Se marita, dar... avem dovada ca Anda Adam nu a trecut nici acum peste despartirea de Victor Slav. A acceptat sa devina nevasta dupa doar o luna de relatie si, la inceputul acestui an, a demarat pregatirile de nunta, cu data evenimentului bine stabilita in minte. Anda Adam va imbraca rochia de mireasa tot cu gandul la fostul. Apropiatii artistei au dezvaluit in repetate randuri ca Victor Slav inca ii bantuie sufletul Andei. Pana si graba de a se marita a fost pusa pe seama dorintei ei de a-i demonstra fostului iubit ca si ea poate deveni nevasta, marcata inca de faptul ca el a facut marele pas alaturi de Bianca Dragusanu, la scurt timp dupa despartirea lor. Cum era de asteptat, alegerea datei la care se va lasa condusa la altar de Sorin Andrei (29 de ani), un barbat cu cinci ani mai tanar decat ea si fara mari recomandari profesionale, a starnit rumoare, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andra este insarcinata in 5 luni. Andra a anuntat ca este insarcinata in 5 luni, urmand ca in luna iulie familia ei sa se mareasca. Dupa David, care tocmai a implinit 4 ani, Andra si Catalin Maruta vor deveni parintii unei fetite. "Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impart cu voi acest lucru... Sunt insarcinata din nou, in aproape cinci luni!", a scris Andra pe pagina ei. "Iertare ca nu v-am spus mai devreme, dar cateodata nu sunt in stare sa-mi spun nici mie asa ceva, de teama ca ma voi trezi si voi constata ca totul a fost doar o poveste frumoasa a somnului meu. Dar e adevarat !!!", a continuat vedeta care in ultima perioada a evitat aparitiile la evenimentele mondene, anuntaViva.ro.

Mesaj dur transmis de Oana Zavoranu din Quatar, mamei sale: "Te las fara masca de oxigen!" Oana Zavoranu a luat foc dupa ce mama sa i-a dat de inteles ca o va lasa fara avere. Vedeta a facut-o cu ou si cu otet pe Marioara, pe care a informat-o ca este impsobil sa-i ia totul. Scandalul dintre Oana Zavoranu si mama sa ia proportii. Dupa ec Marioara i-a transmis ca o lasa fara avere, vedeta a replicat dur, intr-o pauza de shopping, in Quatar. "Shopping-ul in Quatar e sublim, mai ales ca sunt fleasca toata de declaratia semianalfabetei mele mamici iubitoare, care pentru ca are doar opt clase, si ma iubeste pana la ultimul ban, si e foarte foarte suparata ca eu sunt in vacanta, fapt pentru care ma ameninta ca stie ea cui lasa averea ca nu pup eu nici un ban...Doar ca am doua vesti proaste pentru sarlatanca prefacuta si demascata de mine. Nu poate face nimic cat este un proces pe rol, deci un litigiu, si oricat ar vrea sa ma lase fara nimic, o ia fix in bot pentru ca eu beneficiez de cotitatea disponibila, adica vreo 40 la suta din tot... Asa ca oricat ai vrea tu, diavol paratm sa ma lasi fara nimic, iti promit eu ca o sa te las fara masca de oxigen cand ai sa vezi cum stau lucrurile...", a postat, printre altele, Oana Zavoranu pe pagina sa de socializare, informeazaLibertatea.

Adrian Sina a fost declarat Compozitorul Anului! Dupa un an plin de concerte, hituri si trofee pentru piesele pe care le-a interpretat, compus sau produs in studiourile sale, Adrian Sina a primit cel mai ravnit trofeu pe care si-l poate dori un muzician roman. Liderul proiectului Akcent, creatorul, compozitorul, producatorul si managerul unor artisti precum Maxim si Lidia Buble, a primit trofeul "Cel mai bun compozitor roman" al anului pe scena premiilor Radio Romania 2015. Trofeul a incununat munca producatorului din ultimii ani. Acesta a realizat hituri nationale si internationale pentru Maxim, Lidia Buble, Anda Adam si Alexandra Ungureanu, scrieBravonet.ro.

Diana Dumitrescu: "Sunt singura! Ne-am despartit de doua luni". Actrita Diana Dumitrescu nu trece prin cea mai buna perioada din punct de vedere sentimental. Invitata in platoul emisiunii "Rai da buni", blonda a dezvaluit de ce este inca singura. Dupa despartirea de Ducu Ion, Diana Dumitrescu nu-si mai gaseste linistea. "Nu am un iubit. Sunt singura. Am terminat o relatie de vreo doua luni si nu am mai intalnit pe nimeni. La varsta mea, e mult mai greu sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga", a declarat blonda. Aceasta a adaugat: "Unei femei ca mine, la 30 de ani, ii este foarte greu sa gaseasca un barbat, pentru ca barbatii la 35-36 de ani sunt insurati si au copii. In general, un barbat mai tanar nu stie sa se poarte cu o femeie. Un barbat matur stie sa se poarte cu o femeie, ce sa-i spuna, ce sa faca. Nu mai am asteptari de la barbati", anuntaLibertatea.