Elena Udrea a primit flori la arest. Vezi de la cine! Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile in dosarul Microsoft. Sambata, aceasta a avut si un mic motiv de bucurie: a primit un buchet de flori din partea apropiatilor. Elena Udrea a fost vizitata la arest de William Branza, fost candidat la presedintia Romaniei. Pentru ca este Valentine's Day, Udrea a primit din partea lui Branza un buchet de flori, anunta Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cadouri extravagante facute si primite de vedete de Valentine's Day. Pentru vedete Valentine¬s Day are o foarte mare importanta, fiind ocazia ideala sa daruiasca celor iubiti cele mai extravagante si costisitoare cadouri! Iata care sunt vedetele care pun mare pret pe cadourile pe care le ofera persoanelor dragi. David si Victoria Beckham. Fosta membra a celebrei trupe Spice Girls, atragatoarea Victoria, a avut parte de-a lungul anilor de unele dintre cele mai extravagante cadouri de Valentine's Day. Continuarea pe Elle.ro.

Andreea Marin, mamica din nou. Andreea Marin si sotul ei Tuncay se gandesc tot mai serios sa-i ofere Violetei un fratior sau o surioara. Pentru Andreea Marin si Tuncay Ozturk, diferenta de varsta nu e nicio problema, astfel ca cei doi ar dori sa devina parinti in curand. Andreea Marin, in varsta de 40 de ani, este casatorita cu Tuncay, in varsta de 29 de ani, de doi ani. Cei doi au vorbit in repetate randuri despre un copil si se pare ca sunt tot mai hotarati sa devina parinti, potrivit Libertatea.

Horia Brenciu s-a indragostit din nou. Horia Brenciu a lansat refrenul anului 2015 pentru Valentine's Day si Dragobete. "A naibii dragoste" este al treilea extras de pe albumul "40+", album care a beneficiat de un record al vanzarilor la finele anului trecut. "A naibii dragoste" ii vizeaza pe toti cei care au fost atinsi de sageata lui Cupidon, dar si pe cei care sunt pe cale sa faca cunostinta cu ea. "Exista cineva care nu a facut cunostinta, pana acum, cu zeul dorintei, al iubirii erotice, al atractiei si al afectiunii? Pe bune?! Ei bine, "A naibii dragoste" e scrisa si pentru voi! ", a declara artistul, citat de Viva.ro.

"Big Ghita", mai tare decat Obama! Intamplarile fabuloase prin care a trecut in fata Casei Albe. In SUA, unde e stabilit de multa vreme, "Big Ghita" nu e mare doar la propriu. Cel mai valoros baschetbalist roman din toate timpurile si recordmenul la inaltime din NBA, cu ai sai 2,31 m, Gheorghe Muresan e pe acelasi palier al celebritatii cu Arnold Schwarzenegger si cu presedintele american. N-o spunem noi, o confirma cateva intamplari amuzante prin care fostul sportiv a trecut acum cativa ani in Washington, intamplari la care a asistat un jurnalist de la Libertatea.