Din ce tari vin cei mai sexy barbati celebri? Sigur v-ati intrebat vreodata care este tara de unde vin cei mai hot barbati. Este evident ca barbati sexy poti gasi oriunde in lume, insa numarul lor variaza. De aceea, noi am facut ample cercetari pentru a descoperi care sunt tarile care furnizeaza cei mai sexy barbati care ajung fie in topurile muzicale internationale, fie in cetatea filmului. Iata ce am gasit! Canada pare sa fie tara cu cei mai multi sexy barbati celebri pe metrul patrat. Vezi detalii si galeria foto pe Click.ro.

Caru'cu vedeteFoto: Colaj foto

Nu uita si nu iarta! Romanita Iovan arunca piatra! Cine sunt vinovatii pentru tragediile aviatice? La inceputul acestui an, pe 20 ianuarie, o veste cumplita zdruncina universul Romanitei Iovan: avionul pe care fostul ei sot, Adrian Iovan, si tatal fiului ei, Albert, il pilota, se parbusea in Apuseni. Pilotul si studenta Aura Ion mureau din cauza ranilor si a interventiei tardive a celor care i-ar fi putut salva. Aproape 11 luni mai tarziu, un elicopter SMURD se prabusea in lacul Siutghiol din Constanta. Marcata de acest episod, Romanita Iovan arata, pentru prima data, spre cei pe care ii considera vinovati de moartea acestor oameni aflati in misiuni de salvare. Mai mult pe Libertatea.ro.

Fotografii in premiera din excursia Annei Lesko in Africa! Cu un decolteu criminal, basarabeanca a facut asta chiar pe plaja! Anna Lesko s-a intors de curand dintr-o super vacanta in Africa, acolo unde si-a incarcat bateriile, dupa o perioada extrem de aglomerata. A ales aceasta destinatie pentru a putea ajuta cativa copilasi orfani, pe care i-a invatat sa picteze. Anna Lesko a iubit dintotdeauna copiii, insa de cand a devenit ea insasi mama, cantareata este mult mai sensibila atunci cand vine vorba de micutii napastuiti de soarta, noteaza Cancan.ro.

Cele mai bune au trecut prin patul lui! Uite ce femei superbe a avut Leo DiCaprio! Leonardo DiCaprio este unul dintre actorii cei mai apreciati de la Hollywood. Talentul, fizicul si celebritatea au adus langa el, de-a lungul carierei sale, unele dintre cele mai sexy femei din lume. De la romanca Madalina Ghenea, la modele celebre precum Helena Christensen sau Bar Refaeli, actorul a fost iubit de o armata de manechine. Blonde, brune, roscovane, ochi caprui, verzi sau albastri, buze pline, picioare interminabile si talie subtire, romance, rusoaice, americance, australience. Leonardo DiCaprio pare sa aiba o sensibilitate pentru cel mai bine cotate modele, indiferent de culoarea parului sau a ochilor ori de origini. Galeria foto o gasiti pe Libertatea.ro.

Cum a invatat din nou Sharon Stone sa mearga si sa vorbeasca. Actrita Sharon Stone, in varsta de 56 de ani, a facut recent dezvaluiri incendiare in "Hollywood Reporter". Diva a povestit ce viata duce dupa doi ani de calvar inimaginabil. Sharon Stone a decis sa-si ia viata in maini dupa ce a vazut moartea cu ochii. "Pentru mine, disciplina este un fel de libertate. Fac sport de patru sau cinci ori pe saptamana, am un abonament la fitness. Mananc sanatos. Nu consum gluten", a explicat diva. "Oamenii nu vor o Sharon Stone obeza, nu-i asa?", a adaugat ea. Vedeta a reamintit apoi cea mai grea perioada din viata sa. In 2001, a fost victima unei hemoragii cerebrale. Mai mult pe Cancan.ro.