Hagi s-a certat cu Pandele Parteneriatul dintre echipa "Regelui" si primaria orasului Voluntari a inceput sa scartaie. Hagi este suparat pentru ca stadionul promis de primarul Florentin Pandele in 2013 intarzie sa apara, iar, mai nou, edilul vrea sa taie si finantarea Viitorului si sa sustina echipa locala. Gica Hagi era foarte incantat cand si-a mutat echipa de la Constanta la Voluntari, in urma cu un an si jumatate. Proiectul maret promis de Florentin Pandele, primarul orasului de langa Bucuresti, l-a facut sa viseze frumos pe "Rege". "In orasul Voluntari vor incepe lucrarile la un stadion ce va avea 10.000 de locuri si care va fi finalizat in 2014. Aici, echipa Viitorul isi poate gasi cu adevarat identitatea", il asigura edilul din Voluntari pe Hagi in 2013. Timpul s-a scurs, arena a ramas tot pe hartie, iar Hagi incepe sa nu mai creada in povesti, scrie Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Alexandra Dinu, alaturi de Naomi Watts si Kylie Minogue la o petrecere in Los Angeles Alexandra Dinu a participat marti seara la unul dintre cele mai exclusiviste evenimente organizate in Los Angeles, in saptamana ce precede decernarea premiilor Oscar. Actrita a pasit pe covorul rosu la petrecerea unui brand de bijuterii alaturi de Naomi Watts, Kylie Minogue si alte vedete internationale. Evenimentul s-a desfasurat in beneficiul organizatiei "Save the Children" si a prilejuit lansarea cartii de portrete Stop.Think.Give, realizata de fotograful italian Fabrizio Ferri. Peste 250 de celebritati din lumea cinematografiei, a artei, a culturii si a modei s-au alaturat acestui proiect, in scopul strangerii de fonduri pentru educatia copiilor ce provin din tarile defavorizate, scrie Unica.

Iggy Azalea renunta la retelele de socializare Iggy Azalea, cantareata de rap de numai 24 de ani, s-a intors recent din vacanta, fiind intampinata de un val de critici la adresa corpului ei. Fanii lui Iggy au inceput sa o judece pe aceasta pentru faptul ca are celulita, dupa ce poze cu ea in bikini au inceput sa circule pe internet. Reactia ei? Dezamagire totala. Aceasta intamplare a determinat-o sa ia o pauza de la tot ce inseamna platforme online, marturisind ca "internetul este cea mai urata reflectie a rasei umane din cate exista", scrie Elle.ro.

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" | Doamna Merisoreanu si-a oripilat colegii! La 66 de ai ani sai, Elena Merisoreanu a reusit sa demonstreze ca se poate lua in piept cu tineretul. Asta este concluzia la care au ajuns cativa colegi de scena de-ai cantaretei de muzica populara. Desi nu toti au vazut-o seara de seara la PRO TV, in show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", naturaletea cu care cantareata a dat pe gat pahare cu sange si alte cocktailuri scarboase i-a oripilat pe artisti precum Matilda Pascal Cojocarita, Sofia Vicoveanca, Laura Lavric si Nicolae Furdui Iancu. "Nu as face asta nici pentru un milion de euro! Daca ea (n.r. - Elena Merisoreanu) a putut sa accepte sa stea in jungla in conditiile alea, e de admirat. E o tipa curajoasa, e o femeie foarte curata, foarte ingrijita si inca nu pot sa cred ca a acceptat sa stea acolo, in jungla", a declarat Laura Lavric pentru Libertatea.

Adela Popescu - In vacanta fara stirea iubitului In timp ce Radu Valcan se afla in Thailanda unde filmeaza pentru emisiunea Insula iubirii (Antena 1), Adela i-a pregatit o surpriza si a organizat o vacanta "ca fetele" impreuna cu verisoara ei. Destinatia aleasa? Thailanda. "M-am hotarat sa vin in Thailanda mai repede. Si nu ti-am spus pana acum, pentru ca stiu cat esti de ocupat si nu voiam sa iti bati capul cu asta. Plus ca pe Insula Iubirii, griji iti trebuie tie. Dar pe aceasta cale te anunt ca am lasat totul in regula acasa", incepe Adela scrisoarea adresata iubitului ei pe blogul personal, www.adelapopescu.eu Astfel, Adela a plecat catre Radu mai devreme decat era prevazut, impreuna cu verisoara ei, Ioana Scarlatescu, scrie Viva.ro.