Ea este ultima virgina din showbiz: "Nu am avut nici macar primul sarut". Este inca o pustoaica, dar a reusit sa se faca remarcata pe scena muzicii romanesti. Si pentru ca in showbiz imaginea este importanta, ea nu ezita sa adopte tinute sexy pentru scena. Cu toate acestea, sutine ea, este inca virgina. Continuarea in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Nadia Comaneci, pe marile ecrane. Cand va avea loc premiera. Nadia Comaneci (53 de ani) va putea fi vazuta pe marile ecrane, incepand cu luna viitoare, informeaza Mediafax. Katie Holmes a regizat scurtmetrajul de 30 de minute intitulat Eternal Princess (Printesa Vesnica), care prezinta viata gimnastei romane. Filmul va avea premiera mondiala la Festivalul Tribeca de la New York, care se va desfasura in perioada 15 - 26 aprilie, anunta Sportnews.ro.

Dezvaluire-bomba! Marilyn Monroe, ucisa de fratele lui JFK? Moartea lui Marilyn Monroe, pe 5 august 1962, a ridicat nenumarate semne de intrebare legate de disparitia prematura a sex-simbolului anilor '50. Varianta oficiala de la acea vreme, ca frumoasa actrita si-ar fi luat viata, a fost pusa la indoiala inca de la inceput. Integral in Libertatea.

Kim Kardashian este acum blonda. Kim Kardashian si-a schimbat culoarea parului de la brunet la blond, iar internetul a luat-o razna. Vedeta i-a lasat pe toti fara glas cand si-a facut aparitia la prezentarea de moda Balmain, care a avut loc in cadrul Saptamanii Modei de la Paris, cu o schimbare majora de look. Aceasta s-a vopsit blond platinat, si, recunoastem, nu mica ne-a fost mirarea cand am vazut-o, noteaza Glamour.ro.

Sore a marturisit de ce nu apare in public cu iubitul ei. Sore Mihalache traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de an, dar prefera sa-si tina iubitul departe de ochii publicului. Sore are noroc nu doar in viata profesionala ci si in dragoste. Cantareata se iubeste pe ascuns de mai bine de un si in continuare prefera sa nu apara in public cu iubitul ei, scrie Libertatea.