Vrea copii, nu casatorie! Salman Khan i-a dat o veste dura Iuliei Vantur Iulia Vantur si Salman Khan au o relatie destul de tumultuoasa, si asta pentru ca vedetele nu reusesc sa ajunga la un compromis in ceea ce priveste legalizarea legaturii lor. In timp ce Iulia si-ar dori sa devina doamna Khan, Salman tot amana momentul, preferand sa-i faca mai intai copii. "Mereu sunt atat de aproape de nunta intr-o relatie. Pana acum am avut noroc, dar in curand o sa ma paraseasca (norocul, n.r.). Principalul obiectiv pe lista mea sunt copiii. Imi doresc mai mult copii decat o casatorie. Acum incerc sa gasesc o cale s-o conving sa facem copii, fara sa fim casatoriti", a declarat Salman in presa indiana, scrie Libertatea.

Caru' cu Vedete - Colaj FotoFoto: Colaj foto

Din culisele "Fifty Shades": Dakota Johnson, cleptomana "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", considerat "cel mai provocator film al ultimului deceniu", a adus-o in prim plan pe Dakota Johnson nu numai cu performanta ei artistica, ci si cu intamplari din culisele filmarii peliculei. Dupa ce actorul Jamie Dornan a povestit ca s-a pregatit pentru rolul din "Fifty Shades of Grey", ducandu-se intr-un club in care clientii isi exprimau inclinatiile sado-masochiste, a venit randul actritei Dakota Johnson sa faca dezvaluiri din culise.Astfel, in timpul unei sesiuni de intrebari pe Twitter, actrita, care a jucat rolul unei virgine manipulate de un milionar adept al sado-masochismului in celebra pelicula, a marturisit ca a "subtilizat" desuuri sexy de la filmari. "Am furat multa lenjerie (...) Si am luat si un bici acasa", scrie Unica.

Madonna a cazut pe scena la Brit Awards 2015! Madonna, regina incontestabila a muzicii pop, a avut parte de un incident neplacut la Brit Awards 2015. In timp ce interpreta noua sa melodie "Living for Love", interpreta de 56 de ani a cazut pe spate. Coregrafia reprezentatiei presupunea ca unul dintre dansatori sa ii scoata capa, insa Madonna a cazut pe spate. Aceasta si-a revenit in scurt timp si a continuat interpretarea melodiei. Ulterior, Madonna a postat un mesaj pe Instagram, glumind ca Armani a fost de vina pentru incident, deoarece capa era legata prea strans. De asemenea, vedeta si-a asigurat fanii ca se simte bine si ca accidentul nu a avut consecinte, scrie Elle.ro.

Vedete la dezintoxicare Numeroase vedete au luptat de-a lungul timpului impotriva abuzului de droguri si alcool. Au trecut pragul centrelor de dezintoxicare, insa, pentru unii, sfarsitul a fost tragic. Melanie Griffith a fost dependenta de alcool de la 10 ani si a consumat, de asemenea, diverse droguri. Pana la 30 de ani a incercat cam tot ce se putea, iar in 2010 declara ca a scapat de toti acesti demoni si se simte ca si cum ar fi iesit din inchisoare. Dependenta sa i-a subrezit insa mariajul cu Antonio Banderas, cei doi despartindu-se anul trecut. Keith Urban a intrat intr-un centru de dezintoxicare la putin timp dupa ce s-a casatorit cu Nicole Kidman, artistul vrand sa puna punct consumului de alcool si cocaina. Cura a fost un adevarat miracol pentru casatoria lui, iar astazi Keith si Nicole formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, integral pe Viva.ro.

Prima reactie a Mihaelei dupa publicarea fotografiilor in care parasutistul ei saruta o alta femeie: "Prieteni comuni!" Deunazi, tabloidele germane publicau fotografii cu austriacul Felix Baumgartner in compania unei brunete aratoase, titrand ca parasutistul isi insala iubita oficiala, pe Mihaela Radulescu. Setul de fotografii care pare sa contureze o idila intre Baumgartner si tanara alaturi de care a petrecut zilele trecute la Berlin, in Germania, nu i-a dat mari emotii Mihaelei Radulescu, titulara in inima parasutistului supersonic. Desi imaginile au impanzit presa din Vest, iar speculatiile au luat amploare, diva noastra le-a privit cu detasare. Contactata, Mihaela a dat de inteles ca le-a vazut deja si chiar ca stie personajele. "Prieteni comuni!", ne-a explicat ea, amuzanduse pe marginea povestilor tesute in jurul idilei pe care iubitul ei ar avea-o cu bruneta sexy alaturi de care a fost surprins, scrie Libertatea.