Ii mai tii minte pe Krishna si pe Rukmini? Ce s-a ales de celebrul cuplu de "indieni"! Un celebru cuplu de cantareti de muzica indiana din Romania, care in urma cu mai multi ani facea bani pe banda rulanta din concerte, s-a retras din showbiz. Acum, cei doi se urasc de moarte! Au trecut aproape sapte ani de cand Krishna si Rukmini nu au mai aparut in public, iar acest motiv, spuneau unii, ar fi putut fi din cauza valului mare de concerte care nu le-ar fi permis sa mai apara la TV. Era cunoscut faptul ca cei doi aveau pretentii foarte mari pentru un concert si cereau, in medie, 1500 de euro pentru a canta la evenimente. La un calcul simplu, tinand cont ca aveau cel putin 15 - 20 de cantari pe luna, sau cel putin asa sustineau ei, cei doi ar fi putut lejer sa-si cumpere cate o garsoniera in fiecare luna. In plus, pentru un concert in strainatate, celebrul cuplu de cantareti castiga in jur de 2000 de euro, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Noua Andreea Tonciu. Are nasul mic si buze mari. Andreea Tonciu a devenit obsedata de operatiile estetice. Dupa ce acum aproximativ doua luni a suferit o rinoplastie si si-a micsorat nasul care a facut-o celebra, Andreea si-a marit si buzele printr-o interventie chirurgicala. "Semeni cu Marinela Nitu. Daca te vede Miron Cozma, ai belit-o", a exclamat Dan Capatos cand a vazut-o pe Andreea Tonciu. Bruneta a recunoscut ca nu sunt singurele operatii pe care le-ar vrea. "Pe langa tot ce am facut pana acum, mai vreau sa-mi schimb sanii, sa-i fac mai mari si sa-mi maresc si fesele", a spus Andreea Tonciu, anunta Click.

Poate fata! Anda Adam s-a fotografiat cu zonele intime la vedere! Fanilor nu le-a venit sa creada ca vad. Anda Adam este lipsita de inhibitii cand vine vorba de tinute si in relatia cu fanii. Cantareata posteaza o multime de poze provocatoare, iar ultima le intrece pe toate. Iulia Albu i-a desfiintat recent tinutele Andei Adam, despre care a spus ca incearca sa copieze mai multe vedete internationale. Ca sa ii raspunda, Anda a schimba radical stilul si a aparut imbracata intr-o bluza transparenta, care a lasat sa se vada mai mult decat de obicei. Cantareata s-a lasat fotogratiata cu zonele intime la vedere. Fanii au fost foarte intantati: "Esti foarte frumoasa", "Frumoasa ca intotdeauna", "Esti sexy rau de tot", informeaza Cancan.

Bianca Dragusanu a pozat in lenjerie sexy dupa doi ani. Bianca Dragusanu a incercat in ultimii ani sa aiba aparitii sexy, care fara sa se dezbrace foarte mult. Dupa ce a pozat in trecut in lenjerie si costume de baie, Bianca a trecut la tinute mai... decente. Rochii sau costume deux-pieces au fost printre tinutele preferate de fosta doamna Slav. De curand insa ea acceptat provocarea de a aparea din nou pe un podium de prezentare in lenjerie sexy. Vedeta este invitata speciala a unei prezentari de moda care va avea loc joi, 15 ianuarie, in Princess Club. Bianca va defila in lenjerie sexy, dupa aproximativ doi ani in care a evitat astfel de aparitii. Ea va urca e podium alaturi de cele mai atragatoare modele de la noi, scrie Libertatea.

Miley Cyrus, goala pe internet! Cantareata si-a oripilat fanii cu imaginea asta! S-a transformat din idolul copiilor intr-o bomba sexy, iar acum a ajuns sa isi arate fara rusine trupul gol in public. Miley Cyrus si-a oripilat fanii cu ultima imagine cu ea dezbracata, la dus. Pe numele ei real Destiny Hope Cyrus, Miley s-a reprofilat in cativa ani de zile dintr-o actrita in filmele pentru copii intr-una pentru peliculele destinate adultilor. Fara pic de jena, cantareata isi arata trupul in diferite ipostaze, fara sa poate haine sau sa se acopere cumva. In ultima imagine cu ea goala, Miley apare la dus, cu spuma pe ea, insa i se pot vedea cu usurinta zonele intime, anunta Cancan.