Marioara Zavoranu a murit. Mama Oanei Zavoranu, Marioara a murit in aceasta dimineata la spital. Femeia se afla in coma inca de aseara. Dupa lungi suferinte Marioara Zavoranu a incetat din viata in aceasta dimineata. Femeia a suportat o interventie chirurgicala la inceputul acestui an, ramasese doar cu un singur rinchi si suferea de diabet, dar si de complicatiile acestuia. Integral pe Unica.ro.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Dan Capatos a dezvaluit. Ce a vorbit cu Oana Zavoranu, dupa moartea mamei ei. Dan Capatos a povestit cum a decurs intalnirea lui cu Oana Zavoranu de astazi, de dupa moartea Marioarei Zavoranu. Dan Capatos a marturisit ca el insusi a fost uimit de starea in care Oana Zavoranu se afla astazi, dupa moartea mamei ei. El sustine ca spera ca razboiul dintre cele doua sa se inceheie, chiar daca era vorba despre un final tragic si nu se astepta ca Oana sa mai continue. "Am intrat in casa Oanei si mie acum mi se pare ca acest razboi intra intr-o alta faza. Pana la ora 17:00, la emisiunea Simonei, eu credeam ca este finalul telenovelei. Am fost la Oana cu un semn de pace si am vrut sa o aduc la sentimente mai bune. Am vrut sa ii spun sa incerce sa recupereze simpatia publicului pe care a pierdut-o in acesti ultimi doi ani. Integral pe Libertatea.

Aproape ca i-au iesit sanii din rochie. Reactia lui Pavel Bartos la gesturile Mihaelei Radulescu, uimitoare. Mihaela Radulescu are un trup de invidiat si un bust impresionant si nu ezita sa-si etaleze atuurile fizice cu fiecare ocazie. Mihaela Radulescu i-a lasat cu gurile cascate pe barbatii din platoul emisiunii "Romanii au talent", dar si pe cei din fata micilor ecrane. Miscarile ei lascive nu au putut trece neobservate si neadmirate de cei prezenti.Diva a reusit sa-i cucereasca chiar si pe Smiley si Pavel Bartos, care nu s-au putut abtine de la comentarii cu tenta sexuala, mai ales in momentul in care decolteul Mihaelei a devenit si mai generos decat era de fapt, potrivit Libertatea.

Cum arata si cine e cea mai tanara miliardara! Are doar 31 de ani si e comparata cu Bill Gates! Elizabeth Holmes, o americanca in varsta de 31 de ani, a ajuns dupa 11 ani de cand si-a infiintat propriul business, miliardara in dolari. Jumatate din actiunile companiei sale care ofera servicii medicale valoareaza la bursa 9 miliarde de dolari. Restul de actiuni aflate inca in proprietatea lui Holmes o fac cea mai tanara femeie care a ajuns la o avere de 4,7 miliarde de dolari prin propriile forte, fiind comparata cu Bill Gates si Steve Jobs. Ea isi datoreaza averea dorintei sale de a revolutiona sistemul medical, mai exact, modul in care se fac testele de sange. Holmes lucreaza in laboratorul sau de la Universitatea Stanford la un proiect de monitorizare a sanatatii oamenilor, care aduna tot mai multi investitori interesati. Practic, americanca vrea sa faca analizele de sange mai rapide, mai simple, mai putin invazive si mai ieftine si, in mare parte, a reusit, scrie Libertatea.

Andreea Raicu spune "Nu" discriminarii de orice fel. Andreea Raicu, Raed Arafat, Andreea Balan sau George Ivascu sunt printre miile de sustinatori ai campaniei manifest "De la mine ai un NU" care continua sa atraga voci importante din diverse medii. Campania a fost lansata de catre ActiveWatch si isi propune sa sanctioneze discursurile publice facute fara responsabilitate care instiga la discriminare si intoleranta. Campania prezinta o serie de testimoniale video apartinand unor persoane publice cu notorietate, reprezentanti media si formatori de opinie care au spus "NU" discriminarii, apasand sugestiv un buton rosu, potrivit Viva.ro.

Laura Cosoi - "Am spus Da!" Laura Cosoi a luat pe toata lumea prin surprindere, scriind astazi pe blog ca a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Cosmin Curticapean. S-a intamplat cand frumoasa actrita se astepta mai putin, intr-un cadru perfect si avand alaturi familiile lor. Laura a postat pe blog-ul ei mai multe fotografii din ziua in care a fost ceruta in casatorie, printre care si una in care se poate vedea inelul de logodna, relateaza Viva.ro.