Arde, uite-o cum arde! Bianca e mai buna la 33 de ani, si-a lasat fundul bombat si ridicat la vedere si a facut un pictorial fierbinteee. Mai buna la 33 de ani! Bianca Dragusanu si-a sarbatorit ziua de nastere in Dubai si a marcat momentul cu un pictorial fierbinte pe nisipul incins al arabilor. Lipsita de inhibitii, ca pe vremea cand poza goala in revistele pentru barbati, roscata a tinut sa imortalizeze rezultatul orelor lungi de antrenamente fizice: un fund mai bombat si mai ridicat, expus aproape integral. Si daca din spate e liceu, nici din fata nu e muzeu! Bustul generos, strangulat in sutienul parca prea mic pentru... voluptatea ei, a fost si el protagonist in pictorial. In cele trei zile petrecute acolo, care cu greu justifica lungile ore de zbor, Bianca a reusit sa etaleze colectia de bikini incitant decupati cu care a umplut geamantanul, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cum au sarbatorit vedetele ziua de 8 Martie. Fotografii si mesaje emotionante pentru mame au fost postate pe paginile de Facebook ale vedetelor cu ocazia zilei de 8 martie. INNA, Mihaela Radulescu, Alina Sorescu sau Delia au fost doar cateva dintre celebritatile care au tinut sa marcheze aceasta zi speciala. Aflata pe coperta Viva! martie impreuna cu mama ei, INNA i-a declarat iubirea celei care a adus-o pe lume, postand o fotografie chiar din pictorialul pentru Viva! "I love you, mom!", a scris artista primind pentru aceasta postare peste 21.000 de like-uri. Mamica unei fetite de 1 an, Alina Sorescu a marturisit ca a inceput sa simta altfel ziua de 8 martie. "De cand a aparut Carolina in viata mea, 8 Martie are o semnificatie mult mai speciala". Adela Popescu a avut unul dintre cele mai emotionante mesaje din aceasta zi, vedeta scriind: "Tu-mi stii sufletul cel mai bine. Te iubesc, mama mea!" Sore a postat o fotografie in care apare alaturi de mama sa, spunandu-i cat de mult o iubeste, anuntaViva.ro.

Raluca Badulescu vrea sa-si refaca fata cu fir de aur. Raluca Badulescu, fiica fostului senator Doru Laurian Badulescu, socheaza din nou. Dupa ce a slabit 60 de kg in de un an, acum vrea sa-si schimbe fata cu interventii revolutionare in cosmetica. In urma cu mai multi ani era motiv de barfa in lumea mondena a Capitalei din cauza greutatii ei de peste 100 de kg, dar acum a dat peste nas tuturor criticilor ei. Raluca Badulescu, personajul monden care a slabit pana la 55 de kg dupa o interventie grea la nivelul stomacului, a continuat seria schimbarilor si nu pare sa se opreasca pana nu va concura cele mai frumoase femei. Raluca si-a facut implant de sani, iar acum se pregateste pentru un tratament cu fir de aur pentru remodelarea fetei. Pielea si musculatura au avut de suferit dupa slabirea brusca, iar Raluca vrea sa remedieze toate imperfectiunile, si este dispusa sa faca numeroase sacrificii financiare. Operatia va avea loc la o clinica din Bucuresti si este martisorul pe care femeia si l-a facut cadou in aceasta primavara, informeazaLibertatea.

De ce o place Justin Bieber mai mult pe Yovanna Ventura, decat pe Hailey Baldwin? Yovanna Ventura revine incet, dar sigur in viata lui Justin Bieber. Hailey Baldwin are motive sa se simta amenintata, pentru ca Yovanna are cateva atuuri. Iata de ce Justin o place mai mult pe ea, decat pe Hailey. 1. Pentru ca are forme frumoase, e hot si sexy. 2. Pentru ca este curajoasa. Cati dintre noi am iesit la plimbare cu... un lup? 3. Pentru ca este copilaroasa. 4. Pentru ca seamana mai mult cu Selena Gomez, decat Hailey Baldwin. 5. Pentru ca are grija de corpul ei, iubeste sportul, detalii prezente si in preferintele lui Bieber, scrieBravonet.ro.

Toate tunurile pe Voltaj! Ce spun specialistii despre presupusul plagiat de la Eurovision! Ieri, Libertatea a pus in dezbatere publica acuzatiile de plagiat lansate impotriva trupei Voltaj, castigatoarea finalei nationale a Eurovisionului. Piesa "De la capat" seamana izbitor cu o melodie a trupei britanice Delirious si din ce in ce mai multe voci intaresc ipoteza furtului. Au cantat in bisericile baptiste, iar in 2009 s-au desfiintat. Trupa Delirious a lasat in urma piesa "I Could Sing of Your Love Forever", lansata in urma cu 11 ani, a carei linie melodica seamana izbitor cu cea a castigatoarei finalei nationale 2015. Cum nici o finala a celebrei competitii muzicale nu a trecut fara scandal, voci din industria muzicala sustin ca nu ar fi doar o coincidenta, ci un plagiat in toata regula. Pus in fata acestei ipoteze, Gabi Constantin, liderul trupei Voltaj, imparte responsabilitatea, dar exclude din start furtul: "Melodia este o colaborare a noastra cu baietii de la Deepside Deejays. Garantat, piesa nu seamana cu o alta", anuntaLibertatea.