Patru vedete care n-au vrut nici in ruptul capului sa pozeze nud. In timp ce multe tinere se dezbraca fara bani, sunt si vedete internationale care nu au acceptat nicio oferta pentru a se poza nud. Nume sonore care au facut furori de-a lungul timpului cu melodiile lansate, ori cu rolurile jucate. 1. Katy Perry, interpreta mai multor hituri, i-a refuzat periodic pe cei de la Playboy 2. Frumoasa Jessica Alba face si ea parte din categoria vedetelor pentru care principiile au fost mai importante decat banii. 3. Despre Kylie Minogue se spune ca ar fi primit 4 milioane de dolari pentru a-si da hainutele jos. Cantareata a refuzat cu eleganta 4. Nelly Furtado avea 22 de ani cand i s-a propus sa se dezbrace. Oferta a fost de 500.000 de dolari, insa artista stia ca vocea primeaza si a dovedit ca celebritatea nu inseamna nuditate, noteaza Libertatea.ro.

Caru' cu vedete Foto: Colaj foto

Cele mai zgarcite vedete de la Hollywood. Au milioane in cont, insa atunci cand este vorba sa lase un bacsis sau sa-si cumpere diverse lucrurile, vedetele de la Hollywood dau dovada de o zgarcenie inexplicabila. Kirsten Dunst, in ciuda milioanelor din conturi, este extrem de "econoama", dupa cum spune ea. Noi am spune altceva! Cand merge la supermarket isi alege cele mai ieftine periute de dinti, cea mai ieftina hartie igienica sau cele mai ieftine prosoape pe motiv ca si produsele ieftine sunt la fel de bune in cazul acestor articole, informeaza Unica.ro.

El a facut-o, el o omoara! Cu el i-a mers bine, fara el ii va fi din ce in ce mai greu. Dupa ce si-a parasit impresarul, aparent pentru un alt barbat, soarta ei in showbizul romanesc va avea de suferit. In urma cu sase ani, la bratul impresarului Radu Groza "rasarea" o blonda voluptuoasa, fara prea mult talent, dar cu o ambitie nebuna de a deveni celebra. Indragostit orbeste, acesta i-a indeplinit visul si s-a ocupat atent sa-i croiasca un drum in muzica. Vazandu-se cu sacii in caruta, Roxana Nemes, caci despre ea e vorba, ar fi inceput sa-si indrepte privirea catre alte orizonturi amoroase si, potrivit surselor noastre, in urma cu o saptamana, si-a facut bagajul si a plecat de acasa, scrie Libertatea.ro.

Andreea Raicu - "De curand, am inceput sa practic yoga traditionala". Acum ceva vreme, avea nevoie de validarea si aprecierea celor din jur. In timp, n-a mai suportat povara de a trai pentru ceilalti si a facut totul pentru a-si intoarce fata catre ea insasi. Astazi Andreea traieste o poveste in care protagonista este doar ea, gratie meditatiei si exercitiilor de yoga traditionala, originara chiar din India. Cand ai simtit nevoia unei schimbari spirituale? Ma aflam intr-un moment in care viata mea parea minunata privita din afara, dar pe dinauntru eu nu ma simteam deloc asa. Aveam impresia ca totul se prabuseste in jurul meu. Nu eram foarte fericita cu jobul meu, relatia mea de atunci nu ma mai facea sa cresc, mama mea fusese in spital, eu aveam vesnic probleme cu sanatatea - ba cu coloana, ba cu piciorul rupt. Integral in Viva.ro.

Serialul "Grey's Anatomy" a ramas fara unul din actorii principali. Dupa multe zvonuri si speculatii, stirea despre plecarea unuia dintre principalii actori din distributia serialului "Grey's Anatomy" s-a dovedit a fi adevarata! Dr McDreamy a murit! Da, ai citit bine! Personajul Dr Derek Shepherd, interpretat de actorul Patrick Dempsey a fost ucis in cel mai recent episod al serialului "Grey's Anatomy", intr-un accident de masina. Actorul in varsta de 49 de ani a interpretat rolul doctorului Derek Shepherd timp de 11 sezoane, inca de debutul acestui serial care s-a bucurat de mare succes, informeaza Elle.ro.

Consuelo s-a lepadat de Mutu. Consuelo Matos, fosta sotie a lui Adrian Mutu, si-a incheiat socotelile cu "Briliantul" si pe internet. Bruneta a renuntat la pagina de Facebook pe care se prezenta cu numele fotbalistului roman. Consuelo, cea care i-a fost sotie timp de noua ani lui Adrian Mutu, si-a inchis contul public de pe celebra retea de socializare in care figura cu numele de familie al fotbalistului. Ea a pastrat doar contul cu numele de domnisoara. Desi erau divortati de ceva vreme, a luat aceasta decizie abia dupa ce "Briliantul" s-a afisat cu noua lui cucerire, Sandra Bachici, pe care a dus-o la parinti, iar pozele cu cei doi indragostiti au aparut in multe dintre publicatiile din tara, scrie Libertatea.ro.