Esca, "vinovata" ca Ioana Voicu a parasit Conservatorul Ioana a studiat vioara de la 5 ani, cu bunicul ei, violonistul Ion Voicu, apoi a dat examen la Conservator. Era firesc sa urmeze o cariera muzicala, insa, culmea, una dintre cele mai cunoscute personalitati TV e de vina pentru "deturnarea" frumoasei catre micul ecran. "Pasiunea pentru televiziune s-a declansat cand o urmaream pe Andreea Esca, pe la varsta de 10-11 ani", ne-a marturisit Ioana. Urmarea? Fata a renuntat la Conservator dupa doi ani de studiu si s-a inscris la Jurnalism. Si-a facut ucenicia la MTV, in 2008, iar acum, cu un master in jurnalism de radio si televiziune in buzunar, prezinta emisiunea "Se zice ca...", la TVR 1, ajunsa deja la al doilea sezon, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Locurile preferate ale Rucsandrei Hurezeanu Stim ca e foarte ocupata, calatorind frecvent intre Bucuresti si Asia - cea mai noua piata pentru produsele Ivatherm -, dar am aflat rapid de la Rucsandra care sunt locurile din capitala, unde revine mereu, cu drag: Cafeneaua preferata: Rue du pain; Clubul preferat: Gaia; Restaurantul preferat: Up Town; Magazinul preferat: The Place Concept Store; Muzeul preferat: Muzeul de Arta Moderna; Spa-ul preferat: Synergy day spa; Cinematograful preferat: Grand Cinema Digiplex & More, de la Baneasa Shopping City; Parcul preferat: Parcul Herastrau; Sala de sport preferata: Stejarii Country Club, scrie Elle.ro

Andra da startul Jurnalului de fapte bune Un baietel care cucereste podiumurile europene in concursurile de dans, altul, de doar 11 ani, care asambleaza piese de mobilier, o fetita care face performanta la handbal, dar obtine, in paralel, rezultate scolare admirabile. Ce au in comun? Din pacate, nu doar talentul, ci si saracia cumplita care le marcheza primii ani de viata. Pentru toti acesti copii, lansam proiectul Jurnal de fapte bune. Prin acest program, derulat de Asociatia Pentru Familie, cu sprijinul Caroli si in parteneriat cu Libertatea si Fundatia Ringier, 30 de copii fara posibilitati materiale, dar cu performante in sport, muzica, arte sau invatatura, vor primi burse in valoare totala de 360.000 de lei, scrie Unica.

Katie Holmes iubeste din nou? Singura din 2012 cand a divortat de Tom Cruise, actrita Katie Holmes (36) este din nou fericita. Ea iubeste, se pare din nou, iar cel care i-a readus zambetul pe buze este celebrul actor Jamie Foxx. La 47 de ani, Jamie are reputatia unui cuceritor, insa, de data aceasta, totul este diferit, iar actorul este innebunit dupa Katie. Cei doi au fost surprinsi tinandu-se de mana in timp ce se plimbau fara sa tina cont ca ar putea fi recunoscuti. Locul lor de inalnire este vila actorului din Hamptons, cuplul petrecandu-si zilele uitandu-se la filme, savurand preparate delicioase pregatite de bucatarul lui Jamie, plimbandu-se sau facand baie in piscina, informeaza Viva.ro.

Uimitoarea viata a lui Liviu Guta A muncit ca sclav in Serbia, parintii l-au crezut mort si alte povesti incredibile Cunoscut de toata tara, avut si implicit invidiat, dincolo de talent si de veselia lui molipsitoare, care l-a transformat in rasfatatul posturilor de televiziune, Liviu Mititelu, botezat de fani "Guta", are o poveste de viata nestiuta si ravasitoare. Solistul a venit in Bucuresti cu un parpalac din piele, cu intentia sa inregistreze o piesa rock si a invatat sa cante manele intr-o noapte, pentru ca, la studioul de inregistrari, era nevoie de un solist potrivit unor noi compozitii. "4 nopti si 4 zile" (2005), melodia ce i-a schimbat viata, a fost un succes atat de mare incat, la o saptamana de la lansare, se auzea in toata Romania."Atat de rapid a fost succesul incat nimeni nu-mi stia fata. Mergeam pe strada si-mi venea sa strig: "Am reusit, eu cant piesa asta! Nu ma credeti?"", povesteste el. A urmat apoi "De ce ma minti", una din cele mai ascultate manele din ultimii 10 ani, scrie Libertatea.