Vedete din Romania cu iubiti celebri Frumusetea romancelor este recunoscuta in intreaga lume, iar acest lucru nu avea cum sa nu-i tenteze chiar si pe burlaci doriti de milioane de femei. Iata vedetele din Romania care au fost cucerite de iubiti celebri. Mihaela Radulescu traieste o poveste de dragoste pasionala alaturi de pilotul austriac Felix Baumgartner, care a depasit viteza sunetului prin saltul sau din stratosfera. Chiar adca carcotasii nu au dat sanse de reusita relatiei, zilele trecute vedeta internationala a transat lucrurile cu un mesaj pe Facebook: "Cand Einstein a spus ca imaginatia este mai importanta decat cunoasterea, sunt sigur ca nu s-a gandit la femeile care se cred iubitele mele. V-o prezint pe Mihaela Schwartzenberg, unica iubita din viata mea, iubirea vietii mele si cea mai sexi si inteligenta femeie la care am visat mereu, ea intr-adevar ma iubeste pentru ceea ce sunt, indiferent de ce fac", integral pe Unica.ro.

Caru' cu Vedete - Colaj FotoFoto: Hotnews

Smiley si Bartos nu mai sunt prieteni?! Unul a absolvit actoria, celalalt a studiat comertul si chitara, dar, cumva, amandoi exceleaza la chimie. Chimia dintre ei. Despre cine vorbim? Smiley si Pavel Bartos, cel mai amuzant cuplu de pe micul ecran. Va mai aduceti aminte, din copilarie, de versurile "Ceata lui Pitigoi, dai intr-unul tipa doi"? Prezentatorii de la "Romanii au talent" s-ar incadra perfect in ceata! Trasnaile lor din culisele show-ului de la PRO TV - al carui nou sezon, al cincilea, incepe azi - dau uneori mai multa savoare emisiunii decat concurentii care se perinda prin platou! De cand producatorii au venit cu ideea de a-i pune sa prezinte impreuna, cei doi au devenit nedespartiti. Iar din prieteni au ajuns, anul trecut, rude, dupa ce Smiley a nasit-o pe mezina lui Pavel! Scrie Libertatea.

Vedete casatorite cu necunoscuti Uneori, viata in doi la Hollywood este mai frumoasa si mai durabila daca unul dintre partneri nu poarta pe umeri povara celebritatii. O dovedesc relatiile de lunga durata pe care le au Cate Blanchett, Julia Roberts sau Pierce Brosnan. Julia Roberts si Daniel Moder - Dupa relatiile cu Kiefer Sutherland sau Matthew Perry, "frumusica" si-a gasit iubirea adevarata in persoana lui Daniel Moder, un cameraman. Cei doi s-au cunoscut in 2000 si s-au casatorit in 2002, iar astazi sunt parintii a trei copii: gemenii Phinnaeus Walter si Hazel Patricia si Henry Daniel. Bruce Willis si Emma Heming - O tanara necunoscuta de profesie top model l-a sedus pe Bruce Willis care pusese punct unui mariaj de 13 ani cu celebra Demi Mooore. Cei doi s-au casatorit in 2009 si au impreuna 2 copii, integral pe Viva.ro.

Pentru el a trecut Madalina Ghenea oceanul! L-a strans din nou in brate si este fericita Contractele pe care le are in derulare nu ii dau Madalinei Ghenea posibilitatea sa ajunga in Haiti, la Nor, fiul ei adoptiv, pe cat de des siar dori ea. Ieri, insa, ea a reusit sa isi imbratiseze pustiul, pe care nu l-a mai vazut de cateva luni. Ba chiar, ea a tinut sa impartaseasca lumii intregi bucuria de a-l revedea pe Nor, astfel ca a publicat pe pagina sa de internet o imagine alaturi de micutul care purta la mana o bratara impletita in culorile steagului Romaniei: rosu, galben si albastru. In 2011, Madalina Ghenea mergea pentru prima oara, ca voluntar, in Haiti. Ea l-a placut pe loc pe Nor, un baietel orfan care nu implinise un an si care era foarte bolnav. Romanca s-a atasat atat de tare de copil, incat i-a platit toate interventiile medicale de care a avut nevoie si l-a adoptat la distanta, scrie Libertatea.

Naomi Campbell, violenta din nou. Cu cine s-a mai batut Naomi Campbell, supranumita "pantera neagra"pentru aspectul, dar si pentru caracterul ei salbatic, a recidivat din nou. Celebrul manechin a fost implicata zilele trecute intr-o confruntare cu mai tanara Cara Delevingne. Presa a scris in amanunt despre conflictul dintre Naomi Campbell si Cara Delevingne, petrecut intr-un club din Paris. Un martor prezent la incident a povestit: "Naomi era furioasa, deoarece Cara a spus ceva de rau despre Rihanna. Naomi a acuzat-o pe Cara ca nu o respecta pe Rihanna si a inceput sa tipe la ea, apoi a impins-o, iar aceasta a impins-o la randul ei pe Naomi". Iar lucrurile nu s-au oprit aici! Cara Delevingne a inceput sa o traga de par pe Naomi, iar aceasta i-a raspuns pe masura fiind nevoie de apropiatii celor doi pentru a le desparti, scrie Unica.