Soc in familia Clejanilor! Margherita se marita cu un nigerian! Ionita l-a dat afara din casa pe viitorul ginere cand a aflat. Daca pana acum nu a iesit din vorba parintilor, Margherita din Clejani a avut o surpriza cam neplacuta pentru parintii ei. Recent, ea a venit acasa cu noul ei iubit nigerian, cu care a anuntat ca se va casatori in curand. Iubitul nigerian al Margheritei i-a explicat la o cafea lui Ionita ca el si fiica lui vor face nunta in Nigeria, insa vor incerca sa respecte si cateva din traditiile romanesti. Mai mult, tanarul i-a aratat viitorului socru si cateva poze cu familia lui "de peste mari si tari", scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Banica, fara haine si fara photoshop! Asa cum au facut multi artisti de la noi dupa Revelion, Andreea Banica a plecat si ea intr-o vacanta calduroasa, pe alte meleaguri. Departe de gerul patrunzator din Romania, Andreea Banica se distreaza peste Ocean, la Miami, unde se bucura de soare si de caldura. Cum nu a uitat sa ii tina pe fani in priza cu toate activitatile ei, chiar si din vacanta, cantareata a facut publice mai multe imagini surprinse pe meleaguri straine. Astazi, Andreea a renutat si la haine si s-a lasat fotografiata, la plaja, in costum de baie. Spre deosebire de pictorialele din reviste, in care afiseaza un trup perfect, Andreea s-a dezvaluit fanilor naturala, fara nici un fel de interventie in Photoshop (n.r. - program de editare a fotografiilor), anunta Libertatea.

Andreea Esca, in sutien roz-bombon in Maldive. Rare sunt imaginile cu Andreea Esca (42 de ani) in costum de baie, insa, la cum arata acum vedeta de la PRO TV ne-am dori sa o vedem mai des asa. Cu 10 kg in minus, de cand s-a lasat de dulciuri si s-a apucat de sport, stirista si-a etalat silueta intr-o vacanta de 6 zile, petrecuta recent cu familia, in Maldive. "Am mers cu copiii, bineinteles, si cu un cuplu de prieteni. Eu sunt indragostita de soare si de apa, asa ca nu exista bucurie mai mare decat sa stau pe plaja. In afara de a lenevi la soare, ne-am plimbat cu barca, am facut snorkeling, windsurf, wakeboard (n.r. sporturi nautice), tot ce te poate distra in apa. Nu mai fusesem niciodata in Maldive, asa ca am descoperit aceasta minune a naturii cu fericire si teama in acelasi timp. Sa te vezi pe o bucatica de plaja cat Soseaua Iancului, in mijlocul Oceanului, este extrem de bizar, dar si de fascinant", a declarat Andreea, informeaza Click.

Bianca Dragusanu vrea sa fie mamica in 2015! Anuntul facut in urma cu putin timp. Bianca Dragusanu si Victor Slav au ganduri mari pentru anul acesta. Mai multm cei doi si-au pus fanii pe jar, dupa ce au postat pe contul de socializare o imagine, in urma cu putin timp. Bianca si Victor au divortat, in martie 2014, iar de atunci, sunt mult mai discreti in ceea ce priveste viata lor amoroasa. Se iubesc in continuare dar, spre deosebire de perioada de dinainte de nunta, o fac departe de camerele de filmat. Bianca a facut publica pe contul de Instagram o imagine care i-a pus pe ganduri pe prietenii virtuali. Se pare ca vedeta vrea sa devina mama cat mai curand, asa cum a declarat in repetate randuri, daca ar fi sa ne luam si dupa ceea ce reprezinta fotografia, scrie Cancan.

Andreea Balan, sponsor oficial pentru partenerul american. Andreea Balan a facut itinerariul si a platit integral excursia de 30 de zile de care se bucura acum alaturi de iubitul american. Dupa Egipt, cei doi vor mai merge in China, Thailanda si in Filipine. Potrivit propriilor marturisiri, Andreea Balan este nu doar foarte indragostita, ci si tare fericita de cand l-a cunoscut pe Michael, iubitul sau american, care i-a vindecat inima franta de infidelul Keo. Iar atunci cand "simti fluturasi in stomac", altceva parca nici nu mai conteaza. Si in cazul artistei, dragostea tine loc de orice... Pentru a fi singura cu iubitul sau, blonda a planuit o vacanta fierbinte, de 30 de zile, departe de Romania. Ea a fost nu doar cea care a ales traseul (Egipt, China, Thailanda si Filipine), dar si cea care a scos banii din buzunar, o suma deloc de neglijat. Aproximativ 15.000 de euro a cheltuit Andreea pentru a-si vedea iubitul satisfacut si a petrece clipe de neuitat alaturi de el, la caldura, anunta Libertatea.