acelasi an, Tudor Sisu si Catalina au devenit parintii unui baietel, pe care cantaretul nu l-a recunoscut in acte. Insa, lantul de iubire s-a rupt foarte repede, iar cei doi au si divortat anul trecut. Ba mai mult, cei doi s-au certat ca la usa cortului, ajungand fiecare sa dea cu subsemnatul la politie. Mai exact, Catalina si-a acuzat fostul sot ca a intrat in toiul noptii peste ea in casa, spargand usa. Cantaretul le-a aplicat o bataie sora cu moartea atat Catalinei, cat si mamei sale. Cele doua femei au cerut imediat ordin de protectie, pe care l-au si obtinut. Lucrurile pareau sa se fi linistit intre Sisu si fosta sa partenera de viata, insa, scandalul a izbucnit din nou, anuntaCancan.

Iti mai amintesti de "Domnul Problema"? Va compune pentru Indila! "Domnul Problema", pe numele lui de artist, a facut ce a facut si i-a vrajit pe oamenii din echipa Indilei atat de tare, incat a pus mana pe un contract promitator: Bogdan Tascau va compune pentru frantuzoaica. Bogdan Tascau l-a prins pe Dumnezeu de un picior! De cum a auzit ca Indila va concerta in Bucuresti, si-a propus sa faca o piesa pentru artista din Franta. Cu un CD pe care era imprimata linia melodica, Bogdan a mers duminica la Sala Palatului si a incercat marea cu degetul. El l-a abordat pe Boniani Koeu (Skalp), sotul artistei, care, totodata, este si producatorul acesteia. "Am ramas uimit de deschiderea lor. I-am spus ca am o piesa pe care vreau sa o asculte si imediat mi-a spus sa mergem intr-o camera unde era mai liniste, sa poata auzi piesa", a declarat Bogdan in exclusivitate pentruLibertatea.

Imagini de colectie! Cum arata Simona Gherghe la debutul in televiziune. In urma cu 13 ani, Simona Gherghe incerca sa-si faca o cariera in televiziune si, cu profesionalismul care o caracterizeaza si astazi, a dat o proba pentru a se angaja la Antena 1. Cu un look total diferit fata de cel adoptat in ultimii ani, Simona Gherghe citeste cursiv o stire, de pe o foaie pe care o tine in mana. Incearca sa fie expresiva si sa nu faca pauze, pentru ca totul sa-i iasa perfect. Aceasta este, de fapt, prima aparitie la TV a Simonei Gherghe. Pe atunci, la 24 de ani, era satena si plina de sperante. Anii au trecut, iar dorintele legate de cariera i s-au indeplinit deoarece, astazi, este una dintre cele mai bune prezentatoare TV din Romania si are o emisiune de mare succes, scrieClick.

Viorel Lis e disperat! Oana Lis a disparut de acasa! "Sunt in stare de soc!" Dupa ce in cursul zilei de luni, Oana Lis a anuntat ca a pierdut sarcina, Viorel Lis a avut o reactie halucinanta. Fostul edil sustine ca nu stie nimic de sotia lui si este foarte ingrijorat. Fostul primar al Capitalei sustine ca Oana a plecat de acasa luni dimineata si nu s-a mai intors. Mai grav este faptul ca sotia lui a declarat ca a pierdut sarcina si era intr-o stare psihica foarte precara. Dupa ce in cursul zilei de luni, Oana Lis a anuntat ca a pierdut sarcina, Viorel Lis a avut o reactie halucinanta. Fostul edil sustine ca nu stie nimic de sotia lui si este foarte ingrijorat. Fostul primar al Capitalei sustine ca Oana a plecat de acasa luni dimineata si nu s-a mai intors. Mai grav este faptul ca sotia lui a declarat ca a pierdut sarcina si era intr-o stare psihica foarte precara. Oana Lis a pierdut sarcina si a facut anuntul de pe patul de spital, anuntaCancan.

Bianca Dragusanu, cu chiloteii la vedere, la un eveniment monden! Bianca Dragusanu a stralucit intr-o rochie rosie, la un eveniment monden a carui vedeta a fost propria colectie de tinute de seara. Insa frumoasa roscata a omis un element important: bikinii i se vedeau prin outfitul elegant. Bianca Dragusanu si-a lansat colectia de rochii de seara, potrivite mai ales pentru petrecerea de Craciun sau de Revelion, intr-un club de fite din Capitala. Bianca si-a lansat recent noua colectie si a facut ca scena din Princess Club sa straluceasca atunci cand modelele au pasit purtand creatiile ei. "Diamond Dresses" se numest noua colectie a vedetei, iar cele mai cunoscute modele de la noi au defilat in rochiile sclipitoare, la care predomina paietele si croielile indraznete, informeazaLibertatea.