Imaginea asteptata de intreaga planeta! Inna, topless intr-o revista din Spania! Mos Craciun a venit ceva mai tarziu pentru fanii Innei. Insa a meritat asteptarea! Cantareata apare topless intr-o revista din Spania, imaginea facand deja inconjurul lumii. Frumoasa noastra compatrioata apare pe coperta noului numar al revistei FHM din Spania, ibericii dedicandu-i un material amplu, intitulat "Inna, noua super-stea a muzicii dance". Fotografia face insa cat o mie de cuvinte, bruneta aparand fara sutien, cu sanii la vedere, imbracata doar intr-o pereche de blugi si plina de vaselina, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Raduleasca se iubeste supersonic cu Baumgartner! Imaginile care spun totul. Desi la inceput, relatia de iubire a Mihaelei cu Felix avanseaza cu aproape aceeasi viteza cu care austriacul a plonjat in spatiu in octombrie 2012. Despre relatia cascadorului Felix Baumgartner cu fosta prezentatoare TV Mihaela Radulescu primele zvonuri au aparut imediat dupa ce austriacul i-a acordat acesteia un interviu. Multi spuneau ca privirile si zambetele lor demonstrau o apropiere mai mare decat isi doreau sa se vada, iar fotografiile publicate ulterior au intarit speculatiile. Totul in contextul in care Mihaela si Dani Otil, mai tanarul ei partener vreme de cativa ani, confirmau separat informatia potrivit careia nu mai formeaza un cuplu de ceva timp. Neangajati in alte relatii - desi presa a mai incercat sa aduca in prim-plan o posibila iubita tradata a lui Felix -, austriacul si romanca au dat frau liber sentimentelor care au avansat cel putin cu viteza sunetului, anunta Libertatea.

Marius Niculae: "Le-am avut amante pe cele mai bune prietene ale sotiei!" Viata de familie a lui Marius Niculae (34 de ani) a fost zdruncinata in 2014. A aflat ca sotia l-a inselat mai bine de noua luni, a confruntat-o, a divortat de ea, dar inainte de Craciun a decis sa mai dea o sansa relatiei si a acceptat impacarea. Si-a dorit sa o ia de la zero in relatia cu fosta sotie, Cristina (33 de ani). Decis sa lase trecutul in urma, Marius s-a hotarat sa spuna lucrurilor pe nume si a ales Click! pentru cea mai sincera confesiune. Fotbalistul isi doreste ca relatia pe care o are acum cu Cristina sa fie cat se poate de sincera, tocmai de aceea a tinut neaparat sa faca o marturisire despre viata lui intima: "Lumea spune multe, dar sunt putini cei care stiu cum au stat de fapt lucrurile in viata noastra. Eu recunosc, am avut amante cele mai bune prietene ale sotiei mele. Cu asta sper ca am pus punct tuturor speculatiilor referitoare la intimitatea noastra", informeaza Click.

A intrecut orice limita! Oana Lis si-a isterizat fanii! Oana Lis a reusit sa-si enerveze la culme admiratorii de pe Facebook, dupa ce a postat pe contul de socilaizare o imagine, in urma cu putin timp. Traditia spune ca in noaptea dintre ani trebuie sa porti ceva rosu, ca sa ai noroc tot anul. Oana Lis vrea sa pastreze obiceiurile, asa ca si-a cumparat o pereche de chilori rosii, i-a pozat si a facut imaginea publica. "Va plac!? Uite asa Intru eu in noul an!!! Sper sa fie mai bun. Prietenii virtuali au luat foc si au criticat-o dur, pentru gestul sau. "Esti plecata de acasa fetita, te-am apreciat intotdeauna, dar in ultimul timp ma dezamagesti tot mai mult", "Cap ai,minte iti mai trebuie!", a fost parerea fanilor de pe Facebook, scrie Cancan.

Raluca Lazarut se marita in Bali. Ce cuplu celebru o va cununa. In urma cu cateva saptamani, Raluca Lazarut anunta de la pupitrul principalului jurnal de stiri de la Kanal D ca pleaca in America. Motivul: un barbat care a convins-o sa lase tot si sa-i devina nevasta. Nunta va avea loc in vara, iar nasi vor fi Adelina si Cristi Chivu. De aproape un an, Raluca Lazarut se iubeste in mare taina cu un american de origine romana, pe care il tine ascuns de ochii lumii. Satul de amorul intre doua avioane, barbatul, un antreprenor de 34 de ani, a convins-o pe fosta stirista de la Kanal D sa renunte la viata ei in Romania si sa-l urmeze la New York. Si totul s-a intamplat peste noapte! La doar o luna dupa ce a luat hotararea de a-si urma inima, Raluca si-a dat demisia de la Kanal D, a impachetat tot, si-a luat ramasbun de la familia ei si dusa a fost, anunta Libertatea.