Catalin Maruta, atac dur la adresa lui Florin Chilian: "Om controversat, aprins si meschin in mod gratuit" Catalin Maruta nu l-a iertat pe Florin Chilian dupa ce cantaretul a facut acuzatii grave la adresa lui si a revenit printr-o postare pe Facebook pentru a dovedi fanilor lui ce fel de om este cel care a spus vrute si nevrute despre el. Catalin Maruta i-a declarat razboi lui Florin Chilian in urma cu ceva timp, dupa ce cantaretul a facut acuzatii grave la adresa lui.In mod evident, Maruta nu-l poate ierta pe Chilian pentru vorbele grele pe care le-a spus despre el, motiv pentru care, in urma cu ceva timp a si decis sa-l dea in judecata. "Adevarul inoata foarte bine. Si iese la suprafata la timp pentru a spala mizeriile aduse la mal de jignitoarele palavrageli ale unor personaje care ar fi trebuit sa fie modele de viata. Dar nu sunt, din pacate.", declarat acesta, conform Libertatea.

Caru' Cu VedeteFoto: Colaj foto

Povestea cutremuratoare a lui Celine Dion despre sotul ei bolnav de cancer Celine Dion s-a retras din viata artistica anul trecut, insa doar prietenii apropiati au stiut ca a facut acest gest pentru a-si ingriji sotul bolnav de cancer. Intr-un recent interviu, Celine Dion a povestit cosmarul pe care il traieste in fiecare zi vazandu-si sotul bolnav de cancer. "Nu poate sa isi mai foloseasca gura. Nu poate sa manance, asadar eu trebuie sa il hranesc cu ajutorul unui tub. Trebuie sa il hranesc de trei ori pe zi. Fac asta eu insami. Intai il hranesc pe sotul meu, apoi prepar mesele pentru copiii nostri", a dezvaluit artista, care nu si-a putut stapani lacrimile. Sotul ei, Rene Angelil, in varsta de 73 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasa in zona gatului, in decembrie 2013, iar de atunci artista a fost mereu alaturi de el. "Luam lucrurile pas cu pas, zi dupa zi. Am ales sa traim", a adaugat artista in acest interviu acordat pentru ABC News, scrie Unica.

Angelina Jolie, o alta decizie dureroasa! Dupa dubla mastectomie pe care a suferit-o in urma cu doi ani, pentru a preveni cancerul de san, Angelina Jolie s-a decis sa isi extirpeze si ovarele. In urma rezultatelor unui test de sange, actrita americana a aflat ca organismul ei prezinta anumiti markeri biologici ce ar putea reprezenta semnele unui stadiu incipient de cancer. "Am trecut prin ceea ce imi imaginez ca mii de alte femei au simtit" a declara actrita. "Mi-am spus mie insami sa raman calma, sa fiu puternica si ca nu am niciun motiv sa cred ca nu voi trai suficient pentru a-mi vedea copiii crescand sau ca nu imi voi intalni nepotii.". In urma mai multor discutii cu specialisti, ea a luat decizia radicala de a-si extirpa ovarele, fiind cea mai buna varianta de prevenire in cazul sau. Desi operatia este una mai simpla decat mastectomia, efectele sale sunt mai severe, unul dintre ele fiind menopauza fortata. Cu toate ca nu va mai putea avea copii, Jolie se declara impacata cu ceea ce va urma si multumita de alegerea pe care a facut-o, atat pentru ea, cat si pentru familia ei, scrie Elle.ro.

Oana Cuzino este libera si bogata! Vedeta de la PRO TV Oana Cuzino si-a incheiat ieri conturile cu sotul sau, Yoav Shtern. In spatele usilor inchise, cei doi au vorbit pentru ultima data ca sot si sotie. n timpul dezbaterilor, Oana s-a plans magistratilor ca jurnalistii ar asculta pe la usi, iar instanta a trimis afara un jandarm, care evident ca nu a gasit pe nimeni lipit de intrarea in sala de judecata, asa cum credea vedeta. Dupa o ora de dezbateri, in care partile au incercat sa plaseze culpa separarii in curtea celuilalt, procesul s-a incheiat, iar pana la oficializarea divortului Oanei nu mai este de indeplinit decat o singura formalitate: aceea ca magistratii sa-si anunte decizia, care pana la inchidera editiei nu fusese facuta publica, scrie Libertatea.

Laura Cosoi joaca rolul unei sotii adultere in filmul "Cel ales" A ramas mai putin de o luna pana cand o vom vedea pe Laura Cosoi "intr-unul din cele mai spectaculoase roluri feminine din filmul romanesc al ultimilor ani", dupa cum spune regizorul Cristian Comeaga. Filmul se numeste "Cel ales", iar Laura Cosoi interpreteaza rolul principal feminin - Nora, sotia adultera a unui antrenor de fotbal. Nora este o femeie puternica si complexa, cu un caracter contradictoriu. Pe de o parte este gingasa, dar si vulgara, superficiala, dar uneori cu profunzimi neeasteptate. "Mi-a placut din prima Nora, pe care am descoperit-o si am construit-o alaturi de Cristian Comeaga si de Bogdan Stanoevici", scrie Unica.