Este oficial! Ce sex va avea cel de-al doilea copil al lui William si Kate! Printul William si printesa Kate au aflat in sfarsit sexul celui de-al doilea copil al cuplului. In curand, Kate va aduce pe lume o fetita, careia ii va pune numele Margaret Elizabeth. Potrivit revistei "Star", citata de Cancan.ro. Palatul Buckingham ar fi remis un comunicat prin care confirma nu doar ca William si Kate vor avea o fetita, dar si ca numele acesteia va fi, asa cum s-a vehiculat, Margaret Elizabeth.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Diana Munteanu nu mai poarta verigheta! Sotia antrenorului Claudiu Niculescu pare sa confirme astfel zvonurile separarii de fostul atacant dinamovist. Ziua si dezvaluirile despre un divort in lumea buna a Capitalei. Dupa ce Click! v-a prezentat toate detaliile separarii dintre fotbalistul Marius Niculae si Cristina, cu care a fost casatorit 14 ani, azi avem dovezi exclusive ca un alt mariaj e pe cale sa se "rupa": cel al fostului dinamovist, Claudiu Niculescu.

Angelina Jolie, facuta praf de un producator celebru : "Este o actrita plina de fite si netalentata ". Un celebru producator de la Hollywood, extrem de apreciat pentru una dintre peloculele sale, "Jobs", o face praf pe Angelina Jolie. Cineastul isi spune parerea despre Angie unui coleg de breasla, iar discutiile au iesit la iveala dupa ce hackerii au atacat mailurile companiei Sony Pictures si au facut publice conversatii din interior, scrie Libertatea.ro.

Gafa jenanta facuta de Laura Cosoi! Cum a putut sa apara blondina la un eveniment! "S-a deghizat in brad sau in glob!" Fashion editorul Iulia Albu a luat-o in colimator, joi seara, pe Laura Cosoi. Blondina nu a fost deloc pe gustul fostei sotii a lui Mihai Albu, drept pentru care a fost aspru criticata. Iulia Albu a asemanat-o pe Laura Cosoi cu un glob din bradul de Craciun. Fashion editorul a spus ca blondina s-a imbracat intr-o rochie foarte urata, copiata dupa o alta tinuta, scrie Cancan.ro.

Vedetele de la Hollywood, invadate de celulita! Celulita nu iarta pe nimeni, indiferent cat de tanar sau celebru ai fi. Asa se face ca desi in reviste le vedem trupurile fara cusur, surprinse in viata de zi cu zi, vedetele de la Hollywood nu mai sunt atat de perfecte. Fara pic de retus, aspectul vedetelor este de multe ori dezamagitor. Noptile pierdute, consumul de alcool, fumatul excesiv si alimentatia dezorganizata sunt in continuare dusmanii vedetelor, relateaza Click.ro.