O blonda celebra de la noi, cu sfarcurile la vedere, in direct la TV. Denisa Bita si-a "uitat sutienul acasa", marti, la emisiunea "Necenzurat" de la Antena Stars. Asistenta a purtat la emisiune o rochie crem, mulata pe bustul voluptuos, care a lasat sa i se vada sfarcurile. Denisa Bita, fosta Fata de la Vremea din "Libertatea", a avut anul trecut probleme cu silicoanele. Timp de doua luni, Denisa a avut dureri, i s-au deformat sanii si nu a mai mai putut dormi in conditii normale.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vedete casatorite cu necunoscuti. Uneori, viata in doi la Hollywood este mai frumoasa si mai durabila daca unul dintre partneri nu poarta pe umeri povara celebritatii. O dovedesc relatiile de lunga durata pe care le au Cate Blanchett, Julia Roberts sau Pierce Brosnan. Julia Roberts si Daniel Moder Dupa relatiile cu Kiefer Sutherland sau Matthew Perry, "frumusica" si-a gasit iubirea adevarata in persoana lui Daniel Moder, un cameraman. Cei doi s-au cunoscut in 2000 si s-au casatorit in 2002, iar astazi sunt parintii a trei copii: gemenii Phinnaeus Walter si Hazel Patricia si Henry Daniel. Bruce Willis si Emma Heming O tanara necunoscuta de profesie top model l-a sedus pe Bruce Willis care pusese punct unui mariaj de 13 ani cu celebra Demi Mooore. Cei doi s-au casatorit in 2009 si au impreuna 2 copii, anuntaViva.ro.

Anna Lesko, intr-un mega scandal! A fost mintita si furata. Anna Lesko s-a decis sa rupa tacerea in ceea ce priveste concedierea lui Florin Nedelcu. Aceasta sustine ca l-a prins furandu- i 3.600 de euro. Simtindu-se inselata si mintita, Anna Lesko a lansat un atac dur la adresa fostului sau impresar, Florin Nedelcu. "Florin m-a mintit si m-a pacalit, m-a escrocat, stiind ca sunt mama, am un copil caruia practic a vrut sa-i ia painea de la gura. Cand esti mama, esti o leoaica atunci cand cineva te fura. El stia ca am o familie si ca ma intretin, nu am un milionar, plus ca imi rupeam ficatii pe drumurile astea interminabile, iar el castiga bani de pe urma mea", a declarat Anna, conformLibertatea.

Neil Patrick Harris nu va prezenta Premiile Oscar a doua oara. Actorul Neil Patrick Harris (41 de ani), care a gazduit gala Premiilor Oscar din 22 februarie, a lasat sa se inteleaga ca nu va repeta experienta, anunta thewrap.com. "Este dificil pentru o persoana care doar urmareste spectacolul sa inteleaga cat de mult timp, cate concesii si compromisuri si explicatii s-au dus pe fiecare detaliu. Nu stiu daca familia mea sau sufletul meu ar putea suporta (inca o gala - n.r.). Este o bestie". Neil Patrick Harris a primit atat laude, cat si critici negative pentru felul in care a prestat la Premiile Oscar. "A fost distractiv sa bifez experienta, dar daca iau in considerare timpul pierdut si raspunsul primit, nu stiu daca vreau sa mai fac asta", a mai spus starul american, scrieTvmania.ro.

Dani Otil, detalii nestiute despre relatia cu Raduleasca: "Nu vreau sa dezvolt prea mult cat de mult m-a afectat finalul povestii". Dupa sase ani de iubire, Dani Otil si Mihaela Radulescu si-au spus "Adio!". Acum, Mihaela se iubeste cu parasutistul Felix Baumgartner, iar Dani Otil a mai vorbit, pentru ultima oara poate, despre ce a fost intre ei. "Mihaela m-a ridicat mult ca om. Si probabil m-au vazut ochii care nu m-au vazut pana atunci. De la cei care s-au intrebat si inca se intreaba "ce-a vazut la el, ba?", pana la cei care au descoperit in mine, ceva ce n-ar fi citit niciodata. Stii ca in biblioteca ai carti pe care nu le-ai deschis niciodata. Nu ti-a placut cotorul. Cred ca pentru multi am fost cartea aceea, care poate avea coperta interesanta sau nici macar. Cartea pe care n-ar fi deschis-o, dar au facut-o multumita prefatei. Sau omului care a facut recenzia, Mihaela. Ma bucur ca m-au rasfoit chiar daca multi nu m-au placut. "O carte de rahat. S-o facem cornete!". Dar cred ca sunt si cativa care au zis, "ce bine ca mi-a recomandat-o". Mihaela a fost omul cu recomandarea", a povestit prezentatorul de la Antena 1, anuntaLibertatea.