Carmen Iohannis, imagini de neuitat de la catedra! Cum arata prima doamna acum cativa ani! Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, priveste cu nostalgie anii in care preda limba engleza la un liceu din Sibiu. Sotia presedintelui a postat pe contul ei de Facebook imagini in care apare alaturi de fosti elevi, dar si de fosti colegi de catedra. Continuarea in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Surprinsi in cele mai rusinoase situatii. Pentru multe vedete, 2014 va ramane in istoria personala ca "anul rusinii". Au trait niste situatii de tot rasul pe care, cu siguranta, ar vrea sa le stearga cu buretele. Noi, in schimb, le-am surprins pe toate si ti le aratam in toata splendoarea lor. De la accidente nefericite, precum o vedere la chilotei, un silicon buclucas iesit din decolteu, un pantalon patat exact in zona slitului, pana la situatii penibile, mai mult sau mai putin voite, in Click.

Cum arata acum Soso, castigatorul primei editii Big Brother. Au trecut 11 ani de atunci, iar acum are cu totul si cu totul alt look. Va mai amintit de Soso, castigatorul primei editii Big Brother? Au trecut 11 ani de atunci, iar acum Sorin Fisteag isi traieste visul avut de mic. De Craciun el a sarbatorit alaturi de sute de pacienti intr-un spital din Germania, potrivit Cancan.

Ei sunt cei mai populari scartari! Ca sa fii vedeta nu trebuie neaparat sa ai si mana larga. Vrei sa faci gesturi de caritate, faci, nu vrei, nu te obliga nimeni. Nici macar simtul civic. In timp ce unele persoane publice arunca bani in stanga si-n dreapta pentru a-si face loc in Rai, altele, fara nici o legatura cu criza economica, se arata mai mult decat cumpatate. Acestea prefera sa se faca de ras decat sa bage mana in buzunar. Integral in Libertatea.

"Antonia a nascut un baietel ce va avea sclipiri de geniu!" Specialistii ne-au dezvaluit ce spun astrele despre viitorul fiului ei si al lui Alex Velea! Avem harta natala a bebelusului! Antonia si Alex Velea nu-si mai incap in piele de fericire. Sambata, pe 27 decembrie, de Sfantul Stefan, cei doi au devenit parintii unui baietel de nota 10. Cantareata a adus pe lume bebelusul, prin cezariana, la o clinica privata din Capitala, anunta Wowbiz.