A lăsat Hollywood-ul pentru o actriță de la Teatrul Metropolis! Un celebru cineast va fi dus la altar de o romanca superba. Mick Davis, cineastul scoţian care a făcut ravagii printre româncele de la noi, şi-a găsit "naşul". Actriţa Ana Adelaida Perjoiu îl va duce la altar. La zece ani de când a regizat "Modigliani", care a avut mai mulţi actori români în distribuţie, Mick Davis a luat o decizie radicală privind viaţa şi cariera lui. Scoţianul, care a cochetat o perioadă şi cu vedetele de la Hollywood, s-a mutat în România şi lucrează în prezent la Teatrul Metropolis. Continuarea in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Vedete care au fost părăsite înainte de nuntă. Nu toate poveștile de dragoste pot sau trebuie să aibă happy end, iar lucrurile nu stau altfel nici în cazul vedetelor.O listă a celebrităților care și-au părăsit partenerii înainte de a păși spre altar, in Viva.

Monica Gabor face bani cot la cot cu divele din "Baywatch". Monica Gabor este implicată în afacerile iubitului său miliardar, Mr. Pink, însă face bani frumoşi şi din modelling. Românca a fost, recent, protagonista unui pictorial publicat într- o revistă din Germania, în care apare alături de două dintre "sirenele" din "Baywatch", anunta Libertatea.

Răzvan Lucescu, jefuit de menajeră! Femeia i-a furat bijuterii scumpe. Antrenorul român Răzvan Lucescu și soția sa s-au trezit, de curând, că au rămas fără mai multe bijuterii, care se "evaporaseră" peste noapte. Și nu mică le-a fost surpriza să constate că vinovată de acest lucru este chiar menjaera pe care o angajaseră, anunta Sportnews.ro.

Pepe pune familia înaintea banilor. Cât l-a costat nașterea celei de-a doua fetițe. Pepe a achiziţionat pentru Raluca cel mai scump pachet din maternitate şi a renunţat la toate concertele până după Sărbătorile pascale, pentru a sta alături de fetele lui. Raluca şi Pepe sunt în culmea fericirii după ce, ieri, au devenit părinţi pentru a doua oară, aflam din Libertatea.