"Prima bataie a fost cumplita, ma innegrise peste tot." Povestea facuta publica de Andreea Marin. Andreea Marin s-a dovedit de-a lungul timpului o luptatoare si, la randul ei, ajuta alte femei sa treaca peste momentele de cosmar din viata lor. Andreea Marin s-a implicat in numeroase campanii de lupta impotriva violentei domestice si de ajutorare a femeilor cu probleme din cele mai grave. Ea a postat pe Facebook o poveste cutremuratoare a unei sotii care, de ani de zile, este batuta de sot, situatie care a afectat-o iremediabil si pe mama ei. "El incepuse sa lipseasca de acasa, dormea cu telefonul sub perna, se ingrijea tot mai mult, cheltuia multi bani pe haine si pe parfumuri scumpe. Acea femeie imi povestea la telefon cum isi petrecea timul cu ea, unde se intalneau, unde mancau, imi dadea amanunte cum faceau sex. La inceput nu am crezut, i-am cerut explicatii, dar nu le avea, stiam ca minte. Cand nu-si gasea cuvintele, se enerva si...au inceput bataile, scrie Libertatea.

ÇARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Frumoase si fara machiaj. Cum arata vedetele nemachiate? Atunci cand le vezi pe prima pagina a revistelor, ai impresia ca stralucirea lor este data de machiaj, lumini, photoshop si o multime de alte chichite, insa sunt unele staruri care sunt frumoase si fara machiaj. Iata cum arata vedetele nemachiate. Diane Kruger arata la fel de bine nemachiata ca si atunci cand tocmai a iesit de pe mana unui make-up artist. Relaxata si naturala, actrita este una dintre putinele vedete care nu nu incearca sa se ascunda atunci cand sunt surprinse fara machiaj. Emma Watson are un ten frumos si proaspat, dar la anii pe care ii are (24) nici nu ne asteptam la altceva. Asociata permanent cu o fetita inocenta si romantica, actrita a demonstrat ca se poate transforma si intr-o femeie irezistibila. Noi o preferam naturala, anunta Unica.ro.

Un film produs de o romanca, laudat de Rolling Stone. Documentarul "Chuck Norris vs Communism", de Ilinca Calugareanu, se numara printre cele 25 de filme care trebuie vizionate la cea de-a 31-a editie a Festivalului Sundance, potrivit unui articol realizat de publicatia Rolling Stone. Festivalul Sundance, dedicat cinematografiei independente, se deschide joi, in Utah (SUA), si va prezenta anul acesta o selectie de filme provocatoare, printre care se numara noul lungmetraj al lui Robert Redford, fondatorul manifestarii, dar si documentarul romanesc "Chuck Norris vs Communism", informeaza Libertatea.

Baietii rai ai Hollywood-ului si femeile care le-au schimbat viata. Aflati in momente dificile din diverse cauze, de la alcool la droguri sau dependenta sexuala, cativa barbati celebri de la Hollywood au avut norcul sa intalneasca la momentul potrivit femeile care le-au schimbat in totalitate viata, aducandu-i pe linia de plutire. Robert Downey Jr, Ben Affleck sau Robbie Williams sunt doar cativa dintre norocosii de la Hollywood. Robert Downey Jr. - Sansa lui se numeste Susan si a intalnit-o intr-un moment critic al vietii sale. Inainte de ea, Downey s-a confruntat cu numeroase probleme din cauza abuzului de droguri. Actorul pendula intre filmari, curele de dezintoxicare, aparitiile in fata diversilor judecatori si inchisoare. Intervalul 1996-2001 a fost cea mai neagra perioada, iar Susan, o producatoare de film, a aparut exact la momentul potrivit, scrie Viva.ro.

Scandal la palat! Kate Middleton l-a parasit pe Printul William! Ce au avut de impartit de data asta? Scandalul in care este implicat Printul Andrew se pare ca face victime colaterale. Casnicia lui Kate Middleton cu Printul William este in pericol din cauza sex-gate-ului de la Palatul Buckingham, in care fiul Reginei este acuzat ca ar facut amor cu minore cu multi ani in urma. Mai mult, faptul ca echipa de PR a Reginei a scos-o pe Kate la inaintare, in incercarea de a distrage publicul si de a diminua loviturile de imagine date de fiul Reginei Angliei, a deranjat-o si a obosit-o peste masura pe ducesa de Cambridge. Asa ca sotia printului William a luat decizia de a-si parasi sotul si familia regala, in incercarea de a-si proteja sarcina si sanatatea, conform jurnalistilor de la Globe, anunta Libertatea.