Familia regala britanica, implicata intr-un nou scandal: Printul Andrew, fiul reginei Elizabeth a II-a, este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora. Printul Andrew, fiul reginei Elisabeth a II-a, este implicat intr-un scandal in Statele Unite, fiind suspectat, potrivit unor documente judiciare, ca ar fi abuzat sexual de o minora, dar ducele de York si Palatul Buckingham resping acuzatiile. Acuzatiile apar in documente judiciare ale unei instante din statul Florida referitoare la situatia omului de afaceri american Jeffrey Epstein, un prieten apropiat al printului Andrew condamnat la 13 luni de inchisoare pentru relatii cu prostituate minore. Desi a fost condamnat intr-un caz, numeroase femei continua sa depuna reclamatii contra bancherului Epstein. Intr-un document judiciar apare si numele printului Andrew, duce de York, fiul reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii si al printului Philip si fratele mai mic al printului Charles, noteaza Mediafax.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Doua celebritati de la Hollywood s-au logodit in secret. Se jura ca nu se marita niciodata! Totusi, recent, actrita Charlize Theron a cedat insistentelor iubitului sau, Sean Penn, si a acceptat sa se logodeasca in secret. Logodna a avut loc intr-o vizita la Paris. Binecunoscut datorita rolurilor din filmele "21 de grame" si "Misterele fluviului", Sean Penn (54 de ani) este in al noualea cer de fericire de cand Charlize Theron (39 de ani) a acceptat sa-i devina sotie. Eroina din "Pact cu diavolul" s-a lasat convinsa sa-l ia de barbat dupa aproape un an de relatie, mai ales ca intre ei este o diferenta de 15 ani. Sean nu a cerut-o de nevasta in mod obisnuit, ci intr-o calatorie romantica la Paris, informeaza Click.ro.

Moni l-a parasit pe Mr. Pink! Povestea de dragoste dintre Monica Gabor si Mr. Pink pare sa fi ajuns la final. Mistuita de dorul pentru fiica sa, Irina, romanca si-a facut bagajele si l-a lasat balta pe chinez, in ciuda protestelor acestuia. Monica Gabor a cedat impulsurilor tot mai puternice de a fi alaturi de fiica ei si a luat, se pare, o decizie radicala chiar la inceputul anului: a fugit de iubitul chinez care a facut-o sa traiasca visul american mai bine de trei ani. De Sarbatori, Moni si-a facut bagajele si a zburat spre Romania, pentru a petrece Craciunul si Revelionul cu familia. Afectata de dorul de Irina si inca marcata de plansetele micutei, de asta-vara, din momentul despartirii, romanca a pus piciorul in prag si, in ajun de Sarbatori, l-a parasit pe Mr. Pink fara a se gandi la consecinte si fara a ceda incercarilor asiaticului de a o opri din drum, scrie Libertatea.ro.

Despartirea care-i bate "divortul" lui Prigoana! Un actor celebru pregateste actele de divort dupa ce s-a despartit de sotie!Au trecut decat doua zile din 2015, insa lumea mondena este zguduita de un nou divort. Actorul Gabriel Fatu si sotia sa, celebra regizoare Chris Simion, divorteaza dupa 16 ani de mariaj. Actorul a parasit deja caminul conjugal si locuieste la hotel. Sunt mai bine de zece ani de cand Gabriel Fatu face fel de fel de farse multor persoane, fiind cunoscut pentru maiestria si abilitatea cu care reuseste sa faca oamenii sa rada, dar si sa planga. Daca despre viata profesionala, toti il stiu ca pe un actor de clasa, ce joaca in diverse piese de teatru aflate pe val. Insa, in ceea ce priveste viata sa personala, Gabriel Fatu a fost mereu extrem de discret. Tocmai de aceea, putini sunt cei care stiu ca el este casatorit de aproape 16 ani cu regizoarea Cristina Simion. Desi pana si apropiatii cred ca cei doi au o casnicie fericita, Cancan.ro a aflat ca Gabriel Fatu si sotia lui sunt despartiti de cateva luni si ca cel mai probabil vor divorta anul acesta.

Jennifer Lopez a castigat 1.750.000 $ in doar 40 de minute. A dat lovitura! Cantareata si actrita Jennifer Lopez (45 de ani) a castigat recent 1.750.000 $ (circa 6.546.187 de lei) pentru un show de numai 40 de minute care i-a fost comandat de patronul unui lant de cazinouri din China. Practic, diva a incasat fabuloasa suma de 43.000 $ (161.000 de lei), pe minut, un onorariu de Cartea Recordurilor. Artista a cerut atat de mult, fiindca a fost un show in afara programului sau stabilit din timp. Ea a mai pretins 20 de camere de hotel, pentru dansatori, si un apartament de lux pentru ea insasi. Lopez are deja o avere de 300 de milioane $ si, in noiembrie, a mai incasat 25 de milioane $ (93,5 milioane de lei) pentru 72 de show-uri in Las Vegas, noteaza Click.ro.

Vesti noi despre starea lui Michael Schumacher. Starea lui Michael Schumacher nu este foarte imbucuratoare, insa cei din jurul sau sunt optimisti. Sabine Kehm, purtatoarea de cuvant a fostului pilot de Formula 1 spune ca aceste face progese, dar ca are de dus o lupta grea. "Avem nevoie de o perioada lunga. Va dura mult si va fi o lupta grea. Michael Schumacher face progrese corespunzatoare gravitatii situatiei", a spus Sabine Kehm, informeaza Libertatea.ro.