Adela Popescu, fotografii desucheate, la piscina! S-a pozat asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Adela Popescu este una dintre cele mai admirate vedete de la noi si chiar daca apare in costum de baie, ea pastreaza mereu o doza de mister. De aceasta data actrita si cantareata, aflata in vacanta in Thailanda, a dat fraiu liber imaginatiei si sa lasat fotografiata in ipostaze inedite pentru ea, sexy, cu fundul la inaintare, asa cum amicii virtuali nu au vazut-o niciodata. Ea a si explicat cum a ajuns sa faca asemenea fotografii si a publicat multe dintre ele, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Mantea, gravida in 6 luni. Cum arata. Andreea Mantea este gravida in sase luni, iar burtica ei a inceput sa fie din ce in ce mai pronuntata, asa cum este firesc. In ciuda faptului ca mai are doar cateva luni pana sa nasca, Andreea Mantea este prezenta in timpul saptamanii, in fiecare zi, in platoul emisiunii pe care o prezinta, "Mireasa pentru fiul meu". Burtica a inceput sa-i devina din ce in ce mai vizibila, chiar daca prezentatoarea tv incearca sa o drapeze in rochii vaporoase. Dupa cum a dovedit in urma cu ceva vreme, cantarindu-se in direct in emisiunea de la Antena 1, Andreea Mantea s-a ingrasat aproximativ 9 kilograme pe perioada sarcinii. "Inainte de sarcina am avut 53 de kilograme, la 5 luni aveam 58 si acum am 5 luni si un pic si am 61.9 kilograme", a dezvaluit vedeta, anuntaUnica.ro.

Toata lumea o stie pe Paula Iacob! Cum arata avocata in tinerete! Toata lumea o cunoaste pe celebra avocata Paula Iacob, cea care apare aproape seara de seara la televizor. Cu toate acestea, putin sunt cei care stiu cum arata avocata in tinerete. Imaginile cu Paula Iacob au fost prezentate in emisiunea lui Maruta. In majoritatea pozelor, avocata apare alaturi de tatal ei. Imaginile cu Paula Iacob au fost prezentate in emisiunea lui Maruta. In majoritatea pozelor, avocata apare alaturi de tatal ei. "Eu l-am adorat pe tatal meu. El nu a mai vrut un copil pentru ca spunea ca o sa sufar eu. A fost foarte strict cu mine. Nu ma lasa nici cu patinele pentru ca spunea ca aveam doar picioarele frumoase, in rest nu am nimic frumos. Nu ii venea sa creada ca la 16 ani eu am devenit deja studenta", a declarat Paula Iacob la "Dincolo de aparente", informeazaLibertatea.

Raluca Arvat a devenit mamica. Saptamana aceasta a inceput minunat pentru Raluca Arvat care a devenit mamica unui baietel pe care marturisea ca il asteapta cu nerabdare. Tudor-Alexandru s-a nascut in aceasta dimineata prin cezariana, cu 2 saptamani mai inainte decat era planuit si a cantarit 3.100 kg. Atat mamica, aflata la prima experienta de acest fel, cat si bebelusul se simt foarte bine. "Am fost foarte emotionata. Toata lumea imi spunea cat de frumos este. A fost foarte cuminte. L-am mangaiat, l-am pus la san", a declarat vedeta pentru site-ul Perfecte, scrieViva.ro.

Iulia Vantur a parasit India cu scandal! Din februarie, Iulia Vantur si Salman Khan nu mai formeaza un cuplu, iar vinovata pentru aceasta despartire ar fi... o alta femeie. E vorba despre actrita Jacqueline Fernandez, din cauza careia romanca noastra i-a facut actorului indian o criza de gelozie de toata frumusetea, in public. Slabiciunea lui Salman Khan sunt, fara doar si poate, femeile frumoase. Iar relatia cu Iulia Vantur a ajuns pe butuci tot din cauza unei domnisoare superbe, care i-ar fi cucerit iremediabil inima starului indian, inca din perioada cand acesta se iubea cu romanca. Potrivit jurnalistilor din India, lui Salman i-a cazut cu tronc actrita Jacqueline Fernandez, de care s-a indragostit in timp ce filma pelicula "Kick", anuntaLibertatea.