Cameron Diaz isi tine sotul in pat. Cameron Diaz si sotul ei, Benji Madden, abia s-au casatorit si s-au si pus pe facut copii. Cei doi s-au intors recent din luna de miere, petrecuta intr-o cabana in munti, in Wyoming. Acum insa, Diaz, care va implini la vara 43 de ani, planuieste deja o alta vacanta, dorindu-si enorm sa ramana cat mai repede insarcinata, relateaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Vedete care si-au lansat colectii proprii de lenjerie intima. Vedetele stiu cel mai bine ca un set de lenjerie care arata bine si iti pune in valoare atuurile este de ajuns pentru a face o afacere buna, asa ca nu trebuie sa ne mire numarul mare de celebritati care si-au lansat propriile linii de lenjerie. Actrita Kelly Brook a transformat deja intr-o traditie lansarea unor colectii de lenjerie intima pentru momentele speciale de peste an, cum sunt Craciunul sau Ziua Indragostitilor. Nu este de mirare ca succesul ei este imens, daca tinem cont de faptul ca produsele sunt promovate chiar de vedete, scrie Unica.ro.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner s-au iubit in 12 tari, pe doua continente! "Traim ceva frumos si profund. De-aia nu ne omoram cu povestitul despre noi", isi justifica Mihaela discretia din ultimele luni, intr-un interviu acordat in exclusivitate ziarului Libertatea. Ea, romanca stabilita pe Coasta de Azur, el, austriac indragostit nebuneste de sporturile extreme, aflat mai mereu pe drumurile lumii. Aparent, o iubire imposibila, dar pe care, de aproximativ trei luni, de cand sunt impreuna, Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, parasutistul care a spart bariera sunetului, plonjand din stratosfera, au transformat-o in una intensa, pe gustul lor. Continuarea pe Libertatea.

Rihanna dezvaluie ce uraste la Leonardo DiCaprio. Riri nu mai este atat de sedusa de privirea lui Leonardo DiCaprio? Se pare ca vedeta a inceput sa-l analizeze mai bine si iata ca vede niste defecte. Declaratia care a pus pe jar fanii Rihannei a fost, dupa cum stiti, referitoare la detaliul care i-a placut cel mai mult la Leonardi DiCaprio. Lucrurile intre ei s-au incins, intre timp, iar Riri a trecut la promisiuni de indragostita, informeaza bravonet.ro.

Alexandra Stan lua de mica bani pe cantari. Cum a spart dintr-un foc primii ei bani cand avea doar 6 anisori. Inca de mica, Alexandra Stan a simtit ca poate face bani din cantat. La doar 6 ani, ea a obtinut primii sai bani din muzica si i-a "spart" dintr-un foc. Numele Alexandrei Stan a facut inconjurul lumii. La fel si cantecele ei, care ii aduc blondinei in cont sume frumusele, de sute de mii de euro anual. Daca acum tariful ei pentru un concert porneste de la cateva mii de euro, din primele sale cantari Alexandra castiga abia cativa leuti. Ce-i drept, primele concerte le tinea prin... vecini. Inca de mica, solista a avut un public fidel, care a rasplatito pe masura prestatiei sale vocale, scrie Libertatea.