Elena Udrea e sigura ca fostul sot nu a turnat-o la DNA. "Este imposibil". Elena Udrea nu crede ca Dorin Cocos, fostul ei sot, ar fi denuntat-o in fata procurorilor DNA pentru a scapa de arestul preventiv. "Este imposibil ca fostul sot sa fi facut asa ceva, pentru ca nu este adevarat. Mai mult nu pot comenta. Daca tot apar atatea pe surse, vedeti si cum stau lucrurile cu aceste denunturi, daca puteti afla evolutiile de zilele trecute, care imi sunt favorabile", a declarat Elena Udrea, sambata, la iesirea de la Inalta Curte, unde s-a judecat cererea ei de a i se permite sa participe, luni, la sedinta plenului Camerei Deputatilor in care se va discuta o noua cerere de arestare preventiva. Integral in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Rihanna si Leonardo DiCaprio: un nou cuplu hot in showbiz? Ok, trebuie sa marturisim ca nu ne-am asteptat la asta. Dar zvonurile despre relatia dintre Rihanna si Leonardo DiCaprio se inmultesc pe zi ce trece. De Valentine¬s Day, cei doi au petrecut o noapte impreuna in clubul unui prieten comun, Richie Akiva, iar spre dimineata au plecat in acelasi timp. Si asta nu e tot: la Globurile de Aur care au avut loc luna trecuta, Rihanna si Leo au fost extrem de apropiati, iar comportamentul lor tandru i-a facut pe toti sa speculeze ca formeaza un cuplu. Totusi, pana in momentul de fata, niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat zvonurile, scrie Glamour.ro.

Alina Borcea, marturisiri despre relatia cu sotul ei aflat dupa gratii: "Am plecat plangand". Alina Borcea este insarcinata pentru a doua oara si, in ciuda greutatilor si a clipelor dureroase petrecute din cauza faptului ca sotul ei se afla dupa gratii, spune ca asteapta cu nerabdare sa vina pe lume fetita. Alina Borcea este plina de speranta si este convinsa ca se va descurca mult mai bine si cu mai putin stres la venirea pe lume a fetitei, pentru ca deja are experienta, scrie Libertatea.

Alexandra Dinu cucereste America. Alexandra Dinu a participat la un eveniment exclusivist in Beverly Hills in cadrul caruia Bulgari si Save the Children au lansat STOP.THINK.GIVE, un album si o expozitie reprezentand 250 de portrete ale unor celebritati. Alexandra a fost extrem de eleganta intr-o rochie neagra, lunga, cu maneci transparente. Alaturi de ea s-au mai aflat Naomi Watts, Adrien Brody si Kylie Minogue, potrivit Viva.ro.

Vedetele au probleme cu igiena! 7 celebritati certate cu sapunul! Nu o sa crezi niciodata cat de murdare sunt aceste vedete in realitate! Nu toate vedetele tale preferate sunt asa cum par pe covorul rosu. Igiena personala este unul din cele mai importante lucruri si nu exista nicio scuza pentru a nu tine cont de ea. Se pare, insa ca nu toate vedetele sunt de acord cu acest lucru, considerand ca un dus nu este necesar chiar zilnic. Continuarea in Libertatea.