Incident jenant la gala premiilor OSCAR 2015! John Travolta a sarutat-o pe Scarlett Johansson, pe covorul rosu. Cum a reactionat actrita. Actorul John Travolta a sosit pe covorul rosul de la Dolby Theatre impreuna cu sotia sa, Kelly Preston. Travolta si-a lasat sotia cu ochii in soare si s-a strecurat in spatele actritei Scarlett Johansson, pe care a sarutat pe obraz, chiar pe covorul rosu, in fata fotografilor, in timp ce Kelly Preston se afla la nici doi metri. Scarlett a parut cel putin surprinsa, daca nu chiar dezgustata, de gestul lui Travolta, insa a incercat sa schiteze un zambet, scrie Libertatea.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Doutzen Kroes si Karlie Kloss pleaca de la Victoria's Secret! Doutzen Kroes, una dintre veteranele defilarilor Victoria's Secret, nu va mai face parte din suita de modele ce reprezinta acest brand. Modelul a fost nevoit sa renunte la colaborarea cu brand-ul de lenjerie din cauza unei oportunitati de lucru in Europa, care ar fi impiedicat-o sa acorde aceeasi atentie brand-ului de lenjerie. Modelul olandez si Ed Razek, directorul de creatie de la Victoria's Secret, au luat aceasta decizie in urma cu cateva luni, fara a face un anunt public, scrie Elle.ro.

Ce a fost in sacosa-cadou la Oscarurile 2015? Continutul asa-numitelor "gift-bag" (plasele cu cadouri), cu care au plecat toti nominalizatii la Oscar dupa ceremonia de duminica noapte a fost in valoare de 125.000 de dolari si a fost dezvaluit de publicatia "Variety". Sursa citata mentioneaza ca aceste daruri nu se fac sub egida Academiei Americane de Film. Cadourile sunt din cale afara de ispititoare, de la o sedere de trei nopti intr-un complex de lux din Toscana (1.500$) pana la o excursie cu trenul prin muntii canadieni (14.500$), scrie Viva.ro.

Prodanca o face PRAF pe BIANCA: "Nu e o cinste pentru o femeie sa zica asa ceva. Consuelo a spalat asternuturile dupa ea". Bianca Dragusanu a recunoscut cu subiect si predicat, ca a avut o relatie cu Adrian Mutu, dupa ce presa a scris de mai mult timp acest lucru. Ba mai mult, Bianca a marturisit ca s-a iubit cu fotbalistul cand acesta era casatorit cu Consuelo. "Ca Bianca au fost mii de femei. Hai sa fim seriosi. Nu e o cinste pentru o femeie sa zica asa ceva. Ce fel de femeie esti tu atunci cand te suna ca sa vii doua ore la Firenze si apoi te intorci acasa. Nu mergem din pat in pat si mai si spui: Sunt singura femeie care a stat in asternuturile lui Consuelo. Si? Le-a spalat dupa", a spus sotia lui Reghecampf la Antena Stars, potrivit Libertatea.ro.

Cele mai frumoase lookuri de Oscar ale tuturor timpurilor. Intreaba orice femeie obisnuita ce actrita a castigat Oscarul in 1986 si o vei pune in incurcatura. Intreab-o cine a purtat pe cap un coif de mai bine de jumatate de metru si va raspunde fara ezitare "Cher!". Si asta pentru ca, cu tot respectul cuvenit castigatorilor, defilarea de pe covorul rosu constituie pentru majoritatea dintre noi punctul culminant al acestei ceremonii. Iar atunci cand cei mai frumosi oameni din lume se pregatesc pentru acest adevarat spectacol trebuie sa scoata din maneca toate cartile castigatoare, scrie revista Glamour care prezinta cele mai memorabile lookuri.

Mai mult dezbracate decat imbracate! Iata cele mai provocatoare rochii din istoria Hollywood-ului. Vedetele internationale fac tot posibilul sa iasa in evidenta, mai ales atunci cand participa la evenimente mondene. Si cum o pot face mai sigur daca nu prin dezgolirea trupului. Astfel, de-a lungul timpului, vedete ca Uma Thurman, Bleona Qereti, Rose McGowan, Jennifer Lopez, Kelly Brooke, Rihanna, Cher sau Miley Cyrus au optat pe covorul rosu pentru tinute transparente si incitante, cu vedere la sani ori la lenjeria intima, scrie Libertatea.ro.