Detaliu-soc din dosarul de viol al fiicei lui Adrian Enache. La sase luni de la atacul dn scara blocului, fiica lui Adrian Enache nu s-a vindecat de pe urma ranilor de cutit pe care i le-a facut libanezul Ali Kanaan. Tanara inca nu-si poate misca doua degete de la mana dreapta si ar putea ramane cu un handicap pe viata. Cand libanezul i-a pus cutitul la gat, Diana Enache s-a aparat cu mainile goale si s-a zbatut sa scape din bratele atacatorului. Taieturile pe care le-a suferit la maini au aratat ca fata s-a luptat pentru viata ei si a avut nevoie de o perioada lunga de ingrijiri medicale. A purtat atele la ambele maini timp de cateva saptamani si a fost total dependenta de ajutorul mamei sale. Dupa ce i-au fost scoase atelele, Diana a urmat fizioterapie, iar acum, la sase luni distanta, inca nu poate misca doua degete de la mana dreapta, noteaza Libertatea.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Fiul lui Jackie Chan a "scapat" cu doar 6 luni de inchisoare. Tribunalul l-a condamnat ieri pe Jaycee Chan la 6 luni de inchisoare si plata unei amenzi de 320 de dolari (1.217 lei) dupa ce tanarul a pledat vinovat la acuzatia ca a consumat droguri si a facilitat consumul de stupefiante la domiciliul sau. Jaycee a fost arestat in luna august 2014, dupa ce politia a facut o razie in apartamentul sau din Beijing. "Am incalcat legea. Imi merit pedeapsa. Cand voi reveni in societate nu voi mai gresi", au fost cuvintele tanarului in fata tribunalului. China e una dintre cele mai radicale tari din lume in privinta traficului de droguri, informeaza Click.ro.

Simte ca i s-a prabusit lumea! Un celebru cantaret al Epocii de Aur se roaga sa nu moara de foame! Dupa o cariera de mai bine de 30 de ani in muzica, un celebru solist roman a marturisit ca se roaga sa nu ajunga sa traisca la limita subzistentei! Marian Nistor a facut furori in anii '70-80 cu formatia Savoy, atunci cand s-a bucurat de un succes colosal in formatia in care a cantat impreuna cu sotia lui. Desi a inchinat peste 30 de ani muzicii, se pare artistul nu a facut o avere din asta, iar problemele financiare s-u vazut chiar din vara anului trecut, cand Cancan.ro a aflat ca acesta, impreuna cu sotia, s-au mutat in afara Bucurestiului, in casa unor prieteni, pentru a face economii.

Iar e scandal la Buckingham! Ce-i reproseaza Regina Elisabeta nurorii ei, Kate Middelton! Desi este vizibil foarte slaba, Kate Middleton se pare ca primeste critici din partea Reginei Elisabeta, care recent i-ar fi reprosat ducesei ca... nu se ingrasa. Kate Middelton poarta in pantece cel de-al doilea copil al Printului William, iar alimentatia este un aspect important mai ales in aceasta perioada, Numai ca, Regina Elisabeta a-II-a se pare ca este suparata pe ducesa de Cambridge totusi ca nu se ingrasa, desi aceasta din urma si-ar dori enorm asta. ca mananca prea mult, scrie Libertatea.ro.

Mariah Carey i-a "furat" 30.000.000 $ lui Celine Dion. Celine Dion nu mai poate urca pe scena! Diva canadiana a fost nevoita sa renunte la sumele mari de bani pe care le primea de la un cazinou din Las Vegas. Mariah Carey ii ia locul pentru o suma uriasa. Viitorul suna bine pentru cantareata Mariah Carey (45 de ani)! Cantareata americana a primit oferta de a se produce pe faimoasa scena a cazinoului Caesars Palace din Las Vegas, timp de doi ani, pentru uriasa suma de 30 de milioane de dolari (114 milioane de lei). Mai precis, Mariah va incasa 475.000 de dolari (circa 1,81 milioane de lei) pe show, ca s-o inlocuiasca pe vedeta canadiana, Celine Dion (46 de ani), care face o pauza in cariera ca sa-l ingrijeasca pe sotul ei, Rene Angelil (72 de ani), bolnav de cancer, informeaza Click.ro.