Confesiunile Alinei Plugaru! Cum a aflat tatal ei cu ce se ocupa si care este cel mai mare regret al ei. Alinei Plugaru ii place sa se recomande ca femeia care a indraznit sa aduca "sexul fara perdea" in Romania. Nimeni, insa, nu stie ce ascunde cu adevarat blondina in spatele unei cariere fulminante de starleta porno. Alina este din Vaslui, iar mama ei a parasit-o pe cand avea doar 7 ani. Blondina mai are un frate si o sora, iar pe tatal care i-a crescut pe toti il venereaza. Starleta este originara din Vaslui, acolo unde parintele ei era un barbat foarte respectat. Tocmai de aceea, atunci cand a aflat cu ce se ocupa de fapt fiica lui, a fost un moment foarte delicat pentru toata familia, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nici daca planuia nu iesea asa! Sanii lui Tonciu au ajuns vedete in presa internationala! Andreea Tonciu (28 de ani) a devenit vedeta peste granita, in Marea Britanie. Bruneta a publicat o serie de fotografii in urma operatiei suferite la sani, in 2010, prin care, scriu jurnalistii de la Daily Mail, intentioneaza sa traga un semnal de alarma in randul domnisoarelor ce vor sa se supuna unei astfel de interventii. In poza aparuta pe pagina electronica a ziarului din Anglia, Tonciu, descrisa ca fiind o prezentatoare TV din Romania, apare cu sanii bandajati, pe patul de spital, anuntaLibertatea.

Andreea Banica, fara pic de machiaj! Cum arata artista fara retusuri. Andreea Banica tine in permanenta legatura cu prietenii virtuali. Ea a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie in care apare complet nemachiata. La cei 36 de ani, solista se poate considera o norocoasa. Atunci cand se trezeste, Andreea Banica arata foarte bine, iar tenul ei emana o naturalete aparte. Din partea fanilor, cantareata a primit numai comentarii pozitive si numeroase mesaje, prin care ii apreciau frumusetea. "Neata prieteni. M-am trezit, voi ce faceti?", a fost mesajul Andreei pentru fanii virtuali, informeazaClick.

Pictorial de senzatie cu Antonia, la nicio luna de cand a nascut! Antonia a nascut in urma cu aproximativ o luna, dar cu toate astea, vedeta nu poate sta departe nici macar de sedintele foto. Cantareata a postat in urma cu cateva minute o poza pe contul ei de Instagram in care arata foarte bine, semn ca baietelul a mai lasat-o sa se si odihneasca. Mai mult, interpreta isi anunta fanii ca se indreapta catre o sedinta foto, semn ca le pregateste o mare surpriza admiratorilor. "New shooting coming soon.... #now" ("Un nou shooting in curand.."), a scris vedeta pe contul de socializare. Prietenii virtuali au apreciat curajul artistei de a realiza o sedinta foto, la nici o luna de la nastere. "Arati perfect", "Esti frumoasa, abia asteptam rezultatul", au fost cateva dintre comentariile lasate de acestia, scrieCancan.

Alexandra Stan, mai difuzata decat Jennifer Lopez si Pharrell in Japonia. In clasamentul final pe 2014 al celor mai difuzate piese la radio in Japonia, Alexandra Stan a iesit pe primul loc la ZIP Dance Hits 20, peste supervedete ca Pharrell Williams,Pitbull & Jennifer Lopez ori Ke$ha. Solista romanca este extrem de iubita de japonezi, inca de la aparitia single-urilor "Cherry Pop" ori "Dance" s-a bucurat de primul loc la descarcari online la iTunes Dance Hits 20. Postul de radio ZIP Dance, cel care a alcatuit si facut public clasamentul celor mai difuzate melodii este cel mai important post FM din Japonia. Fanii din peninsula nipona n-au uitat-o nici in 2015. Ultimul single al artistei, "Chocolat" s-a strecutat in principalul top ZIP FM direct pe locul 9, anuntaLibertatea.