Madonna, aparitie scandaloasa la Premiile Grammy Nici un element care poarta eticheta de provocator sau scandalos nu i-a scapat madonnei, iar recenta ei aparitie al Premiile Grammy 2015 demonstreaza din plin acest lucru. Premiile Grammy 2015 a fost ocazia perfecta pentru ac criticii de moda sa se delecteze cu o multime de tinute remarcabile, insa outfitul Madonnei le-a eclipsat de deaparte. Descrisa drept o "aparitie de cabaret de pe vremea Republicii de la Weimar" sau o combinatie intre "un matador si Mad Max" sau ca o "femeie de 56 de ani care stie ce vrea", regian muzica pop a fost in centrul atentiei cu outfitul ei Givenchy, punandu-le in umbra chiar si pe mai tinerele Rihanna, Taylor Swift sau Kim Kardashian, aparitiile de senzatie ale serii. Stilul burlesc adoptat i s-a potrivit manusa Madonnei, un adevarat simbol al reinventarii scenice. Evident, ca si cum tinuta ei cu influente spaniole, cu corsetul care ii evidentia in mod exagerat sanii, nu era de ajuns, vedeta si-a socat audienta ridicandu-si rochia si aratandu-si posteriorul in cel mai sfidator mod cu putinta pe covorul rosu, scrie Unica.ro.

Caru Cu Vedete - Colaj FotoFoto: Colaj foto

Antonia vorbeste pentru prima data despre revenirea pe scena. de ce s-a razgandit? Dupa cateva aparitii meteorice pe aceeasi scena, Alex Velea si Antonia s-au decis sa treaca la nivelul urmator: sa-si sarbatoreasca public relatia, pentru o punga cu bani: cei doi vor canta la Sala Palatului, la finalul lunii martie. Antonia si Alex Velea nu pierd timpul. Nici nu au devenit bine parintii unui baietel al carui statut complicat tine de luni intregi primele pagini ale publicatiilor, ca vedetelor li s-a facut pofta de o iesire la rampa. In tandem. Un tandem care intentioneaza sa transforme evenimentul intr-unul cat se poate de profitabil. Asa se face ca, pe 29 martie, Sala Palatului va gazdui primul lor spectacol-concert, intitulat "Defectul tau sunt eu", iar pe scena vor urca si cativa dintre prietenii care au tinut ascuns secretul relatiei lor, Smiley, care e si nasul micului Dominic, Cabron si Don Baxter. Iata, deci, momentul adevarului pentru cota de piata reala a celor doi cantareti, fiind interesant cate bilete vor fi in stare sa vanda, la cele doua categorii de preturi introduse. Daca vor reusi sa vanda cele aproximativ 4.000 de bilete, venitul va fi de circa 20.000 de euro; profitul, insa, e alta poveste, scrie Libertatea.

Rihanna, Paul McCartney si Kanye West, un trio inedit! Rihanna, Paul McCartney si Kanye West au decis sa marcheze scena muzicala internationala si sa lanseze impreuna o melodie. Piesa "FourFive Seconds" este primul single de pe urmatorul album al Rihannei si a fost catalogata de unii critici drept cea mai buna interpretare a artistei din Barbados. Acest trio cu totul inedit a lansat recent si videoclipul pentru melodia "FourFive Seconds", creat cu ajutorul unor cadre simple, alb-negru si prim-planuri ale celor trei cantareti, care poarta denim. Aceasta alegere vestimentara i-a apartinut lui Kanye West, care si-a dorit un look ce nu se demodeaza, asemeni trupei Beatles. Duo-ul Inez van Lamsweerde si Vinoodh Matadin, fotografi de moda, au filmat videoclipul, scrie Elle.ro.

Kanye West intrerupe discursul castigatorului Grammy Nemultumit de faptul ca Beyonce nu a castigat trofeul pentru Cel mai bun album la premiile Grammy, Kanye West a incercat sa ii intrerupa discursul lui Beck, castigatorul trofeului pentru albumul "Morning Phase". Desi toata lumea a crezut ca Kanye West a facut o gluma, canaretul a declarat dupa show: "Beck trebuie sa respecte adevaratii artisti si sa ii dea premiul lui Beyonce", adaugand ca membrii juriului nu stiu care sunt adevaratele talente din muzica.Ceea ce nu stie West este ca Beck este un atrist iconic, cu o cariera de 30 de ani in spate, cu 12 albume de rock alternativ la activ si nenumarate premii, relateaza Viva.ro.

"Tribunul" reformeaza manelele! Corneliu Vadim Tudor a compus versurile pentru o manea dedicata lui Dan Bursuc Corneliu Vadim Tudor, pe care vremurile nu il mai rasfata deloc, si-a gasit noi centre de interes: mai nou, este hotarat sa schimbe la fata lumea manelelor si a muzicii de petrecere. Autointitulat reformator al genurilor muzicale in cauza, "Tribunul" s-a hotarat sa se implice in eliminarea textelor de prost gust, astfel ca Vadim semneaza versurile viitoarei melodii a lui Danut Ardeleanu, "Dii, dii, calutii mei", un text facut special pentru tanarul solist, al carui manager e Dan Bursuc. Decizia fostului sef al PRM s-a concretizat dupa o intalnire de gradul III intre acesta si managerul Dan Bursuc, cel mai important producator muzical din zona manelelor. Fondatorul Partidului Romania Mare va compune texte si va dona mai multe poezii de autor pentru viitoare productii muzicale pe care romanii le agreeaza in special la taifasuri, scrie Libertatea.