Totul despre plecarea Mihaelei Radulescu de la PRO TV! "E decizia mea! Nu poti face televiziune singur. Imi asum toate consecintele". Mihaela Radulescu este de o saptamana cel mai mediatizat personaj dintre cele care apar pe micile ecrane. In timp ce unii au criticat-o cu subiect si predicat pentru ca a jignit o concurenta de la "Romanii au talent", altii au apreciat-o pentru show-ul facut. Si evident, pentru audienta. In aceste zile s-a vorbit tot mai des despre o eventuala plecare a Mihaelei Radulescu de la "Romanii au talent". Greu de crezut, cu atat mai mult cu cat vedeta are un contract solid si castiga in jur de 10.000 de euro pe editie. Putini isi mai amintesc insa ca in noiembrie 2001, in urma cu 14 ani, Mihaela a plecat de la PRO TV. Imediat dupa ce a parasit trustul PRO, Mihaela a fost invitata lui Marius Tuca la Antena 1, acolo unde a acordat un interviu in care a explicat gestul sau. Integral in Libertatea.ro.

Caru' cu vedeFoto: Colaj foto

Bradley Cooper si Suki Waterhouse s-au despartit. Actorul in varsta de 40 de ani si modelul de 22 de ani au aparut pentru prima data impreuna in martie 2013 si au fost o prezenta constanta pe covorul rosu. Nu se stie care a fost motivul care a dus la despartire si nici daca e vorba de o separare temporara sau definitiva. Suki Waterhouse este in prezent ocupata cu promovarea filmului "Insurgent" in care are un rol secundar. Bradley a fost surprins, zilele trecute, de fotografi in timp ce petrecea in Las Vegas impreuna cu un grup de prieteni din care faceau parte si Miles Tellar and Jonah Hill, noteaza Elle.ro.

Vedete care si-au cunoscut partenerii pe internet. Chiar daca sunt inconjurate de multi admiratori, unele vedete au preferat sa-si caute fericirea in mediul online. Iata vedete care si-au cunoscut partenerii pe internet. Dupa un divort discret, petrecut anul trecut, prezentatoarea tv Magda Vasiliu credea ca nu va mai face niciodata pasul cel mare. Destinul a vrut insa altfel, iar iubitul ei a aparut de unde se astepta mai putin. "S-a intamplat sa apara Cosmin, dar a fost un lucru neprogramat, ne aveam in lista de prieteni de pe Facebook. Am inceput sa discutam, dar fara sa ne gandim prea departe", a povestit in urma cu ceva timp Magda Vasiliu. De Craciun, vedeta a primit inelul de logodna, iar in urma cu cateva zile, Magda a anuntat ca s-a casatorit cu iubit ei, informeaza Unica.ro.

Delia, paguba de 50.000 de euro! Delia Matache se poate insa considera o norocoasa, intrucat s-a numarat printre artistii cu cele mai mari incasari de la Sala Palatului. La o saptamana de la show-ul grandios sustinut de Delia la Sala Palatului, a venit si ora bilantului. Artista a reusit sa vanda toate biletele, in ciuda pretului mult mai ridicat decat la alte concerte ce au avut loc in aceeasi locatie (de pilda, un bilet la sectorul VIP a costat 300 de lei, iar cel mai ieftin, 70). Astfel ca ea s-a numarat printre artistii cu cele mai mari incasari, insumand nu mai putin de 100.000 de euro. Cu toate acestea, dat fiind faptul ca blonda a avut o productie foarte scumpa, investind in jur de 150.000 de euro, din propriul buzunar, pentru acest show, la capitolul pierderi este trecuta o suma deloc de neglijat: 50.000 de euro, scrie Libertatea.ro.

6 vedete care vor deveni mame anul acesta. Anul acesta se anunta special pentru cateva vedete din Romania care urmeaza sa devina mame. Aflate la prima sau la a doua experienta de genul acesta, viitoarele mamici traiesc cu intensitate fiecare moment. Aylin traieste miracolul maternitatii pentru prima data, artista anuntand ca este insarcinata chiar in ziua de 8 martie. "La multi ani tuturor mamicilor! Se zice ca e cel mai frumos rol pe care-l poti avea ca femeie, asa ca m-am gandit sa incerc si eu! Happy Mother's Day!", a scris Aylin pe pagina ei de Facebook. Insarcinata cu cel de-al doilea copil, o fetita, Ellie White a marturisit ca a avut parte de o sarcina mult mai dificila decat prima data. Continuarea in Viva.ro.