Bianca Dragusanu, la un pas de moarte! A ajuns de urgenta la spital. Vedeta urma sa isi petreaca Pastele in familie, la Hunedoara, insa, din nefericire, i s-a facut atat de rau incat nu se mai putea tine pe picoare. Din aceasta cauza a ajuns de urgenta la un spital din Capitala, unde medicii au descoperit ca a facut soc anafilactic. Potrivit unor surse apropiate, cauza care a dus la starea de rau a Biancai a fost consumul unor produse raw-vegan. Apoi, i s-a umflat fata, se simtea din ce in ce mai rau, motiv pentru care a mers de urgenta la spital. In momentul in care a ajuns pe mana medicilor avea tensiunea 6, iritatii pe tot corpul si fata umflata, potrivit Libertatea.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Anne Hathaway o imita pe Miley Cyrus intr-un video amuzant. La cativa ani de la succesul enorm al videoclipului "Wrecking ball", lumea inca se mai amuza pe seama cantaretei Miley Cyrus, care calarea o bila de demolare. Actrita Anne Hathaway a participat la un show umoristic, unde a fost rugata sa mimeze piesa celebrei adolescente Miley Cyrus. Pentru ca este o profesionista, Anne Hathaway a lasat deoparte stilul ei serios de actorie si a incalecat, la propriu si la figurat, bila de demolari facuta celebra de Miley Cyrus, oferind un spectacol foarte amuzant, scrie Unica.ro.

"Unde pune Moga mana, creste!". Uite ce fata noua si-a tras Marius. Marius Moga este binecunoscut pentru lansarea de noi talente in lumea muzicii. Acum i-a venit randul Soranei sa iasa la lumina cu stampila "un produs Marius Moga". Ea a terminat de filmat videoclipul pentru primul single, "Povesti", avandu-l ca producator executiv pe Marius. Sorana canta, scrie versuri, produce muzica, are un vlog pe YouTube cu peste 500 de mii de vizualizari, este make-up artist si stilist vestimentar, a participat la show-ul "X Factor" si a jucat in serialul "O noua viata", difuzat de ProTV. Despre noua sa descoperire, Moga are numai cuvinte de lauda. scrie Libertatea.ro.

Vedete care si-au asigurat diverse parti din corp. Sumele sunt exorbitante. Celebritatile de peste ocean fac bani din zambete, mers pe catwalk si, in general, din felul in care arata, asa ca nu e de mirare ca unele dintre ele vor sa isi asigure cele mai "pretioase" bunuri. Daca esti curios sa vezi cine si-a asigurat vocea pentru un miliard de dolari (da, ai citit bine) si cine si-a asigurat posteriorul pentru fabuloasa suma de 300 de milioane de dolari, arunca o privire in galeria foto de mai sus. Mariah Carey si-a asigurat vocea pentru 1 miliard de dolari. Da, ai citit corect. Un miliard de dolari! Jennifer Lopey si-a asigurat posteriorul - cum altfel? - pentru 300 de milioane de dolari. Dolly Parton si-a asigurat sanii pentru 600.000 de dolari, potrivit Viva.ro.

Selena Gomez nu se lasa! Continua sa-l PROVOACE pe Justin Bieber. Competitia din umbra dintre Selena Gomez si Justin Bieber continua! Iata ultimele noutati din meciul tacit dintre Sel si Just! Dupa ce Justin Bieber s-a distrat la piscina cu fanii pitici, Selena a dat si ea o fuga la bazin si s-a pozat cu un copilas. Amandoi par extrem de fericiti in compania celor mici si aproape ca nu le mai pasa ca au pus acelasi gen de imagini pe Instagram, potrivit revistei Bravo.