Dezvaluire uimitoare a unei cantarete de la noi! E virgina si se pastreaza pentru casatorie. De obicei, asa merg lucrurile: vedetele se convertesc la anumite culte si se retrag din viata publica partial sau total, dedicandu-se religiei. Cu Lidia Buble a fost insa invers. Crescuta intr-o famile de penticostali, cu un tata preot si 10 frati, fata a vrut sa iasa in lume si sa arate tuturor ce are ea mai frumos: o voce incredibila. Dintre concurentii noului sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva!", care incepe saptamana viitoare la Antena 1, Lidia Buble are cea mai interesanta poveste de viata. Desi... viata ei e abia la inceput. Cantareata de 21 de ani, care dupa ce a rupt topurile cu piesa "Noi simtim la fel" a fost numita de multi noua senzatie a muzicii, provine dintr-o familie de rit penticostal - tatal ei e chiar preotul unei biserici penticostale din Deva! Are patru surori si sase frati, iar dintre frati, doi par sa se fi alaturat parintelui lor, caci figureaza acum in slujba aceluiasi lacas de cult pe care-l conduce capul familiei, scrie Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ce artista romanca face cei mai multi bani din vizualizarile de pe YouTube? De ceva vreme, YouTube-ul a inceput sa fie o masina generatoare de bani pentru artistii care sunt foarte populari la nivel international! Cu cat mai multe vizualizari, cu atat mai multi centi intra in conturile artistilor, mai ales de cand piata albumelor nu mai este deloc una profitabila. Ei bine, si artistii din Romania sunt remunerati de catre YouTube: Cu sume incepand de la 100 de euro si pana la 2000 de euro pentru milionul de vizualizari, acestia primesc bani pentru operele care se bucura de atentia cat mai multor fani, insa sumele oficiale nu pot fi dezvaluite deoarece acestea sunt confidentiale, prin contract, Cu toate astea, insa, stim ca la acest capitol batalia este castigata detasat de catre INNA, ea fiind artistul roman cu cele mai multe vizualizari pe YouTube. Canalul ei are 1,2 milioane de abonati, anunta Bravonet.ro.

Drumul secret al banilor lui Gica Petrescu! Singurul mostenitor ar fi renuntat la averea marelui artist. Nerevendicati de familie, in anul in care se implineste un secol de la nasterea celui ce a fost Gica Petrescu, banii lui de pe drepturile de autor au intrat, pe sest, in bugetul organismului de gestiune colectiva la care artistul a fost inscris, respectiv CREDIDAM. Desi reprezentantii UCMR-ADA (Uniunea Compozitorilor si Muzicolgilor din Romania-Asociatia pentru Drepturi de Autor) sustin ca banii lui Gica Petrescu de pe drepturile de autor stau si se acumuleaza, Dan Ioan Sovar, prieten al defunctului artist, spune ca fondurile sunt deja bonus pentru CREDIDAM. "Singurul mostenitor legal, o nepoata a Cezarinei Petrescu, sotia solistului, a facut ceva uimitor: a semnat ca nu are nici o pretentie privind bunurile si remuneratiile de pe urma creatiei legendarului solist", declara Sovar, care pretinde ca va organiza primul festival national Gica Petrescu (4-6 mai, Sala Palatului), informeaza Libertatea.

Ce femei celebre au fost iubitele lui Johnny Depp. Johnny Depp, unul dintre cei mai doriti celibatari de la Hollywood, s-a casatorit in aceasta saptamana la Los Angeles cu Amber Heard, o tanara actrita cu 23 de ani mai tanara decat el. Pana la aceasta idila care a inceput in 2012, Johnny a iubit mai multe femei, unele dintre ele celebre. In tinerete, Depp a fost casatorit cu Lori Anne Allison, un mariaj care a durat doar 2 ani, din 1983 pana in 1985. Au urmat 3 logodne, prima cu Sherilyn Fenn, cunoscuta din seria "Twin Peaks", pe care avea sa o parasesca dupa 3 ani pentru Jennifer Grey, actrita din "Dirty Dancing". Cuplul se separa in 1989 dupa o relatie de doar 1 an. Timp de 4 ani, Depp a iubit-o pe Winona Ryder, pe care a parasit-o in ciuda faptului ca erau logoditi, pentru a incepe o relatie extrem de mediatizata cu top modelul Kate Moss, scrie Viva.ro.

Surpriza la Eurovison 2015! Conchita Wurst vrea sa cante un duet cu un roman. O surpriza de proportii li se pregateste fanilor Eurovision. Castigatoarea editiei de anul trecut, Conchita Wurst vrea sa participe si anul acesta alaturi de un alt concurent al concursului, un roman. Conchita Wurst, cea care a castigat marele trofeu la editia din 2014 a Eurovisionului, vrea ca anul acesta sa participe din nou si sa cante in duet cu nimeni altul decat Cezar Ouatu. Nu au fost inca stabilite detaliile colaborarii dintre cei doi artisti cu aparitii excentrice. Potrivit stiritvr.ro, reprezentantii lor inca mai poarta negocieri pe aceasta tema. Anul acesta, finala Eurovision se va desfasura la Viena, pe 23 mai. Pana atunci, cei care isi doresc sa reprezinte Romania pe scena din capitala Austriei se pot inscrie pana pe 8 februarie. Castigatorul Eurovision Romania va fi ales pe 8 martie, intr-un spectacol transmis in direct de Televiziunea Romana, anunta Libertatea.