Andreea Balan l-a "executat" pe american. Iubirea transatlantica dureaza un an! Dincolo de aparente, Andreea Balan sufera in tacere. Dupa un an de facut naveta peste Ocean, solista s-a despartit de Michael. Timpul scurs i-a fost de ajuns ca sa-i cunoasca secretele, asa ca i-a dat papucii acestuia dupa ultima vizita in SUA. Satula de minciunile devoalate ale americanului cu care s-a cuplat mai mult din dorinta de razbunare pe Keo, Andreea si-a dat seama, pe parcursul idilei, ca alegerea ei sentimentala nu este una de viitor. Mai matura ca niciodata, Andreea (30 de ani), care conduce singura un business prosper si care, tot ce a realizat, a realizat prin propriile puteri, a hotarat sa-si faca ordine in viata. Momentan nu se gandeste sa intre intr-o alta relatie, dar cand o va face, alesul va trebui sa o convinga (mai ales ca a traversat doua relatii esuate lamentabil) ca este un tip responsabil, noteaza Libertatea.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Megan Fox, blonda si creata. Nici nu o mai recunosti. Actrita Megan Fox a fost surprinsa pe platourile de filmare cu un nou look, foarte diferit de cel cu care ne-a obisnuit. Vezi cum arata Megan Fox cu parul blond si foarte ondulat. Megan Fox a fost surprinsa cu acest nou look pe platourile de filmare ale filmului "Teenage Mutant Ninja Turtles". Se pare ca este vorba de o peruca pe care personajul jucat de Megan Fox o poarta in scopul de a se deghiza. Desi abia a nascut in luna februarie cel de-al doilea copil, megan Fox arata foarte bine si este greu de recunoscut cu parul blond si cret, informeaza Unica.ro.

Desi se indoapa cu paine, Penelope are un trup de zeita. Penelope Cruz a ajuns la 41 de ani si a nascut doi copii, insa are o silueta la care multe tinere viseaza. Secretul vedetei il reprezinta, ca in cazul oricarei dive care se respecta, dietele si antrenamentele la sala. Insa actrita are un mod diferit de a tine curele de slabire. Desi nu are voie sa consume carbohidrati, Penelope este mare amatoare de paine. "Incearca sa respecte dieta scazuta in carbohidrati, insa nu renunta la paine niciodata. Mananca tot timpul paine, mai ales cu ulei de masline", scrie Libertatea.ro.

Michelle Keegan, cea mai sexy femeie din lume. Actrita britanica a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume de catre o celebra revista americana pentru barbati. Daca anul trecut cititorii aceleiasi reviste o alegeau pe Rachel Evans drept cea mai frumoasa femeie din lume, anul acesta au preferat-o pe actrita din "Coronation Street". Keegan le-a devansat in preferintele cititorilor pe fotomodelul Kendall Jenner si pe actrita Jennifer Lawrence, vedeta francizei Hunger Games, clasate pe locul al doilea, respectiv al treilea, noteaza Viva.ro.

A patra oara e cu noroc. J.Lo face nunta de trei milioane de dolari. Dupa trei mariaje esuate, Jennifer Lopez (45 de ani) face din nou pasul cel mare. Vedeta se marita cu dansatorul Casper Smart (28 de ani), iar nunta va costa trei milioane de dolari. Pregatiri in mare taina pentru cel deal patrulea drum la altar al cantaretei Jennifer Lopez. Diva se marita cu dansatorul Casper Smart, mai mic cu 17 ani decat ea, dupa o relatie de trei ani, in care s-au tot despartit si impacat. Evenimentul va avea loc in decembrie si o va costa pe J.Lo trei milioane de dolari. Desi nu este la primul maritis, vedeta vrea sa poarte o rochie alba, tip sirena, care va fi facuta din dantela. Aceasta va costa 500.000 de dolari si va fi creata de Zuhair Murad, informeaza Libertatea.ro.