3 vedete, aceeasi tinuta. Cum au asortat-o. Salopeta cu buline din colectia designerului Stella McCartney a facut furori prin fashioniste. Iata cum au asortat aceeasi tinuta trei vedete de top. Kylie Minogue a ales aceasta salopeta Stella McCartney pentru a participa la petrecerea dinaintea premiilor Grammy. Tinuta neagra, impodobita cu buline si realizata dintr-o matase fluida a adus exact acel aer relaxat pe covorul rosu care sa o diferentieze pe artista. Sandalele aurii Jimmy Choo si bijuteriile potrivite au contribuit la un aspect modern, dar chic al vedetei. Versatila salopeta a fost purtata si de Cameron Diaz anul trecut, la premiera filmului ei "Sex Tape". Actrita si-a asortat tinuta cu sandale negre Prada, model T-bar, si cu bijuterii minimaliste, semnate Melinda Maria, pentru un look perfect, noteaza Unica.ro.

Caru' cu vedete Foto: Colaj foto

Liv Tyler a devenit mama pentru a doua oara! Liv Tyler a dat nastere celui de-al doilea copil, un baiat, pe 11 februarie. Tatal copilului este Dave Gardner, logodnicul actritei. Reprezentantul celor doi a declarat ca toata lumea este sanatoasa si fericita. Copilul s-a nascut cu 6 saptamani mai devreme decat era preconizat si va sta in spital pentru o perioada, pana cand va putea fi dus acasa iar Liv Tyler a cerut discretie din partea jurnalistilor. Numele copilului nu a fost dezvaluit. Liv, in varsta de 37, mai are un baiat in varsta de 10 ani, Milo, impreuna cu fostul sot, Royston Langdon, relateza Elle.ro.

O super-vedeta divorteaza a treia oara de acelasi barbat. Daca pe plaiurile mioritice cuplul Bahmuteanu-Prigoana a batut recordul la divorturi, peste Ocean cei care fac acelasi lucru sunt Pamela Anderson si sotul ei Rick Salomon. Pamela Anderson a depus actele oficiale pe baza carora va divorta pentru a treia oara de Rick Salomon. Actrita, in varsta de 47 de ani, a dezvaluit presei americane ca are din nou o relatie cu fostul ei sot Rick Salomon, in octombrie 2013. Potrivit TMZ.com, Pamela Anderson si Rick Salomon s-au despartit pe 10 februarie, iar starleta canadiana a depus actele de divort in ziua urmatoare. Rick Salomon a aparut ulterior intr-o inregistrare video pornografica alaturi de starleta Paris Hilton. El a fost casatorit cu actritele Elizabeth Daily si Shannen Doherty, scrie Libertatea.ro.

Tenismenul Milos Raonici i-a furat iubita unui cantaret celebru. Daniella Knudson a fost pana de curand iubita cantaretului Justin Bieber. Modelul din Canada l-a parasit pe artist pentru Milos Raonici (24 de ani), locul 6 ATP. Milos Raonici a reusit sa o "fure" pe Daniella Knudson de la Justin Bieber. Cantaretul si Daniella au avut o relatie care a inceput dupa o prezentare de moda la New York. Acum, modelul din Canada a declarat ca se iubeste cu jucatorul de tenis si ca este foarte fericita alaturi de el. Daniella Knudson este un model din Canada ce s-a facut remarcata la prezentarile de moda de peste Ocean si a pozat in mai multe reviste, informeaza sportnews.ro.

Kate Middleton - Cat de bine arata in ultimul trimestru de sarcina! Insarcinata in 7 luni, Kate Middleton a facut o vizita la Portsmouth pentru a-si exprima sustinerea fata de campania dusa de cvadruplul campion britanic la navigatie, Sir Ben Ainslie, care va concura in 2017 la cea de-a 35 Cupa a Americii. Bronzata dupa vacanta petrecuta cu familai in Caraibe, Kate a ales pentru acest eveniment un mantou de lana alb, o creatie Max Mara care i-a pus in evidenta tenul si i-a ascuns destul de bine burtica. Ea a primit cu bucurie un tricou Ben Ainslie Racing team, un cadou pentru Printul George, in varsta de 1 an si jumatate, noteaza Viva.ro.

Antonia s-a hotarat: Il da in judecata pe Velea! Cantareata a stabilit modul prin care fiul sau va fi trecut, in acte, pe numele iubitului ei. Dupa pronuntarea divortului de Vincenzo, ea ii va cere lui Velea in instanta sa faca testul de paternitate. Desi au trecut mai bine de sase saptamani de cand a devenit mama pentru a doua oara, Antonia nu s-a grabit sa schimbe in acte numele bebelusului nascut Castellano, dupa sot, cu cel al tatalui real, Alex Velea. Ea a decis insa sa faca acest pas atunci cand va divorta si lucrurile se vor mai linisti, scrie Libertatea.ro.