Iulia Albu, dezvaluiri din dormitor. Cand a facut sex ultima data. Iulia Albu este foarte prezenta pe micile ecrane si in mediul virtual, insa mai niciodata nu vorbeste despre viata ei personala. Fashion-editorul a acceptat totusi sa raspunda unei intrebari despre viata ei intima. Chiar daca este un subiect sensibil, Iulia Albu a vorbit despre sentimentele pe care inca le mai are fata de fostul ei sot, Mihai Albu, cu care are o fetita. "Mereu voi iubi o parte din Mihai Albu", a spus cu seninatate Iulia Albu, la Kanal D ceea ce nu este deloc surprinzator dat fiind faptul ca este vorba despre tatal Michaelei. Se pare insa ca Iulia are o viata sexuala destul de activa, ea marturisind ca ultima oara a facut dragoste noaptea trecuta. "Cu 12 ore in urma", a raspuns fashion-editorul la intrebarea "Cand ai facut dragoste utima data", scrie Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Dana Rogoz - Shooting special la aniversarea de 1 an a lui Vlad. Vlad, baietelul Danei Rogoz a implinit pe 1 martie 1 an, iar mamica lui a tinut sa sarbatoreasca evenimentul printr-o serie de fotografii in care cei doi poarta tinute extrem de cool. Cele mai multe au fost facute la MNAC, iar Dana explica pe blog-ul personal de ce a ales acest loc: "Fix cu un an inainte, pe 28 Februarie, am mers sa vad o expozitie acolo. Iar a doua zi s-au pornit contractiile nasterii. Tin minte toate detaliile, de parca s-ar fi intamplat ieri. De altfel, ieri cand am intrat in muzeu mi s-a parut ca abia ce am fost. De fapt, a trecut 1 an.." De fiecare data, decorul ales a pus foarte binein valoare tinutele lor, iar New York-ul are o semnificatie aparte pentru frumoasa mamica: "Ati remarcat ca fiecare dintre noi are cate un tablou-imagine pe piept - eu cu Universul (cu Moon-ul meu), el cu orasul New York (unde de altfel a fost conceput). Iar in spatele nostru sunt imagini din expozitia pe care va recomand sa mergeti sa o vedeti la MNAC, anunta Viva.ro.

Ea este iubita lui Mihai Traistariu? "Am convenit ca ea sa nu apara". Mihai Traistariu, care pozeaza mai tot timpul in burlac, pare sa aiba o iubita, o femeie pe care o cunoaste de mai bine de 11 ani. Declaratiile in ceea ce o priveste produc insa confuzie. Mihai Traistariu a vorbit de mai multe ori despre asa-zisa lui iubita, o tanara pe care, potrivit spuselor lui contradictorii, o cunoaste ba de 6 ani, ba de 8, ba de 11. "Suntem de vreo 5 ani impreuna, aproape 6! Eu am convenit cu ea ca nu mai apare. Am avut de doua ori o relatie. Acum 7-8 ani, s-a intrerupt apoi, dupa care ne-am impacat la vreo doi ani, timp in care fiecare a avut alt iubit, iubita!", a explicat cantaretul in emisiunea "La Maruta", informeaza Libertatea.

Madonna a cazut pe scena la Brit Awards 2015! Madonna, regina incontestabila a muzicii pop, a avut parte de un incident neplacut la Brit Awards 2015. In timp ce interpreta noua sa melodie "Living for Love", interpreta de 56 de ani a cazut pe spate. Coregrafia reprezentatiei presupunea ca unul dintre dansatori sa ii scoata capa, insa Madonna a cazut pe spate. Aceasta si-a revenit in scurt timp si a continuat interpretarea melodiei. Ulterior, Madonna a postat un mesaj pe Instagram, glumind ca Armani a fost de vina pentru incident, deoarece capa era legata prea strans. De asemenea, vedeta si-a asigurat fanii ca se simte bine si ca accidentul nu a avut consecinte, scrie Elle.ro.

Exista si femei celebre care l-au refuzat pe Adrian Mutu. Vezi lista! Adrian Mutu este unul dintre cei mai doriti barbati din Romania si zeci de femei celebre au trecut prin patul sau. Cu toate acestea, se pare ca au existat si destule femei care i-au spus un hotarat "NU!" fotbalistului. Alexandra Dinu, Consuelo, Laura Andresan, Diana Munteanu, Cristina "Kitty" Cepraga, Blu Cantrell, Moran Atias sau Bianca Dragusanu sunt doar cateva dintre femeile care au avut o relatie, mai scurta sau mai lunga, cu Adrian Mutu. In mod incredibil, au fost si femei care au refuzat sa fie pe aceasta lista. Nume mari ca Antonia, Oana Zavoranu sau Rocsana Marcu nu l-au vrut in patul lor pe atacant. "L-am refuzat pentru ca nu stiam cine este Adrian Mutu. Nu ma uitam la fotbal. Dupa ce am aflat cine este, mi-a parut rau ca l-am refuzat", a recunoscut Rocsana Marcu, amuzata de situatie, anunta Libertatea.