O recunosti? Uite cum arata Elena Carstea la 53 de ani. Elena Carstea, una dintre cele mai apreciate voci din Romania, a ales cu aproape zece ani in urma sa se mute in SUA. Asa cum e firesc, trecerea timpului si-a pus amprenta si asupra ei. Elena Carstea (53 de ani) ne-a incantat ani la rand cu vocea ei uimitoare, dar de cand s-a mutat in SUA, vestile despre ea sunt tot mai rare. Unul dintre colegii si prietenii ei, Adrian Enache a postat o imagine cu artista, pe pagina sa de Facebook. In fotografie, cantareata este vizibil schimbata de trecerea anilor "V-am promis zilele trecuta poza cu draga noastra Elena Carstea. De anul trecut, cand a venit pentru noi, artistii aflati in turneu in America", a scris Adrian Enache, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, pe covorul rosu in Germania. Indragostiti de cateva luni, Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner au aparut impreuna la premiera filmului Streif de la Munchen. Au purtat tinute lejere, Mihaela alegand o pereche de pantaloni de piele, o vesta de blana si botine cu toc, in timp ce Felix a optat pentru pantaloni gri, geaca de piele si ghete. Chiar daca au existat zvonuri legate de infidelitatea sportivului austriac, acesta i-a facut ieri Mihaelei o declaratie de dragoste foarte frumoasa, marturisind cat de mult o iubeste. "Atunci cand Einstein a spus ca imaginatia este mai importanta decat cunoasterea, sunt sigur ca nu s-a gandit la cat de multe fete se vor autointitula iubitele mele! Lasati-ma sa v-o prezint pe Mihaela Schwarzenberg. Ea ESTE singura iubita din viata mea, dragostea vietii mele, femeia inteligenta si sexy pe care am visat-o intotdeauna. Ea chiar ma iubeste pentru cine sunt! Indiferent de ceea ce fac!", a scris Felix pe contul sau de Facebook, anuntaViva.ro.

Alexandra Stan, schimbare radicala de look. Iti place cum ii sta? Alexandra Stan este una dintre artistele de la noi care investesc foarte mult in imaginea lor si care recurg in mod frecvent la schimbari de look. Alexandra Stan si-a surprins fanii cu un look nou. Tunsa bob, cu breton, vopsita intr-o nuanta calda si placuta de saten si purtand o tinuta sexi, cantareata a facut furori cu imaginea postata pe Facebook. "Timp de calitate...In studio, citind scrisori de la voi", a scris Alexandra Stan in dreptul postarii, care a reusit sa stranga mii de like-uri in nici doua ore. Romanca Alexandra Stan se bucura de un succes rasunator peste hotare. In clasamentul final pe 2014 al celor mai difuzate piese la radio in Japonia, Alexandra Stan a iesit pe primul loc la ZIP Dance Hits 20, peste supervedete ca Pharrell Williams,Pitbull & Jennifer Lopez ori Ke$ha, informeazaLibertatea.

Delia a lansat un nou single si deja e pe primul loc la radio! Delia a lansat in urma cu cateva ore cel mai recent single, "Inimi Desenate", o continuare frumoasa a povestii "Pe Aripi De Vant". Desi abia a luat contact cu publicul larg, single-ul face deja legea la radio-urile romanesti. "Inimi Desenate" este deja una dintre cele mai difuzate piese de pe FM, chiar daca lansarea a avut loc la ora 09:00, dupa cum ne spun cei de la Kazibo Music, producatorii piesei! "Inimi desenate este o continuare frumoasa a povestii <>. E o piesa puternica, dar in acelasi timp sensibila, prin care am incercat sa transmit vulcanul de sentimente ce se regaseste intr-o poveste de dragoste trecuta, dar inca prezenta in inimile celor ce i-au dat nastere", scrieBravonet.ro.

Viorel Lis a fugit de acasa. N-ai sa crezi unde a fost gasit! Viorel Lis si-a luat lumea-n cap iar Oana a fost innebunita. Fostul primar a lasat un bilet de adio si a fugit de acasa. Un bilet. Atat a lasat in urma Viorel Lis in care spune ca vrea sa stea singur o perioada. Fostul primar admite ca s-a saturat de scandalul dintre Oana Lis si sotul ei. "Nu stiu ce sa fac. La politie pot sa anunt dupa 24 de ore. Nu stiu ce sa ma fac si la cine sa apelez. Nu a facut niciodata in halul asta", a povestit initial Oana cu lacrimi in ochi. Ulterior, Viorel Lis a fost gasit in cimitir la Pitesti, acolo unde are o casa la tara, si la insistentele Oanei a acceptat sa se intoarca acasa, anunta Libertatea.