Nicoleta Luciu a descoperit elixirul tineretii! Cum si-a tratat dependenta de botox. Nicoleta Luciu (34 de ani) ar face orice sa tina ridurile la distanta, motiv pentru care ani intregi a apelat la tot felul de injectii cu botox, acid hialuronic si aminoacizi. Recent insa, a descoperit ca misiunea ei e mult mai usoara. Pentru a-si mentine tenul neted, bruneta a gasit o metoda simpla si la indemana oricui, care nu costa nimic. Basca, a ajutat-o sa scape si de dependenta de injectii. "Este un tratament pe care ar trebui sa-l faca toate femeile, pentru ca, dupa 30 de ani, este foarte indicat sa previi aparitia ridurilor. Eu l-am inceput in urma cu cateva luni si arat fresh, ca si cum as dormi toate noptile, asa ca nu mai apelez la botox", ne-a declarat Luciu, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Actrite celebre de film care fac acum furori in televiziune. Dupa ce si-au construit o cariera in cinematografie, cateva actrite de la Hollywood au luat decizia sa joace in seriale de televiziune. Privita de multi cu neincredere, aceasta reorientare spre televiziune avea sa fie una dintre cele mai intelepte hotarari pe care au luat-o actrite precum Robin Wright, Jessica Lange sau Claire Danes. Robin Wright. Nu a fost niciodata o mare actrita de cinema, in timp ce fostul ei sot, Sean Penn isi construia o cariera stralucita la Hollywood. Robin avea sa-si ia revansa cu rolul lui Claire Underwood din serialul "House of Cards". Pentru performanta ei a primit doua nominalizari la Premiile Emmy, doua la Globurile de Aur, castigand unul, si o nominalizare la Screen Actors Guild Award. Halle Berry. Castigatoare de Oscar, Halle este una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood. A avut insa si derapaje in cariera, precum rolul din Catwoman pentru care a fost "taxata" cu o Zmeura de Aur. In 2013 a simtit nevoia sa faca o schimbare si a acceptat rolul care i s-a oferit in serialul "Extant", produs de Steven Spilberg, anuntaViva.ro.

Nevasta l-a dat pe mana procurorilor! Silviu Prigoana a dat cu subsemnatul la Parchet. Razboiul dintre sotii Adriana si Silviu Prigoana este departe de a se incheia. Desi omul de afaceri a declarat public ca detine probe ca nevasta i-a batut copiii, el a fost audiat saptamana trecuta la Parchet fix pentru acelasi tip de acuzatii. Silviu Prigoana a fost audiat saptamana trecuta de procurori in dosarul in care sotia sa, Adriana Bahmuteanu, cu care se afla in proces de divort, a reclamat faptul ca omul de afaceri si-ar fi batut unul dintre baieti. Vedeta TV sustine in plangerea penala, depusa pe numele fostului deputat inca de la jumatatea lunii ianuarie, ca acesta ar fi mers la scoala unde invata copilul lor cel mare si ca l-ar fi plesnit cu palma peste fata pentru ca a fost obraznic la cursuri, informeaza Libertatea.

Dupa 5 ani de zile, Grasu XXL a gasit "Drumul Spre Succes"! E pe primul loc in topuri! Cel mai recent album al lui Grasu XXL, "Drumul Spre Succes", se bucura de popularitate in randul fanilor! Materialul lansat in aceasta saptamana este deja pe pozitii fruntase in topuri. Varianta Deluxe a albumului se afla pe prima pozitie a topului iTunes Romania, in timp ce varianta standard este pe pozitia a treia. In plus, albumul se afla printre cele mai ascultate si pe alte platforme muzicale online! "Drumul Spre Succes" a vazut lumina zilei dupa 5 ani de munca si a fost anuntat de un videoclip care contine cadre din scurt-metrajul cu acelasi nume, film in care ne sunt prezentate cinci povesti in care protagonistii se lupta pentru a avea succes! Materialul audio contine colaborari cu nume precum Guess Who, Feli, Florin Chilian, Maximilian etc., scrieBravonet.ro.

Dezvaluiri cutremuratoare ale unui artist de la noi: "Dormeam in gara si mancam un covrig pe zi". Acum este cunoscut de toti romanii pentru cantecele lui de veselie, insa pana sa ajunga celebru si sa puna bazele unei cariere solide in muzica populara, Radu Ile a facut sacrificii enorme. Sa ajungi un nume in muzica populara romaneasca este un lucru mare si deloc usor. Dovada vie este Radu Ile, care a facut dezvaluiri cutremuratoare despre viata lui de dinainte sa-si faca o cariera frumoasa in industrie. Povestea lui pare desprisa dintr-un film de Hollywood. Interpretul a marturisit la emisiunea Necenzurat, de la Antena Stars ca a trebuit sa faca sacrificii mari: a dormit prin gari, pentru a putea ajunge la timp la inregistrari, abia daca avea ce sa manance, iar dusul era un lux, anuntaLibertatea.