O, brad frumos! Uite cum se pregatesc vedetele de Sarbatori! Au ramas mai bine de 10 zile pana la Mos Ajun, atunci cand, conform traditiei, se impodobeste bradul, insa vedetele noastre n-au mai avut rabdare. Bine au facut, pentru ca asa putem trage si noi cu ochiul in casele lor, ca sa "furam" idei pentru ale noastre. Intr-o casa mare, frumoasa, amenajata pe stilul clasic, nu puteau lipsi cele mai frumoase decoratiuni de Craciun. Unele care ne duc cu gandul la decorul perfect din casele americanilor. Continuarea in Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Pe ea trebuie s-o vrajeasca Raduleasca daca vrea sa ramana cu Felix Baumgartner! Campionul austriac nu iese din cuvantul mamei Eva! Eva Baumgartner ar putea fi viitoarea soacra a Mihaelei Radulescu. Dupa despartirea de Dani Otil, cu care s-a iubit sase ani, despre Mihaela Radulescu s-a spus ca s-ar fi combinat cu Felix Baumgartner, campionul austriac care a sarit din stratosfera, stabilind acum doi ani un nou record mondial. Continuarea pe Wowbiz.ro.

Casa Regala din Marea Britanie a publicat noi fotografii cu Printul George. Desi are numai 17 luni, Printul George, al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, isi ia in serios indatoririle regale. Printre acestea, sedintele foto oficiale. Micul Print George, care se pregateste sa sarbatoreasca al doilea Craciun din viata sa, a fost fotografiat pe treptele locuintei sale, Palatul Kensington, anunta RTV.net.

Salman Khan a pus ochii pe Paris Hilton. Privita din afara, relatia Iuliei Vantur cu Salman Khan e foarte ciudata. Desi o prezinta la fiecare eveniment unde merg impreuna drept iubita oficiala, actorul pare s-o insele constant pe romanca... Iulia a trecut printr- un moment penibil la nunta "cumnatei", Arpita Khan, cand Salman i-a cerut, chiar sub ochii ei, mana unei foste iubite de-a sa, actrita Katrina Kaif, scrie Libertatea.

Prigoana si Bahmuteanu se gandesc din nou la divort: "Data trecuta mi-am cumparat copiii ca la piata". Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au certat din nou si sunt in pragul divortului. Cei doi se gandesc deja la custodia copiilor, insa sunt sanse mici sa ajunga la o intelegere. Silviu Prigoana o acuza pe sotia ca a stat cu el doar pentru bani, iar dupa ultima impacare a trebuit sa-si cumpere copiii ca la piata. Integral in Cancan.