Au aparut imaginile cu Madalina Ghenea, goala pusca! Madalina Ghenea a realizat o scena fierbinte pentru filmul "Giovanezza". Filmul va avea lansarea in mai, insa pana atunci, cinefilii se pot delecta cu imagini din trailerul lansat de curand. In cateva imagini date publicitatii, Madalina, care joaca rolul unei castigatoare a titlului de Miss Universe, este admirata Fred (Michael Caine) si Mick (Harvey Keitel). Imaginile cu romanca goala au facut furori in online si multi s-au declarat incantati de formele Madalinei, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

3 Sud Est lanseaza o noua piesa, in colaborare cu o super artista! Vezi despre cine este vorba! Baietii de la 3 Sud Est lanseaza un single nou, iar surpriza este cu atat mai mare cu cat vocea feminina care li se alatura la refren este nimeni altcineva decat... INNA! "Cat de tare! Eu si 3 Sud Est! #laastachiarnuteasteptai #MaiStai #Bang" a scris INNA pe pagina ei de Facebook! "Dragi prieteni, o colaborare inedita si o piesa care speram sa va atinga inimile. Suntem bucurosi sa lansam noul nostru single,, alaturi de Inna. O zi plina de iubire, tuturor!" au completat si baietii de la 3 Sud Est, anuntaBravonet.ro.

Mihaela Radulescu, in sanii goi, pe plaja! Ce au vazut toti prietenii ei. Mihaela Radulescu si-a propus sa le inchida gura carcotasilor care o tot critica si le arata ca face doar ce ii place si cand doreste. Ea a publicat o fotografie extrem de indrazneata, pe o retea de socializare, care a pus pe jar inimile admiratorilor. Mihaela apare pe o plaja exotica, impreuna cu fiul ei si cu alti doi copii. Si pentru ca nu a vrut sa se bronezeze cu dungi, vedeta a renuntat la sutien si a stat topless la soare, chiar daca de fata erau si cei mici. Imaginea nu este recenta, ci a fost facuta intr-o vacanta anterioara, insa Raduleasca este nostalgica si a vrut sa isi arate dorinta de a merge din nou intr-un concediu la malul marii. Amicii ei au putut sa admire doar o parte din bustul ei dezgolit, si asta pentru ca ea a avut grija sa stea la poza intr-o pozitie in care sa nu dezvaluie totul. Ramane de vazut daca gestul ei de a se dezbraca atat de mult in fata copiilor ii va aduce critici din partea admiratorilor, informeazaLibertatea.

Rihanna, surprinsa in timp ce prizeaza cocaina. Rihanna este protagonista unui scandal urias! Circula pe Internet un filmulet din culisele festivalului Coachella in care artista pare ca prizeaza cocaina! Imaginile o surprind pe Rihanna stand la o masa, in timp ce cateva femei danseaza in jurul ei. Rihanna se intrerupe din ce face in momentul in care vede camera de filmat atintita asupra ei. Cadrul se schimba si, cand artista revine in centrul atentiei, se freaca la nas. In caz ca aveti dubii, Rihanna chiar a recunoscut ca ea este persoana din imagini. Totusi, cantareata de 27 de ani neaga vehement zvonul ca ar priza cocaina in filmulet. Rihanna sustine ca avea in mana o tigara si ca ,,orice prost si-ar da seama de asta", scrieBravonet.ro.

O cantareata de muzica populara socheaza: "Vreau sa devin virgina". O cantareata de muzica populara a luat o decizie total neobisnuita. Tatiana Marcoianu vrea sa redevina "virgina". Artista a explicat ca a ajuns sa sa isi doreasca acest lucru in urma unor experiente traumatizante traite in trecut. "Eu la 18 ani mi-am dorit foarte mult sa ma calugaresc, din cauza faptului ca am vazut foarte multe lucruri. Am luat decizia asta din cauza unei vecine de-a mea, care era in permanenta batuta si maltratata. Am avut iubiti pana la 18 ani, dar nu am avut relatii intime. Eu m-am casatorit la 19 ani si jumatate, virgina. Acea femeie era batuta, pana ii curgea sange din gura. (...) Eu am aceeasi parere despre toti barbatii. Il mai iubesc pe sotul meu, dar vreau sa devin virgina, asa am hotarat eu," a spus Tatiana Marcoianu, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, anuntaLibertatea.