8 cupluri celebre pentru care diferența de vârstă nu contează. Beyoncé și Jay-Z, Aaron și Sam Taylor-Johnson sau Blake Lively și Ryan Reynolds: iată doar trei dintre cuplurile de la Hollywood pentru care diferența de vârstă este doar un simplu număr. Aaron Johnson, starul din Godzilla și Avengers: Age of Ultron, s-a logodit cu Sam Taylor, regizoarea Fifty Shades of Grey, în 2009, pe când el avea 19 ani, în timp ce ea împlinise 42 de ani. Continuarea pe Glamour.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mai ceva ca-n Cenușăreasa. Monica a fugit fără acordul lui Irinel. Gestul făcut de Monica Gabor, venită în secret ieri în țară, pentru a fi prezentă la expoziția de pictură a Irinei, dar și pentru a petrece vacanța fetiței alături de ea, l-a surprins până și pe Irinel Columbeanu, care s-a trezit fără fiica sa, când nu se aștepta, aflam din Libertatea.

Cei mai sexy bărboşi de la Hollywood. Datorită meseriei lor, actorii îşi schimbă adesea look-ul, iar atunci când îşi lasă barbă pentru un nou rol, aceştia capătă parcă un aer irezistibil. Leonardo DiCaprio, Justin Theroux, Ashton Kutcher sau Ryan Gosling sunt doar câţiva dintre cei care au apărut la un moment dat cu barbă, iar fanele i-au considerat şi mai sexy, noteaza Viva.ro.

Manelele s-au născut într-o cârciumă din Brăila. Nelu Vlad şi Azur au umplut stadioane şi au făcut 1.000.000 de lei din cel mai controversat stil muzical românesc, pe vremea lui Ceauşescu. Artişti consacraţi ai momentului se bat pe paternitatea manelei, dar istoria îi contrazice. În urmă 35 de ani, pentru petrecerile marinarilor străini ce tranzitau portul Brăila şi chefuiau în cel mai popular restaurant din oraş, un tânăr muzicant, Nelu Vlad, a fuzionat ritmurile balcanice, cele orientale şi versurile din realitatea românească şi a inventat ritmul din care s-a născut maneaua de azi, scrie Libertatea.

Antonia a întârziat, iar Velea a făcut criză de nervi la Primărie. Antonia a ajuns în ultimul moment la casa de Căsătorii a sectorului 4, cu doar câteva minute înainte ca finii lor, Boier Bibescu și Alina Vladu să spună "da" în fața Ofițerului Stării Civile. În momentul în care iubita sa și-a făcut apariția, artistul a făcut o adevărată criză de nervi. Motivul, in Libertatea.