Gwyneth Paltrow isi intretine partile intime cu... aburi de pelin. Gwyneth Paltrow a marturisit recent care este secretul ei atunci cand vine vorba despre intretinerea partilor intime. Actrita in varsta de 42 de ani a dezvaluit faptul ca isi ingrijeste vaginul cu un tratament neconventional, Mugworth V-Steam, pe baza de pelin, o planta folosita in medicina chineza de mai bine de 1500 de ani. Concret, in timpul procedurii, vedeta se asaza deasupra unui vas in care se afla apa fierbinte si pelin, rezultand astfel o infuzie ce, spune ea, este benefica pentru organele genitale feminine, noteaza Libertatea.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Lupita Nyong'o s-a despartit de iubit. Cu cine flirteaza acum. Lupita Nyong'o s-a despartit de iubit, iar presa de la Hollywood sustine ca actrita deja flirteaza cu Jared Leto. Revelatia anului trecut, actrita Lupita Nyong'o a intrat definitiv in atentia presei cu realizarile ei artistice, dar si cu viata personala. Astfel, s-a aflat ca vedeta s-a despartit, inca de la finalul anului trecut, de iubitul ei, K'NAAN, un rapper somalez, cu care forma un cuplu din septembrie 2013. Numai ca Lupita Nyong'o se pare ca nu va sta prea mult timp singura. Zvonurile conform carora intre atrita keniana si Jared Leto s-ar fi infiripat o relatie, par sa devina realitate. In timpul uneia dintre petrecerile de dupa SAG Awards organizate in weekend-ul trecut la Los Angeles, un martor a declarat ca i-a vazut pe cei doi "flirtand lejer" dupa ce au inmanat impreuna un premiu pe scena, informeaza Unica.ro.

Rita Ora va concerta la Premiile Oscar! Rita Ora se numara printre artistii care vor concerta la Premiile Oscar, ceremonie ce va avea loc pe 22 februarie. Vedeta de 24 de ani a facut anuntul pe Twitter, declarand ca este foarte entuziasmata. De asemenea, Rita se mai poate lauda si cu prima sa nominalizare la Oscar. Melodia "Grateful" de pe coloana sonora a filmului "Beyond the Lights" se afla pe lista nominalizarilor pentru Cea Mai Buna Melodie Originala. Cantareata din Marea Britanie are un program foarte incarcat, numarandu-se printre juratii de la "The Voice UK", scrie Elle.ro.

Shakira si Gerard Pique au devenit parinti pentru a doua oara. Vesti minunate pentru Shakira! Seara trecuta, cantareata a nascut un baietel, al doilea copil al ei cu fotbalistul Gerard Pique. Stirea a fost confirmata de cuplu printr-un comunicat de presa, imediat dupa miezul noptii. Bebelusul va purta numele Sasha Pique Mebarak, anuntul fiind facut pe pagina oficiala de Facebook a jucatorului de fotbal. Numele Sasha este de origine greaca si ruseasca si inseamna "aparator al omenirii" si "razboinic". Cantareata de origine columbiana a nascut la spitalul Quiron Teknon din Barcelona, acolo unde l-a adus pe lume si pe primul ei copil, Milan, in varsta de doi ani. Fotbalistul Lionel Messi, colegul lui Pique de la FC. Barcelona, a fost printre primii care i-au felicitat pe fericitii parinti printr-un mesaj pe Twitter, informeaza Glamor.ro.

La 53 de ani, Sean Penn este pregatit pentru o noua casatorie. Viata l-a surprins se pare pe Sean Penn care se vede acum, la 53 de ani, pregatit, sa se casatoreasca din nou. Aflat intr-o relatie cu superba Charlize Theron (39 de ani), Sean Penn a facut cateva dezvaluiri, marturisind pentru o revista ca se gandeste lacasatorie si ca si-a gasit linistea. "Sunt surprins ca m-am indragostit din nou. Din numeroase motive. Am 53 de ani si niciodata nu am am fost fericit intr-o singura relatie. Credeam ca este prea tarziu pentru asta". In anii 80, actorul a fost casatorit cu Madonna, un mariaj care a tinut prima pagina a ziarelor din cauza firilor lor vulcanice. A urmat casatoria cu Robin Wright si nasterea celor doi copii, dar Sean nu era fericit. "Sa intalnesti pe cineva care conteaza este un sentiment mult mai profund, sincer si extrem de fericit. Este incredibil de romantic sa formezi un cuplu si sa stii ca ai gasit persoana potrivita". Acestea fiind spuse, actorul spune ca s-ar putea recasatori si, mai mult, ar considera acest mariaj ca pe primul din viata sa, scrie Viva.ro.