Victoras Socaciu, tarat prin tribunale de propriul fiu. Victoras Socaciu o va elimina pe Marina Almasan din procesul in care vedeta TVR cere majorarea pensiei alimentare pe care Victor Socaciu ar fi trebuit sa o plateasca fiului lor. Din 7 mai, Victoras Socaciu devine major, deci devine adult si poate raspunde direct in fata legii. In acest caz, mama lui, Marina Almasan, va fi nevoita sa ii predea pustiului "stafeta"in procesul intentat de vedeta fostului sot, Victor Socaciu. Realizatoarea TV spera ca instanta sa il oblige pe Socaciu sa achite sumele restante, dar totodata sa reactualizeze valoarea alocatiei fiului lor la 25% din salariul de 5.000 de dolari pe care folkistul il primeste in calitate de consul al Romaniei la Montreal, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mark Zuckerberg si Rihanna, impreuna pentru totdeauna? Daca mai era nevoie sa devina si mai faimos decat e, Mark Zuckerberg exista acum si in varianta de statuie de ceara. Celebrul Muzeu al Figurilor de ceara, Madame Tussauds, este noua lui casa! Iar vecini, Rihanna si Leonardo DiCaprio. Il vom putea vedea pe Mark Zuckerberg, in varianta statuie de ceara, incepand cu luna iunie, a acestui an. El este practic, motivul (si "evenimentul") inaugurarii Muzeului figurilor de ceara din Los Angeles. Zuckerberg este infatisat pe scaun, cu laptopul in brate, iar vedetele care-i tin de urat sunt Rihanna si Leonardo DiCaprio. Speram sa nu se topeasca in preajma Rihannei, anuntaBravonet.ro.

O romanca i-a innebunit pe rusi cu pictoriale sexy! Leanca Grau, actrita care s-a nascut in Moldova si pana la varsta de 18 ani era cunoscuta sub numele de Leana Gheroghe Ilnitcaia, i-a innebunit pe rusi cu pictorialele sale sexy. Fiica actorului basarabean Gherghe Grau, a fost prezenta zilele trecute la Festivalul de Film de la Moscova. Insa, dupa grandiosul eveniment, aceasta le-a pregatit o surpriza fanilor si in camera unui hotel a realizat o sedinta foto extrem de sexy. Leanca activeaza ca actrita in Rusia. In anul 2010, ea s-a casatorit cu Mihail Vainberg si in scurt timp a nascut un baietel pe care il cheama Maxim Vainberg. Publicatiile ruse o recunosc ca pe o actrita de originie romana-rusa, aceasta declarand intr-un interviu pentru revista Maxim ca stie sa vorbeasca bine limba romana, informeazaLibertatea.

Megan Fox, blonda si creata. Nici nu o mai recunosti. Actrita Megan Fox a fost surprinsa pe platourile de filmare cu un nou look, foarte diferit de cel cu care ne-a obisnuit. Vezi cum arata Megan Fox cu parul blond si foarte ondulat. Megan Fox a fost surprinsa cu acest nou look pe platourile de filmare ale filmului "Teenage Mutant Ninja Turtles". Se pare ca este vorba de o peruca pe care personajul jucat de Megan Fox o poarta in scopul de a se deghiza. Desi abia a nascut in luna februarie cel de-al doilea copil, megan Fox arata foarte bine si este greu de recunoscut cu parul blond si cret, scrieUnica.ro.

Doua vedete de la noi s-au hotarat sa faca nunta anul acesta, dupa ani de relatie. Departe de scandalurile pe care le presupune lumea din care fac parte, cea a showbizului, vedeta Prima TV Anca Serea si cantaretul Adi Sina, ex-Akcent, isi "construiesc", incet-incet, familia de vis. Superba bruneta si viitorul ei sot cresc deja patru copii, dar au convingerea ca pot duce mai mult, asa ca urmeaza si altii... Anca da impresia ca pluteste mereu pe-un norisor si ca are, asemenea unei zane, o bagheta cu care face timpul sa se dilate. Altfel, cum sa aiba vreme si pentru ea, si pentru cariera, si pentru iubitul ei, si pentru cei patru copii? "Poate parea un "job" complicat sa cresti patru copii, dar nu este. Toti sunt copii linistiti, cu bun-simt, se ajuta si se inteleg intre ei. Avem un program destul de bine pus la punct: cei mari pleaca la scoala, cei mici raman cu noi. Mama mea este ajutorul de nadejde, bunica iubita de cei mici, eroina care nu oboseste niciodata", ne-a dezvaluit vedeta secretul ei, anuntaLibertatea.