Antonia si Alex Velea au gasit metoda prin care sa amortizeze financiar perioada in care ea nu a cantat. Antonia si Alex Velea au un buget de doar 30.000 de euro pentru show-ul lor de la sfarsitul acestei luni, care va reprezenta totodata si momentul revenirii artistei pe scena, dupa nastere. "Abia astept sa revin pe scena si sa ma reintalnesc cu fanii mei. Mi-e dor sa le cant, sa fiu aproape de ei, iar evenimentul de la Sala Palatului de pe 29 martie este un moment perfect de revenire. Alex si cu mine lucram impreuna cu echipele noastre la un supershow. Invitati-surpriza, cele mai cunoscute piese ale noastre, va fi o seara extraordinara", declara Antonia pentru Libertatea, referindu-se la primul spectacol pe care-l va sustine dupa ce a nascut, alaturi de iubitul sau, Alex Velea. Artista a tinut sa puncteze ca impreuna pregatesc un show exploziv, pentru care au inceput deja repetitiile. Doar ca, acest supershow va beneficia de cea mai ieftina productie din ultimii ani, de la Sala Palatului, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Justin Bieber, invitat special la "Sunt celebru, scoate-ma de-aici"?! Cum ar reactiona vedetele din reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de-aici!", daca ar fi anuntati, intr-o zi, ca urmeaza sa soseasca Justin Bieber in tabara lor? Dupa cum arata Justin Bieber in imaginea de mai jos, ai spune ca e in tabara vedetelor de la "Sunt celebru, scoate-ma de-aici!", nu? Decorul, cel putin, este aproape identic. Tinuta lui Justin Bieber se incadreaza, si ea, perfect in peisaj. Dar, pentru moment, Justin Bieber nu este invitat al acestui reality show. Sosirea lui, insa, in grupul vedetelor de la noi, printre care si Dorian Popa, ar starni, mai mult ca sigur, un interes enorm, anuntaBravonet.ro.

Andreea Esca, gafa de proportii in direct! Maruta a ras de ea. Dupa ce a devenit celera pentru faza cu "se f..u butonul", Andreea Esca este din nou personaj principal in cea mai recenta gafa TV, in direct. Prezentatoarea Stirilor Pro TV a fost prinsa cu garda jos, in momentul in care a fost bagata in direct de echipa de emisie. In cadrul emisiunii "La Maruta", telespectatorii au vazut-o pe Andreea Esca pregatindu-se pentru stiri, in conditiile in care aceasta nu stia ca este in direct. Vedeta vorbea cu cei din emisie, isi aranja laptopul pe pupitru si gesticula linistita, fara sa isi dea seama ca este urmarita de o tara intreaga. Imaginile au fost intrerupte si legatura a fost transmisa in studioul lui Maruta, care nu s-a putut abtine sa nu rada: "S-o salutam pe doamna Andreea! Se pegateste pentru stirile de la ora 19", informeazaLibertatea.

Clanul Kardashian - Tot ce nu stiai despre cea mai cunoscuta familie din lume. Numerosi, zgomotosi si ahtiati dupa atentie, membrii clanului Kardashian au ajuns iar subiect de prima pagina. Kim isi va lansa o carte de selfie-uri, Kanye se crede cand mare zeu, cand artistul absolut, iar Bruce Jenner si-a dat seama, la 65 de ani, ca vrea sa se transforme in femeie. La 34 de ani, Kim Kardashian este inca prototipul odraslei rasfatate, complet iresponsabile, pe care nici maternitatea, nici casatoria cu un zeu autoproclamat nu i-au schimbat vechile naravuri. Kanye, pe de alta parte, are aerul ca tocmai a fost deranjat la dus, este superior ca orice rapper cu greutate si foarte afectat cand isi imagineaza ca are in fata ochilor multimi innebunite de fani si paparazzi, scrieViva.ro.

3rei sud est la un pas de destramare. Viorel era cat pe ce sa isi lase colegii singuri. Abia s-au reunit baietii de la 3trei Sud Est, ca iar au fost la un pas sa ramana fara unul dintre componenti Cu o putin inainte de concertul pe care il vor sustine la Sala Palatului din Bucuresti, trioul Laurentiu, Mihai si Viorel a fost la un pas de a deveni un duo in urma unui concert sustinut la Chisinau. In aceasta dimineata, la in emisiunea Lianei Stanciu de la Magic FM, Viorel Sipos a povestit incantat din cale-afara cat de frumos a fost concertul pe care trupa 3rei Sud Est l-a sustinut zilele trecute in Moldova, unde a fost o sala plina de fete: "De fete frumoase. Am observat lucrul acesta. Am primit ursuleti, flori si chiar ghivece cu flori. Dar nu aruncate in cap". "Viorel era cat pe ce sa ramana acolo" l-a completat Laurentiu imediat, anuntaLibertatea.