Obama are un copil din flori? Publicatia americana Globe a pus cap la cap informatii care creioneaza o ipoteza naucitoare: Barack Obama ar fi ordonat uciderea unei femei, cu care a avut o aventura si care i-ar fi daruit, in urma cu doi ani, o fetita! La sfarsitul anului 2013, in apropierea Casei Albe s-a consumat un episod dramatic: o femeie a fost ucisa de politisti, dupa ce, la volan fiind, a incercat sa forteze barierele, a accidentat doi ofiteri si apoi a accelerat pe Pennsylvania Avenue, cu fiica sa de nici un an pe scaunul din dreapta. Continuarea in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Drama inimaginabila: Unul dintre cei mai titrati antrenori din Romania are cancer. Antrenorul principal al campioanei CSU Ploiesti, Vladimir Arnautovic (43 de ani), trece prin momente dificile. Tehnicianul sarb a fost diagnosticat cu cancer la ficat, in urma investigatiilor medicale la care a fost supus la Belgrad, a informat site-ul oficial al clubului, potrivit Sportnews.ro.

Un actor celebru nu si-a mai vazut fetita de un an si patru luni. Pozeaza in tatal perfect, dar a uitat de propriul copil. Desi pozeaza in tatal perfect, Tom Cruise e departe de a fi asa ceva. Starul nu si-a mai vazut copila de un an si patru luni! Informatia a fost dezvaluita de o amica de-a fostei sotii, Katie Holmes, care are custodia lui Suri, fiica de 9 ani a celor doi actori, scrie Libertatea.

Cele mai frumoase tinute de gravida ale Ducesei de Cambridge. Insarcinata cu cel de-a doilea copil, care urmeaza sa se se nasca in luna aprilie, Ducesa de Cambridge a avut si in perioada celei de-a doua sarcini aparitii chic, dupa ce in timpul sarcinii cu Printul George a stralucit in tinute stylish si rafinate. Kate are o slabiciune pentru paltoanele Alexander McQueen sau Max Mara pe care le-a purtat in aceasta perioada frecvent, accesorizandu-le cu palarii si pantofi cu toc, noteaza Viva.ro.

Blestemul banilor loveste familia "Zanei". Dan Marin, tatal Andreei Marin, a dat de greu. Firma pentru care a trudit in ultimii 10 ani si care visa sa-i asigure o batranete usoara l-a ingropat in datorii. A cautat sa-si salveze pielea reprofilandu-se, dar a esuat, iar acum, singurul venit stabil din familie e cel al sotiei. A treia la numar. Dupa ce Andreea si Cristina si-au luat zborul din cuibul parintesc, Dan Marin, acum in varsta de 69 de ani, a cautat sa-si faca un rost, ca sa nu depinda financiar de ele la batranete, potrivit Libertatea.