Cabral, martor la o... crima. I-a inghetat sangele-n vine! Prezentatorul a tras o spaima sora cu moartea cand a vazut un lichid rosu curgand pe sub o usa dintr-un local. Cabral pare un tip calit si curajos. Nici nu te-ai gandi ca ar putea fi altfel o namila de om de aproape doi metri care a mai facut si arte martiale, basca a infruntat in Africa niscaiva ganganii otravitoare. Doar ca vedeta PRO TV a simtit cum "se scurge" cand a dat cu ochii de o imensa balta rosie, ce se prelingea pe podeaua unui restaurant in care el lua masa. "Am luat-o inspre spatele restaurantului, am trecut de primul hol si de cand am intrat in cel de-al doilea hol am vazut sangele. E cineva? E cineva acolo? Est... viu?- am intrebat ezitant. Inima-mi batea sa-mi sara din piept", povesteste Cabral pe blogul sau. Dupa minute bune in care inima ii batea cu o viteza ametitoare, dupa ezitari repetate in a alerta sau nu Politia, misterul s-a elucidat: "Citeste, imbecilule, ca mai aveam putin si faceam infarct! Scrie acolo, salata de sfecla rosie! Aia e zeama de se scurge din sfecla, nu e sange!", i-a explicat Rami, prietenul lui Cabral, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vedete care si-au asigurat diverse parti din corp. Sumele sunt exorbitante. Celebritatile de peste ocean fac bani din zambete, mers pe catwalk si, in general, din felul in care arata, asa ca nu e de mirare ca unele dintre ele vor sa isi asigure cele mai "pretioase" bunuri. Daca esti curios sa vezi cine si-a asigurat vocea pentru un miliard de dolari (da, ai citit bine) si cine si-a asigurat posteriorul pentru fabuloasa suma de 300 de milioane de dolari, arunca o privire in galeria foto de mai sus. Mariah Carey si-a asigurat vocea pentru 1 miliard de dolari. Da, ai citit corect. Un miliard de dolari! Jennifer Lopey si-a asigurat posteriorul - cum altfel? - pentru 300 de milioane de dolari. Dolly Parton si-a asigurat sanii pentru 600.000 de dolari, anuntaViva.ro.

Motivul incredibil pentru care Maia Morgenstern nu a mai divortat de sot! Povestea de dragoste dintre actrita Maia Morgenstern (52 ani) si sotul ei, medicul neurochirurg Dumitru Baltateanu, s-a incheiat inca din anul 2012. Cei doi au facut si fac in continuare eforturi disperate pentru a ramane o familie. Desi divortul era iminent, fiica lor, Ana Isadora, in varsta de 8 ani, i-a convins sa ramana impreuna. Desi in presa s-a scris ca acestia ar fi divortat luna aceasta la un notar, cei doi soti au convenit sa nu se mai separe. Dimpotriva, acum locuiesc impreuna mimand o viata de familie aproape perfecta. Motivul? Chiar fiica lor, Ana Isadora, care si-a implorat tatal sa ramana o familie, deoarece nu poate sta departe de el. Maia si Doru urmau sa merga la notar sa divorteze. Doru s-a mutat o vreme din caminul conjugal, o vila somptuoasa, si a locuit singur intr-un apartament cu doua camere din Militari. Apoi cei doi au mai dat o sansa relatiei, au mai plecat in vacante, dar in ciuda eforturilor comune, relatia se deteriora de la zi la zi, informeazaUnica.ro.

Andreea Tonciu, imagine de pe patul de spital! Ce operatie si-a facut. Andreea Tonciu a intrat in reparatii capitale in ultima perioada. Dupa ce si-a operat nasul, pentru a scapa de un complex, bruneta si-a schimbat acum si silicoanele. Fosta iubita a lui Mitea si-a pus silicoane pe vremea cand se iubea cu acesta, insa operatia, facuta in Olanda, a fost un esec, sanii ei fiind inegali ca marime. Acum ca a intrat in era operatiilor estetice facute la un spital din Turcia, Andreea a trecut la schimbarea silicoanelor, dornica sa faca tot mai multe schimbari care sa o faca sa se simta bine in pielea ei. Ea s-a lasat fotografiata pe patul de spital, in rezerva unde i-a tinut de urat si prietena ei Simona Trasca, cea care a mers cu ea special pentru a-i fi alaturi. Intre timp ea s-a externat si s-a intors in tara, mandra de noile ei achizitii, scrieLibertatea.

Cine sunt cele mai zgarcite vedete. Au sute de milioane de dolari in conturi, insa unele dintre ele cer restul la restaurant, nu lasa bacsis si isi platesc angajatii cu salariul minim. Tiger Woods. Potrivit prietenilor apropiati ai jucatorului de golf, citati de presa americana, Tiger e unul dintre cei mai zgarciti sportivi. Celebrul jucator de golf are o avere estimata la peste 500 de milioane de dolari, insa, cu toate astea, tabloidele au relatat un episod in care Tiger si-a cerut inapoi bacsisul de 5 dolari dupa ce si-a adus aminte ca ii mai lasase chelnerului respectiv bacsis in ziua respectiva. "Ai nevoie de un ordin judecatoresc pentru a deschide portofelul lui Tiger", a declarat un prieten al jucatorului de golf pentru inquisitr.com, anuntaViva.ro.