Un artist roman insurat, prins cu alta femeie. Cum se apara acesta! Mihai Chitu a fost prins de paparazzii in repetate randuri impreuna cu amanta lui. Cu toate acestea, cantaretul duce o viata dubla si nu divorteaza nici in ruptul capului de sotia sa, Ioana, cu care are o fetita de sase ani. Fostul castigator de la Vocea Romaniei recunoaste ca nu mai formeaza de ceva vreme un cuplu cu sotia sa. Cu toate acestea, Chitu afirma ca nu divorteaza de Ioana. "Intre mine si sotia mea, de-a lungul timpului, au aparut niste probleme. Noi nu ne-am gonit unul pe altul de acasa. Nu am vrut sa impartasesc viata mea. E prima si ultima data cand vorbesc despre asta. Eu mi-am rezolvat problema cu sotia mea, am pus punct relatiei noastre. O sa divortam daca hotaram asta. Noi vom fi prieteni toata viata fiindca avem o fetita impreuna. Nu sunt un exemplu pentru cei de acasa. Pe mine si pe Ioana nu ne tin niste acte, nu am hotarat sa divortam. Cand vom hotari sa divortam, o vom face. Noi am pus punctul unei relatii. Si da, acum sunt cu o alta femeie", a spus artistul la emisiunea lui Maruta, scrie Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Rochiile cu decolteu, noua pasiune a vedetelor. Cu toate ca idealul de frumusete al acestor ani celebreaza posteriorul, evenimentele sezonului au scos la iveala preferinta vedetelor pentru decolteurile adanci. Unele au fost admirate pentru alegere, altele criticate, insa concluzia e aceeasi: nu poti trece neobservata cu o astfel de tinuta, anunta Viva.ro.

O gimnasta campioana s-a casatorit in secret cu un deputat. Deputatul PSD Bogdan Diaconu si fosta campioana mondiala, olimpica si europeana la gimnastica artistica Maria Olaru traiesc de doi ani o frumoasa poveste de dragoste, iar astazi si-au oficializat relatia. Zi mare pentru campiona olimpica si europeana la gimnastica artistica Maria Olaru, care in urma cu cateva minute, in mare secret, a spus DA in fata ofiterului starii civile de la Primaria Sectorului 6 din Capitala. Dupa o relatie de doi ani, iubire descoperita de Libertatea, multipla campioana olimpica, mondiala si europeana la gimnastica a hotarat sa isi uneasca destinul de al deputatului PRU Bogdan Diaconu. La ceremonie nu au asistat decat sase persoane, mai exact familiile celor doi miri. Conform unor surse apropiate celor doi, casatoria religioasa si nunta vor avea loc in vara acestui an, informeaza Libertatea.

Patrick Dempsey, starul din serialul "Grey's anathomy", divorteaza! Patrick Dempsey, starul din serialul "Grey's Anatomy" urmeaza sa divorteze. Sotia actorului, Jillian Flink, make-up artist, a depus actele de divort, cei doi oferind o declaratie oficiala in care afirma ca cea mai mare grija o constituie viitorul celor trei copii ai lor, Tallulah si gemenii Sullivan si Darby. Patrick, in varsta de 49 de ani, si Jillian au fost casatoriti timp de 15 ani, iar motivul separarii nu a fost dezvaluit. Actorul care interpreteaza rolul chirurgului Derek Shepherd in serialul "Grey's Anatomy" isi va lua timp liber si de la filmari, lipsind pentru o perioada de pe micul ecran, scrie Elle.ro.

De nerecunoscut! Uite cum arata Keo dupa implantul de par. Proaspat revenit din vacanta de iarna in care si-a facut implant de par, Keo ne prezinta noua sa imagine, cu peste 2000 de fire de par pe crestet. El si-a postat pe site-ul de socializare o fotografie in care este de nerecunoscut. Cosmin Mustata, alias Keo, si-a schimbat imaginea. Artistul si-a sacrificat inainte de interventia de implant de par si restul podoabei capilare, asa cum i-au cerut medicii. Asa se face ca acum, la cateva saptamani dupa operatie solistul are par des, dar scurt, periuta. Imaginea cantaretului sensibil si romantic a ramas o amintire, si a fost inlocuita cu cea de baiat rau, de cartier. Keo mai are de asteptat cateva luni pana cand se va putea lauda cu parul des, imbogatit cu aproximativ 2000 de fire noi, anunta Libertatea.