Planuieste sa-l faca tata! Raduleasca i-a dat o veste-soc lui Baumgartner. La nici jumatate de an de cand formeaza un cuplu cu Felix Baumgartner, Mihaela Radulescu isi pune iubitul in situatii dificile. In gluma, vedeta i- a spus sportivului ca, in curand, ar putea ramane gravida... Mihaela Radulescu s-a aliniat la start pentru maratonul umanitar "Wings for Life". Insa pana sa inceapa alergarea, Mihaela a facut jocurile in cortul rezervat presei, acolo unde si-a adus iubitul, pe celebrul Felix Baumgartner, recordmenul poreclit "omul supersonic", dupa ce a sarit cu parasuta din stratosfera. Continuarea in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

15 nume pentru cel de-al doilea copil al Printului Williamsi al lui Kate Middleton. Cel de-al doilea bebelus regal s-a nascut sambata. Oare ce nume vor alege Kate si William pentru copilul lor? Alice Wales - este un nume bun, regal si de moda veche care a fost purtat in trecut si de alte cateva. Pe langa asta, casele de pariuri spun ca acesta este una dintre variantele cel mai bine cotate. Poate ca acestia stiu ceva ce noi nu stim. Cateva sugestii, in Glamour.ro.

Mutu si iubita lui Sandra, in fata altarului. Vezi imagini. Adrian Mutu are o relatie mai multe decat serioasa cu Sandra, fosta iubita a fotbalistului Laszlo Sepsi. Dupa divortul de Consuelo, Mutu se afiseaza cu Sandra peste tot. Cei doi au ajuns in fata altarului. Nu ca viitori soti si sotie ci ca nasi de cununie pentru doi buni prieteni ai fotbalistului. Eleganti si frumosi, asa au aparut cei doi in fata nuntasilor. Diferenta de 15 ani dintre ei, Sandra are 21 si Mutu are 36, nu pare sa fie un impediment, noteaza Libertatea.

Gica Popescu n-are liniste la Jilava! Nu i s-a dat regim deschis! Dupa ce a aparut zvonul ca s-ar fi batut cu personalul penitenciarului Jilava, disensiuni negate de familia lui, fostul mare international Gica Popescu (47 de ani) are alte probleme la Penitenciarul Jilava. Popescu si-a ispasit prima parte a pedepsei la Rahova. Baciul, condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile in Dosarul Transferurilor, a cerut sa aiba regim deschis, dar comisia inchisorii i-a respins cererea, astfel ca este nevoit sa ramana cu un regim semideschis, scrie Sportnews.ro.

Anca Turcasiu si sotul ei, tot mai distanti. Nu mai impart nici... masa. Anca Turcasiu si medicul Cristian Georgescu, tradati de comportamentul distant. Zic ca nu-s divortati, dar nici nu se baga in seama! Anca Turcasiu si medicul Cristian Georgescu au fost invitati, in weekend, sa petreaca la ziua nasei lor, sotia lui Cristian Tantareanu. Felul in care s-au comportat insa a ridicat si mai multe semne de intrebare asupra relatiei lor, potrivit Libertatea.