Imagini inedite din culisele Premiilor Oscar 2015. La orice eveniment important, fotografiile din spatele scenei sunt cele mai savuroase, iar anul acesta vedete au postat pe retelele de socializare instantanee delicioase. Iata imagini inedite din culisele Premiilor Oscar 2015. Chiar daca lumea s-ar fi asteptat ca Suki Waterhouse sa aiba in spate o echipa intreaga pentru a o pregati pentru aparitia pe covorul rosu, imaginea postata de vedeta pe contul ei de Instagram dovedeste ca are grija singura de aspectul ei... vezi instantanee inedite pe Unica.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Andreea Balan sta intinsa goala-pusca pe un sezlong. Trupul bronzat si tonifiat al Andreei Balan a facut in aceasta dimineata inconjurul Internetului, dupa ce frumoasa blonda a postat pe site-ul ei de socializare o imagine in care apare goala-pusca. Andreea Balan sta intinsa pe un fotoliu, fara haine pe ea, aratandu-si, in toata splendoarea sanii apetisanti, pe care si-i acopera cu mainile, dar si abdomenul tonifiat si zona pubiana. Cu parul ciufulit, si cu ochii inchisi, Andreea a strans mii de like-uri, scrie Libertatea.ro

Oscar 2015: cele mai frumoase cupluri de pe covorul rosu. Asa cum era de asteptat, Eddie Redmayne, Julianne Moore, J. K. Simmons si Patricia Arquette sunt marii invingatori din acest an. Insa nu doar castigatorii au fost in centru atentiei, ci si cuplurile care au cucerit covorul rosu inainte de inceperea mult asteptatei gale. Daca Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch sau Keira Knightley au fost insotiti de partenerii lor de viata, Dakota Johnson a urmat modelul lui Jared Leto de anul trecut si a venit alaturi de mama sa, Melanie Griffith. Lupita Nyong -o a fost insotita din nou de fratele sau mai mic, Peter, cel care la Oscarurile de anul trecut a reusit sa se strecoare in acel faimos selfie realizat la initiativa lui Ellen DeGeneres, scrie revista Glamour.

Jennifer Hudson a purtat la Premiile Oscar 2015 o rochie creata de Lorena Sarbu. "Imi plac femeile care au curaj sa experimenteze din punct de vedere stilistic", declara designerul roman Lorena Sarbu intr-un interviu exclusiv publicat in editia de martie a revistei Unica. Creatoarea de origine romana locuieste de peste 10 ani in Los Angeles si a imbracat, de-a lungul timpului, staruri precum Jennifer Lopez, Emma Stone sau Carmen Electra, scrie Unica.ro.

La ce s-a ajuns! Cum isi face DELIA concertul, dupa ce a ramas fara sponsori. Delia Matache a intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru spectacolul pe care-l va sustine la Sala Palatului, pe 13 martie. Ramasa fara sponsorii principali, dat fiind faptul ca legea nu permite ca o firma de vodca sau de tigari sa fie promovata de catre un artist la Sala Palatului si nici pe TV, dar sustinuta totusi financiar de un site de anunturi si un producator de ciocolata, ea va scoate din buzunar nu mai putin de 150.000 de euro pentru propriul spectacol. Asta intrucat artista si echipa sa pun la cale un show grandios, la care se lucreaza de mai bine de trei luni, cu mai mult de 200 de oameni, peste 100 de costume, 12 dansatori, cu o grafica spectaculoasa si cel mai mare ecran LED, de 100 metri patrati, scrie Libertatea.ro.