Scandal de proportii. Oana Roman si Iulia Albu s-au jignit reciproc Oana Roman si Iulia Albu s-au intalnit in platoul aceleiasi emisiunii si intre cele doua s-a iscat o cearta destul de urata. Oana Roman a incercat sa-si pastreze calmul la inceput, incercand sa-si exprime opinia cu privire la felul cum Iulia Albu obisnuiete sa critice persoane publice, insa imediat discutia lor s-a transformat intr-o cearta. "Esti frumoasa si desteapta, dar te uratesti. Nu iti sta bine cand esti atat de aroganta. Tu esti studenta in anul trei, la o facultate de stat in Romania, dar ca tine sunt multi ", i-a spus Oana Iuliei Albu. Fashion-editorul nu si-a putut pastra cumpatul si a sarit imediat la atac. "Inainte sa vorbim, da-ti cerceii aia jos ca ma oripileaza. Uite, ai ruj pe nas!", a spus Iulia Albu, conform Libertatea.

Caru' cu Vedete - Colaj FotoFoto: Colaj foto

Ce cadouri exorbitante au primit vedetele de ziua indragostitilor In timp ce oamenii obisnuiti isi ofera flori, carti sau bomboane de Valentine's Day, in cazul vedetelor, lucrurile se schimba radical. Iata ce cadouri exorbitante au primit vedetele de Ziua Indragostitilor de-a lungul timpului. Au impreuna patru copii si sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz si aceasta pentru ca David si Victoria Beckham isi acorda atentie si nu uita sa-si faca surprize. O aniversare pe care fosta membra a trupei Spice Girls nu o va uita niciodata este Ziua Indragostitilor din 2006, cand a primit de la sotul ei un inel Bulgari in valoare de￯8 milioane de dolari, integral pe Unica.ro.

Trauma psihica a Zavorancei este evaluata la 10.000 de euro! Judecatorii de la Tribunalul Ilfov le-au condamnat, ieri, la cate trei ani de inchisoare cu suspendare pe vrajitoarele Vanessa si Melissa, anchetate pentru ca ar fi inselat-o pe Oana Zavoranu. Ghicitoarele ii vor plati vedetei doar 10.000 de euro daune morale. Ghicitoarele Vanessa si Melissa au fost judecate pentru ca ar fi inselat-o pe Oana Zavoranu spunandu- i ca e in pericol de moarte si ca numai farmecele lor ar putea-o scapa de belele. Pentru asta, i-ar fi luat vedetei casa, masina si banii, producandu-i o paguba de peste 450.000 de euro, scrie Libertatea.

Extravaganta marca Kim Kardashian: haina de blana pentru fetita Indragostiti de moda, Kim Kardashian si sotul ei, Kanye West, vor sa-si transforme si fiica de un an si jumatate intr-o fashionista convinsa. Ultima lor extravaganta? I-au cumparat micutei North o blana scumpa. In dorinta lor de a epata, Kim Kardashian si Kanye West nu mai au nici o masura: cele mai scumpe creatii ale marilor case de moda, cele mai exclusiviste genti si cele mai costisitoare bijuterii ale lor trebuie sa fie. Nu este de mirare ca aceleasi lucruri si-le doresc si pentru fetita lor de un si jumatate, North, care a fost coplesita cu hainute de designeri inca de la nastere, scrie Unica.ro.

Pink a pozat nud pentru campania PETA Pink afirma ca ar prefera sa umble dezbracata decat sa poarte blana si se pare ca astea nu sunt doar niste vorbe in vant. Pink, in varsta de 35 de ani, a pozat dezbracata pentru a sustine campania anti-blana coordonata de Organizatia pentru Tratarea Etica a Animalelor. Panoul PETA, pe care apare cantareata, a fost amplasat in Times Square, New York City. Campania, ale carei fotografii au fost facute de Ruven Afanador, a fost lansata in acelasi timp cu debutul celui mai asteptat eveniment de moda, Saptamanile Modei. Pink, o sustinatoare a drepturilor animalelor, a afirmat ca: ￯Intotdeauna am fost de parere ca animalele sunt cele mai pure suflete din lume. Ele nu se prefac si nici nu isi ascund sentimentele, sunt cele mai loiale creaturi de pe planeta.￯ Aceasta ii incurajeaza si pe ceilalti sa o urmeze si sa fie impotriva blanurilor naturale, scrie Elle.ro.